Şimdi Ara

Vodafone Avantaj Cepte GG Kodu Veriyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
8
Favori
3.919
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vodafone Avantaj Cepte Gittigidiyor 100/25 indirim kodu veriyor. Kod kullanım şartları da belirtilmiş.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: emresarı

    Vodafone Avantaj Cepte Gittigidiyor 100/25 indirim kodu veriyor. Kod kullanım şartları da belirtilmiş.


    Gittigidiyor
    Vodafone aboneleri, 29 Ekim – 6 Aralık tarihleri arasında GittiGidiyor.com üzerinden 100 TL üzeri alışverişlerde anında 30 TL indirimden yararlanabilirler. Kampanyanın geçerli olmadığı kategoriler; “Bilgisayar, tablet”, “Cep telefonu ve aksesuarı”, "Mücevher, Takı, Saat (Diğer Mücevher, Takı - Erkek Mücevher, Takı - Mücevher, Değerli Taş - Ziynet ve Külçe Altın - Pırlanta kategorisinde yer alan ürünler için), "Emlak", ve "Otomobil ve Motosiklet" (Otomobil, Motosiklet kategorilerinde yer alan araç satışları için)'dir. Vodafone aboneleri kampanyadan faydalanmak için SURPRİZ yazıp 6666'ya SMS göndermeli ya da Avantaj Cepte uygulaması üzerinden kampanya şifresi almaları gerekmektedir. Şifrelerini alan Vodafone aboneleri, Bana Ozel/indirimlerim sayfasından kampanya şifrelerini GittiGidiyor üyeliklerine tanımlayarak indirimden yararlanabilirler. 6666'ya gönderilen SMS'ler ücretsizdir. Vodafone aboneleri kampanyadan 29 Ekim – 29 Kasım 2015 tarihleri arasında 30 TL indirim kodu alabilir. Kampanya dahilinde indirim kodları 6 Aralık 2015 tarihine kadar kullanılabilir. Kampanya kodu girildikten sonra sepet sayfasında indirim kuponunun seçilmesi gerekmektedir. Kampanya 10.000 adet kullanım ile sınırlıdır. 29 Ekim – 6 Aralık tarihleri arasında indirim kuponu kullanılarak yapılan alışveriş daha sonra herhangi bir zamanda iptal edilirse, kullanıcı indirim hakkını kaybedecek ve indirim kuponu tekrar tanımlanmayacaktır. Bu kampanya GittiGidiyor.com'daki diğer indirim kampanyaları ile birleştirilemez. Bu kampanya sadece GittGidiyor.com'da bankalarla yapılan kredi kartı puan kampanyaları ile birleştirilebilir. Kampanyadan faydalanabilmek için abonenin GittiGidiyor.com üyesi olması gerekmektedir. GittiGidiyor.com'da Kurumsal olarak tanımlanmış üyeler kampanyadan faydalanamaz. Kampanya kontenjan ile sınırlıdır. Kampanya süresi boyunca, indirim kampanyasından her bir kullanıcı, üye hesabından en fazla 1 kez yararlanabilir. Vodafone aboneleri kampanya süresince 1 kez şifre alarak faydalanabilir. İndirime konu olan ürünler ile ilgili tüm sorumluluk sadece satıcıya ait olacaktır. Kampanyadan yalnızca aktif Vodafone aboneleri yararlanabilir. Aktif abonelik kısıtlı, dondurulmuş, iptal veya numara taşıma ile başka operatöre taşınmış statüler dışındaki aboneliklerdir. Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı GittiGidiyor.com'da ve Vodafone'da saklıdır. Bu kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez.
    http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/avantaj-cepte-kampanyasi.php



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertMeteAlp -- 30 Kasım 2015; 18:19:31 >




  • Avantaj Cepte uygulaması kullanıcısı Vodafone aboneleri, 06 Ocak 2016 tarihine kadar GittiGidiyor.com üzerinden 100 TL üzeri alışverişlerde anında 25 TL indirimden yararlanabilirler. Kampanyanın geçerli olmadığı kategoriler; “Bilgisayar, tablet”, “Cep telefonu ve aksesuarı”, "Mücevher, Takı, Saat (Diğer Mücevher, Takı - Erkek Mücevher, Takı - Mücevher, Değerli Taş - Ziynet ve Külçe Altın - Pırlanta kategorisinde yer alan ürünler için), "Emlak", ve "Otomobil ve Motosiklet" (Otomobil, Motosiklet kategorilerinde yer alan araç satışları için)'dir. Vodafone aboneleri kampanyadan faydalanmak için Avantaj Cepte uygulaması üzerinden kampanya şifresi almaları gerekmektedir. Şifrelerini alan Vodafone aboneleri, Bana Ozel/indirimlerim sayfasından kampanya şifrelerini GittiGidiyor üyeliklerine tanımlayarak indirimden yararlanabilirler. 6666'ya gönderilen SMS'ler ücretsizdir. Kampanya dahilinde indirim kodları 06 Ocak 2015 tarihine kadar kullanılabilir. Kampanya kodu girildikten sonra sepet sayfasında indirim kuponunun seçilmesi gerekmektedir. Kampanya 10.000 adet kullanım ile sınırlıdır. 29 Ekim – 06 Ocak tarihleri arasında indirim kuponu kullanılarak yapılan alışveriş daha sonra herhangi bir zamanda iptal edilirse, kullanıcı indirim hakkını kaybedecek ve indirim kuponu tekrar tanımlanmayacaktır. Bu kampanya GittiGidiyor.com'daki diğer indirim kampanyaları ile birleştirilemez. Bu kampanya sadece GittGidiyor.com'da bankalarla yapılan kredi kartı puan kampanyaları ile birleştirilebilir. Kampanyadan faydalanabilmek için abonenin GittiGidiyor.com üyesi olması gerekmektedir. GittiGidiyor.com'da Kurumsal olarak tanımlanmış üyeler kampanyadan faydalanamaz. Kampanya kontenjan ile sınırlıdır. Kampanya süresi boyunca, indirim kampanyasından her bir kullanıcı, üye hesabından en fazla 1 kez yararlanabilir. Vodafone aboneleri kampanya süresince 1 kez şifre alarak faydalanabilir. İndirime konu olan ürünler ile ilgili tüm sorumluluk sadece satıcıya ait olacaktır. Kampanyadan yalnızca aktif Vodafone aboneleri yararlanabilir. Aktif abonelik kısıtlı, dondurulmuş, iptal veya numara taşıma ile başka operatöre taşınmış statüler dışındaki aboneliklerdir. Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı GittiGidiyor.com'da ve Vodafone'da saklıdır. Bu kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

    quote:

    Orijinalden alıntı: emresarı

    Vodafone Avantaj Cepte Gittigidiyor 100/25 indirim kodu veriyor. Kod kullanım şartları da belirtilmiş.

    e burayada şartları yazsaydı hocam..

    hocam bi zahmet onu da sen oku ve yazıver..
  • İyiymiş.
  • kodu deneyen var mı hata veriyor sistem
  • Denedim olmadı. Hem uygulamadan hem de sms yollayarak. Uygulamada kod da bulamadım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben uygulamaya girip kampanyaya katıl dedim. Katılım şifresi verdi. 0RFSA.... diye başlıyor. 6 Ocak'a kadar kullanırız.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gittigidiyor diye bir bölüm var mı avantaj cepte uygulamasında? Ben göremedim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanmayacak olan varsa pm atarsa sevinirim, bebek için bişeyler alırdık.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bkm express ile kombo yapılır mı ?
  • 30 tl indirim verecek diye her şeyimi takip edecek, yok öyle numara
  • Kuponu tanimlayabilen varmi hep gecersiz kod diyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana burger kingden menü hediyesi çıktı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oto lastiginde gecerli mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana günlük 500mb veya 100/25 mudo indirimi önerdi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçersiz diyip duruyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemden aktif etmediler daha heralde

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mudo 100/25 isteyen kullansın : 9999315
  • gittigidiyor çek bölümü açılmıyor şuan. sanırım. son kontroller yapılıyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.