Şimdi Ara

Galatasaray 2015/2016 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49.246
Cevap
150
Favori
1.217.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sezon bitimi yaklaştıkça gözler transferlere kaymaya başladı. Ortamı ısıtma vakti geldi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • İbra: Burda avlanmak yasak, Türkiye de yasak var mı?

    Erkan: Yok bee oğlum, gel Trabzon a , seninle bi ava çıkalım.

    İbra: Tamam, en kısa zamanda geleceğim.


    Aralarındaki konuşma bu beyler, İbra gelse gelse avlanmaya ,tatile v.s gelir Türkiye ye, kendinizi kandırmayın
  • Gelmeez
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

    FOTO | #Galatasaray'lı Dzemaili ve ailesi @dzemaili86http://fntk.co/1PLTgPh



     Galatasaray 2015/2016 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu

    Aynı babası.




  • Yav durun zaten ortalık karışık

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fener alabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geldiğini hayal dahi edemiyorum.Tahminen gelmez de.Çünkü hala üst düzey futbol oynuyor ve teklif yapacak olan bir sürü takım olacağını düşünüyorum.

    Ayrıca bizimkiler o kadar maaş vermezler veremezler.Ama bir şekilde mucize oldu da geldi o zaman valla direk gider kombine+2 forma alırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de isterim Zılo buyursun gelsin de bundaki ego yerkürede kimsede yok anasını satim. :)

    Diğer husus ücreti. Yanlış bilmiyorsam bunun vergisini kulübü ödüyor, kendisi de 10+ milyon alıyor kemiksiz. E takımda birçok sıkıntılı mevki de söz konusu. Şu şartlar altında Zılodan bahsetmek biraz ütopik olur kısaca.

    Ha bak bahsi geçen Maxi Pereira on numara transfer olur mesela. Ortaya da çekeceksin De Jong'u, ondan sonra ey şanlı ordu ey şanlı asker diyerek fethedeceksin çempiyıns ligi.
  • Ya beyler bende çok istiyorum ancak şöyle bir durum var ki bu tarz adamların yaşı pek onemsenmiyorum. Demek istediğim İbra ve Yaya gibi adamlar yaşı farketmeksizin (üstteki arkadaşın dediği gibi) hala üst düzey kulüplerde üst düzey bir oyun oynuyorlar. Elbette Galatasaray için 'mümkün değil' diyemeyiz ancak takımımız haricinde çok büyük rakiplerle çekişiriz. Ancak mümkün olan diğer olasılık payı ile harbiden mükemmel olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ibra çok çok zor, bu seneki performansı da çok iyi.

    İmkan varsa Konoplyanka'yı getirsinler bonservis bedeli yokken, muazzam olur.
  • Zlatan Ibrahimovic'in menajeri Raiola, Milan iddialarını yanıtladı.

    Bir süredir PSG'den ayrılacağı yönünde haberler çıkan ve adı Galatasaray dahil birçok takımla anılan Zlatan Ibrahimovic'in menajeri Mino Raiola, önemli açıklamalarda bulundu.

    Fransız basınında yer alan haberlere göre Ibra'nın Milan'a dönüşü ile ilgili konuşan Raiola, "Pratikte, Zlatan'ın Milan'a döüşü imkansız. Hep aynı şeyleri tekrarladığımı biliyorum. Milan'a dönüş mümkün değil..." dedi.

    Zlatan Ibrahimovic, 2010-2012 arasında Milan forması giymiş ve toplamda 85 maçta 56 gol atmıştı.
  • Zlatan gelsin yer yerinden oynar sno da drogba da efsane ama bu apayri .drogbayi 32 yasinda getirdigimizi dusunsenize ayni hesap hatta fazlasi.. .. 1000 km yol giderim karşılamaya..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://twitter.com/GsHaber24/status/598038275840937984

    Umut Yekta + para ile sener alcaklarmis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evgen Konoplyanka
    Sami Khedira
    Alex Song
    Balazs Dzsudzsak
    Andre Ayew
    Nigel De Jong
    Ignazio Abate
    Stephane Mbia
    André-Pierre Gignac
    Maxi Perreira
    Danny Ings
    Mauricio Isla
    Ron Vlaar

    Bu isimler var pazarda ağırlıklı olarak.

    Konoplyanka Khedira gelse seneye çağ atlarız.Zlatan da gelirse çılgın atarız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

    Evgen Konoplyanka
    Sami Khedira
    Alex Song
    Balazs Dzsudzsak
    Andre Ayew
    Nigel De Jong
    Ignazio Abate
    Stephane Mbia
    André-Pierre Gignac
    Maxi Perreira
    Danny Ings
    Mauricio Isla
    Ron Vlaar

    Bu isimler var pazarda ağırlıklı olarak.

    Konoplyanka Khedira gelse seneye çağ atlarız.Zlatan da gelirse çılgın atarız.


    Sol bek, sağ bek, stoper, orta saha, kanat ve forvet kısaca kaleci hariç her yere adam lazım. Hatta yedek kaleci de lazım aha muslera olmayınca ağlıyoruz. barca'ya bakıyorsun bravo yoksa ter stegen var. umut'la burak'ı görünce kaç para ulan bir neymar diyorum adam akıyor. melo ya da selçuk sakatlansa orta saha oynayacak adam yok. kanat desen yasin şu an formda bruma desen balon çıktı. İyi bir temizlik şart oğlu şart.




  • Di Marzio Galatasaray Kevin Pierce Boateng ile ilgileniyor diye yazmış.

    Bence hatalı transfer olur kötü oynuyor son zamanlarda birde çok sakatlanan bir oyuncu.Riskli bir tercih tutarsa iyi olur ama büyük ihtimal tutmaz saydığım nedenlerden dolayı.
  • Inter Semih Kaya için bastırıyor!

    Bir dönem Galatasaray'ı çalıştıran Roberto Mancini, Semih Kaya'yı yanında istiyor...

    Mancini, Semih Kaya’nın ismine Inter Kulübü’ne sunduğu transfer listesinde resmen yer verdi ve İtalyan yöneticiler de İstanbul’a gelme kararı aldı. Fanatik'in haberine göre yaklaşık bir aydır Semih için ön temaslarda bulunan İtalyanlar, rapor sonrasında işi ciddiye bindirme kararı aldı.

    Habere göre Inter yöneticileri, Galatasaray’ın 23 Mayıs’ta yapılacak olan kongresi nedeniyle önümüzdeki hafta planladıkları İstanbul seferini daha ileri bir tarihe öteledi. İtalyanlar, yeni başkanın belirlenmesinden sonra kulüple temasa geçip görüşme tarihi belirleyecekler.

    Inter'in talip olduğu Semih Kaya için Galatasaray’a en fazla 5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği de öğrenildi.
  • ''İsterse Galatasaray'a Ibrahimovic'i getirir''

    Galatasaray’ın yönetim kurulu üyesi Dr.Cem Kınay şampiyonluk yarışı ve Zlatan İbrahimovic’in transfer olasılığıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

    BRAHIMOVIC’İ GETİRMEK İSTİYORSA, GETİRİR
    Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Kınay, “Bizim önceliğimiz şampiyonluk hedefi bu nedenle transfer konusunda konuşmak doğru değil. Ama ben de bir Galatasaray taraftarı olarak önemli transfer haberleri karşısında heyecanlanıyorum. Dursun ağabey (Özbek) çok ciddi bir insandır. Eğer İbrahimovic’i getirme düşüncesi varsa, getirir. İbrahimovic de benim sevdiğim bir oyuncu. Galatasaray’da her zaman iki üç tane dünya dünya yıldızı olmalıdır. Avrupa’daki başarılar için. Sneijder ve Drogba geldi çok faydalı oldular. Ama Türk oyuncular da çok önemli. Yeni yönetim 24 Mayıs’tan itibaren bu konuları ele alacaktır. Ama Şampiyonlar Ligi’ne doğrudan gitmemiz, transfer konusunda yüzde yüz belirleyici olacaktır. Futbol bir show busines. Dolayısıyla dünya yıldızları olması çok önemli. Yeni gelen yönetim muhakkak bunu yapacaktır” dedi.

    MENAJERİNDEN TUHAF TEPKİ
    Bu arada Zlatan İbrahimovic’in menajeri Mino Raiola, son derece şaşırtıcı bir açıklama yaptı.

    Radyospor’da Özgür Sancar’ın konuyla ilgili sorusunu yanıtlayan Raiola, “Ben kimseyi İbrahimovuc’in geleceğiyle ilgili açıklama yapmadım. Nerede, kime söylemişim futbolcuma talip olan takımları (?). Bir açıklama yapmadım. Galatasaray oyuncuma talip şeklinde de bir ifadem olmadı. Şu an için Zlatan’ın geleceğiyle ilgili açıklama yapma ihtiyacı hissetmiyoruz” dedi.

    G.SARAY İNANMIŞ İNSANLAR TOPLULUĞUNA SAHİP. KENDİ GÖBEĞİMİZİ KENDİMİZ KESECEĞİZ
    Şampiyonluk yarışında kalan 3 hafta için psikolojik avantajın Galatasaray’da olduğunu dile getiren Kınay, “Taraftar içini rahat tutsun, iki kupayı birden alacağız. Her hafta çok zor; ama inanın 1 dakika bile inancımı kaybetmiyorum. Son dakikada olsa kazanacağımızı biliyorum. Çocukların mücadelesini görüyorum. Florya’ya gittiğimde gözlerindeki enerjiyi görüyorum. Galatasaray şampiyon olacak. 4. yıldızı takacak. Çünkü inanmış insanlar topluluğu var Galatasaray’da. Biz kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Biz de psikolojik üstünlük var. Taraftarımızı maça gelsin. Sonra neden gitmedim diye üzülürler. Cumartesi günü Gençlerbirliği maçında tribünlerin tamamen dolmasını arzu ediyoruz” şeklinde konuştu.

    Ajansspor

    G.Saray'dan sürpriz transfer atağı!

    Fenerbahçe ve Beşiktaş ile kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da bir yandan da gelecek sezonun kadro çalışmaları sessiz sedasız yürütülüyor.

    Sarı-Kırmızılılarda öncelikli hedef ise bu sezon büyük sıkıntılar yaşadığı savunma hattındaki problemleri çözmek. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun listesinin ilk sırasında ise Egemen Korkmaz yer alıyor.

    TÜM GÖZLER 23 MAYIS'TA
    Kulübün yaşadığı mali sıkıntıların da farkında olan Hamzaoğlu için Egemen'i cazip kılan en önemli unsur tecrübeli futbolcunun Fenerbahçe ile olan sözleşmesinin mayıs ayında sona erecek olması. Egemen'in Sarı-Lacivertli yönetimle anlaşamaması durumunda Galatasaray bu transferi bonservis ücreti ödemeksizin gerçekleştirebilecek.

    Ancak transferde somut adımların atılabilmesi için 23 Mayıs'ta yapılacak seçimli genel kurul bekleniyor. Yeni seçilecek başkan ve yönetimin transfer politikası Egemen konusundaki girişimlerde belirleyici olacak.

    TARİHE GEÇEBİLİR
    Fenerbahçe'de 3'üncü sezonunu yaşayan Egemen Korkmaz daha önce sırasıyla Balıkesirspor, Kartalspor,Bursaspor, Trabzonspor ve Beşiktaş'ta forma giymişti. 32 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'da da forma giyerse Türkiye'de şampiyonluk yaşamış 5 takımda da oynayan ilk futbolcu alarak tarihe geçecek.

    Bugün




  • 5milyon semih gibi savsak bir stoper için gayet iyi para, sezon sonu kontratı elinde olacak dünyanın stoperi var. umarım romantikliği bırakıp satılır
    gerçi inter ciddi uyarı aldı ffp den ne kadar transfer yapabilir bilmiyorum

    şener haberleri eğer sabriyle uzatılmayacaksa güzel, uzatılacaksa saçmalığın daniskası. takım zaten yerli sağ bek çöplüğüne döndü sabri şener tarık salih, hepsini toplasan pereiranın sol bacağı etmez
  • Atletico Madrid sportif direktörü Caminero: Scoutlarımız uzun zamandır Yasin Öztekin'i takip ediyor. Her iki kanatta oynuyor, rapor olumlu.

    Jose Luis Caminero: Yasin Öztekin'i Gençlerbirliği maçında scoutlarımız Türk Telekom Arena'da izledi. Arda'dan memnunuz ama teklifler var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.