Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 920 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.5' WXGA PureMotionHD+ | 8.7MP - 1080p ] (299. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31.373
Cevap
90
Favori
1.143.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gdervisoglu

    quote:

    Orijinalden alıntı: biohard35

    quote:

    Orijinalden alıntı: Enıac


    quote:

    Orijinalden alıntı: Enıac

    Arkadaşlar bu Türkcell in duvar kağıdından ve müziğinden nasıl kurgulu az? Yani silicez telden? Var mı silebilen?

    Yaw tartışmadan kimse ilgilenmiyor.
    arkadaşlar bilgisi olan yok mu?

    Hocam ayarlara gir.
    Duvar kagıdını kaldırmak için ayalar>kilkit ekran>fotoğrafı değiştir yap.

    Müzik için ayarlar>zilsesleri>zil sesi

    cihazdan komple kaldırmak istiyor yanılmıyorsam..

    Ewethocam komple kaldırmak istiyorum telden. Zil seslerine giriyorum orada oparayor miziği var basılı tutuyom sil diyorum Ama silinmiyor :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: denostar

    quote:

    Orijinalden alıntı: optimux

    quote:

    Orijinalden alıntı: denostar

    Bazı şeyler tartışılamaz. 185 grama bizim buralarda cep telefonu değil tablet deniyor. Onca göz alıcılığına rağmen ağırlığını okuduğumda benim için lumia zaten bitmişti. İncelik aşırı önemlidir ve göreceli değildir, bazıları saçmalamış bu konuda. O telefonu korumak için yeri geliyor ön arka kapak takıyorsun. S3e kapak taksan (ki bu da tasarımda seni özgür kılıyor, öyle kapaklar var ki dibin düşer:) ancak Lumia kadar kalın olur. Ağırlığı yine geçmez! Pilinin değişmemesi windows kullanması bunların hepsi eksi. Bir zamanlar Nokia'nın uygulamaları çok, daha yaygın diye millet başka telefonları daha iyi olduğu halde almıyordu. Şimdi Nokia aynı durumda. He bu arada HDMI çıkışının olmaması tam bir rezillik. En önemli rakibinden aylar sonra çıkarılmış olmasına rağmen artılarının tamamı kamerayla ilgili, SD kart girişi bile yok. He Bluetooth da 4.0 değil 3.1:) Neyi tartışıyorsunuz? Lumia'yı s3'le değil gidin HTC 8x le karşılaştırın, anca ona gücü yeter.

    Lumia 920 sayfasına girip android forumlarındaki gibi donanım yarıştırma mantığıyla l920 i kötüleyerek asıl siz saçmalamışsınız. Sizin orası neresi bilmiyorum ama tablet ve telefon farkı ekran boyutuna göre oluşur ağırlığa göre değil. Kaldı ki kimse burada lumia 920 çok hafif demedi. Ağırlığını hissettirmiyor dedi. Bir elinize bu telefonu diğerine başka bir telefonu alıp karşılaştırmadığınız sürece ağırlığın farkını çok fazla anlamıyorsunuz. Telefonu elinize almayı bırakın yorumları bile okumadığınız belli. Koruyucu kapaktan falan bahsetmişsiniz. S3 ü koruma kapaklarıyla kullanmanız gerekir. Düşünce çizilmesin, kırılmasın diye. L920 ye adam balyozla vuruyor, banamısın demiyor telefon. Piyasaya kılıf bile çıkmayacaktır bu telefon için. Pilin değişmemesi evet bir eksi ama windows kullanmasının neresi eksi? Stabilite, kilitlenmemek mi eksi? Sosyal ağlarla mükemmel uyumluluk mu eksi ? Yaygın uygulamaların çoğu WP store da mevcut. İyi grafikli oyunlar şu anda çok fazla yok ama gameloft 12 oyununu getireceğini duyurdu bile. 1-2 aya WPstore şenlenecektir ki nokia WPstore un gelişme sürecinde kullanıcıların sıkıntı çekmemesi için lumia ya özel uygulamalar yapmış. Tek artısı kamerası demişsin. Asıl tek eksisi şu anda WPstore un çok gelişmemiş olması. Bu da WP telefonlar arttıkça değişecektir. HDMI çıkışına rezillik demişsiniz. Sanırım sizin için çok önemli bir özellik. Bu kişisel bir ihtiyaç olduğu için yorum yapamam ama çoğu insanın telefonunu TV ye bağlamaya gerek duyduğunu düşünmüyorum. 32 gb dahili hafızaya sd kart takamamayı ve bluetooth 4.0 değilde 3.1 olmasını eksi olarak göstermeniz ilginç geldi biraz. Piyasanın en hassas ekranından, kablosuz aksesuarlarından, bilen göz ve navigasyondan hiç bahsetmemişsin, büyük ihtimalle bunlardan haberiniz yok. Lumia 920 cpu,gpu ve ram da biraz geride olabilir ama kullanıcıya çok daha fazla şey sunuyor.


    Edit: imla.

    Arkadaşım, gerçekleri yazdım, kötüledi demişsin. Telefon ağır ve kalın, beni etkilemez diyorsan keyfin bilir. Ben s3'ü 4 yaşında oğluma verdiğimde minicik parmaklarıyla bile iki eliyle tutup rahatlıkla oynuyor. Lumia'yı denemedim, sanmıyorum ki aynı rahatlıkla oynasın. Düşünce kırılır çizilir, tipik Nokia'cı yalanları, kapakla kullanmak gerekir filan. Youtube'da o bahsettiğin balyoz, satır videolarından S3 için olan var, açıp izleyebilirsin. İftiraya lüzum yok. Ayrıca kabul ediyorsan gel S3'ümle senin Lumia'nı 5 metreden aşağı bırakalım. Sence hangisi parçalanacak? Basit bir fizik kuralı. HDMI çıkışının olmaması en hafif tabiriyle rezilliktir evet, buna karşı çıkan yobazlık yapıyor demektir. Haklı olduğun tek konu 32GB'ye SD kart gerekmemesi, evet aklımda daha düşük kalmış o yüzden haklısın.Ama kablosuz teknolojisinin neyini öveceğim? Navigasyonun nesini öveceğim? S3'te var zaten arkadaşım onlar. Bilen göz dediğin Lumia'da nedir bilmiyorum ama benim telefonumun da bilen bir gözü var, sen baktığın sürece ekran kapanmıyor. Birçok hareketi algılıyor. "Popup video" çalıştırıyor. İnternette bir makale okurken köşede video açıp müzik dinleyebiliyorum, izleyebiliyorum vs. Devrim budur. Cpu gpu ram zaten kendin yazmışsın, eh nesi iyi bu telefonun şimdi? S3'ten de pahalı mı pahalı? Nokia söz konusu olunca bu ülkede bir yobazlık var, hala bazı kafaları değiştirememiş samsung.

    Yazdığım bir paragraflık yazıdan sonra yalancı, iftiracı ve yobaz oldum iyi mi. Burası hakaret etme yeri değil. Ben lumia sahibi değilim henüz, ama almayı istiyorum ama alternatiflerini de araştırıyorum. Hiç bir markanın fanı da değilim. İftiracı, yalancı ve yobaz hiç değilim. Samsung'un malzeme kalitesi hep düşüktür. Dediğiniz youtube videolarında tuzbuz oluyor telefon. Telefonunuzu da çocuğunuza vermek mantıklı bi hareket. Sonuçta oyuncak gibi telefon yapıyor samsung.
  • Forumu MSN gibi kullanmazsak sevinirim. Sayfalarca bireysel tartışma... Yazdığınız mesajların üslübuna da dikkat ediniz. Bir sürü şikayet geliyor.
    Yazdıklarınıza saygı gösterdiğimden silmeden veya müdahele etmeden hepsini okuyorum. Siz de hem bana hem de kendinize biraz saygı duyuyorsanız lütfen şu karşılıklı kişisel tartışmalardan vazgeçiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Al PaC

    Forumu MSN gibi kullanmazsak sevinirim. Sayfalarca bireysel tartışma... Yazdığınız mesajların üslübuna da dikkat ediniz. Bir sürü şikayet geliyor.
    Yazdıklarınıza saygı gösterdiğimden silmeden veya müdahele etmeden hepsini okuyorum. Siz de hem bana hem de kendinize biraz saygı duyuyorsanız lütfen şu karşılıklı kişisel tartışmalardan vazgeçiniz.


    Kesinlikle hak veriyorum. Burada sorunlarımıza çözüm bulmaya çalışıyoruz. Lütfen dikkat edin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu gün telefonu inceleme fırsatı buldum gerçekten çok hızlı ve çok güzel bir cihazmış bu arada bir çok uygulamada yüklüydü üzerinde oyun oynamakda çok zevkli neyse en kısa zamanda almayı düşünüyorum hayırlısı
    iyi akşamlar
  • Galaxy S3 kullanıyorum ve değiştirmeyi düşünüyorum L920 bu aralar ilgi alanımda.
    Kullanıcı yorumlarını okuyup bilgi sahibi olurum diye takip ediyorum ama kavga kültüründen başka bilgi yok topicte
  • quote:

    Orijinalden alıntı: REM

    quote:

    Orijinalden alıntı: Biggqmerx

    quote:

    Orijinalden alıntı: REM

    arkadaşlar bu üçüncü soruşum, telefon ekranının hareketini iptal eden bir düğme varmı?

    hocam eger kutucuklardan bahsedıyorsan onları en ufak boyuta aldınmı hareket edımıyorlar ama orta ve buyuk boyda tutarsan edıyorlar bır dugmesı yok malesef

    Arkadaşlar tam anlatamadım, yazı okumak için yattığımda ekranda yatay olutor ben ekranın dönmesini istemiyorum ios ta çift tıklayınca ekranın dönmesini kilitlemek için ayar var bundaki ayarı bulamadım

    ekran döndürme klidinden bahsediyorsunuz, bende çok aradım buladım.sanırım yok böyle bir özellik.

    Kontaklarımı google atıp oradan telefona geri çekmiştim, cihaz diğer hanesinde olan telefonları görmedi, bende onları cep telefonu diye seçitim google kontakta bir tane kartvizitte iki tane kontak olduğu için onuda kabul etmedi.
    ben iphoneden sonra çok büyük bir bomba göremedim bu cihazda, ios kadar tutucu ve sıkıcı bir işletim sistemi, andorid gibi özgür değil.
    bir tane ekranı var altı üstü, çok sık kullandığın bir şey varsa ilk ekrana ekliyorsun o kadar, sıkıcı ios menüsü gibi ben cihazı ilan verdim geri iphone döneceğim, yolda yürürken iphonede kolayca sms yazabiliyordum bu cihazda koca ellerime rağmen elimde durmuyor düşürecek gibi oluyorum.
    Ayrıca mp3 dinlerken cihazda sesi kıstıysam, telefon çalma seside kısılmış oluyor.

    Bu cihazın kamerasını, mp3 çalma sesini ve telefondaki görüşme sesini acayip beyendim, iphone4s de karşımdakini duymakta güçlük çekerken bunda kısmam bile gerekebiliyor, şunu çok iyi anladım, çevremde ciddi bir iphone eko sistemi var ve bunlarla bir ağ içerisindeyim. Misal bizim evde cep tel çekmiyor wifi açık hep, imessageden sürekli yazışıyorum arkadaşlarımla, bu cihaz ile whatsapp ve vibere mahkumsun sadece. Ayrıca koskocaman ekran var devasa fontlar kullanılıp yan menülerde eklentiler var. Misal whatsapp da kişiler favoriler için ekranı sağdan sola çektirmek durumundasın, iosda öyle değil altta küçücük butonlar var, onlara bas kontaklar arasında gez ayarlara gir vs. adamlar haklı app lerine bu kadar müdahale etmekte her app stabil ve düzgün formatı bile. Ayrıca msg yazıyorum whatsappda enterliyorum al satıyor gidiyor, ios da öyle değil. Ben sıkıcı ve tutucu haline rağmen ios u çok özledim :( bir an önce ios a geri geçip eskisi gibi ajanda notlar ve doğru düzgün kontaklarıma geri kavuşmak istiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KayhanKaan

    Galaxy S3 kullanıyorum ve değiştirmeyi düşünüyorum L920 bu aralar ilgi alanımda.
    Kullanıcı yorumlarını okuyup bilgi sahibi olurum diye takip ediyorum ama kavga kültüründen başka bilgi yok topicte


    andorid hiç sevmem karmaşık ve yavaş geliyor bana ama tarafsızca söyleyebilirim ki andoridden sonra bu cihaz size iphone kadar sıkıcı gelebilir, siz özgürlüğe alışmış uygulama çokluğu içinde boğulmuşsunuzdur. En çok 3 gün oyalar sizi lumia...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yako2k3

    quote:

    Orijinalden alıntı: gdervisoglu



    Lumia 920 1080p Video.. (GSM Arena)

    1080p ye alıp ızleyınce, onumuzden otobus falan gecınce goruntu zankı derınlesıp tekrar udzelıyor gıbı. (sankı mercekşişip iniyormuş gibi / ne demekse)

    yoksa ben mı oyle algılıyorum?

    Prof makine lens titreşim önleme özelliği cihaz sabit iken kapatılır ki bulanıklık yapmasın
    Burada da galiba makine sabitlenmiş
    Gidip gelen yada şişen görüntü lens optik titreşim önleme özelliği olabilir diye düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaw arkadaşlar güncellemeyle düzeltilecek şeyleri söylemeyin. İso ilk çıktığında sekmelerin yerini bile değiştiremiyordunuz. Ve dahası.. Android kullanıcısıydım,inanın çöp kutusu gibi. Şukur ediyorum ondan kurtulduğuma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bugün öğlen cihazı aldım,yaklaşık 7-8 saattir elimde.eski bir ipgone 3 gs kullanıcısı olarak,lumia 920 nin stabilite olarak iphone ile aynı seviyede olduğunu söyleyebilirim.ancak multimedya uygulamalarda lumia kesinlikle daha iyi.windows mobile gerçekten facebook ve mail entegrasyonunu mükemmel yapmış.iosdan çok daha başarılı.market herkesin dediği gibi yerlerde sürünüyor.bu konuda durum vahim yani.Kamera herkesin dediği gibi,iyi bir kamerası var,ama öyle ultra süper falan değil.navigasyon gayet güzel çalışıyor,onda da bir sıkıntı yok.bazı arkadaşlar rehberi aktarmakta sıkıntı çekmiş ama ben kolay yaptım.mail atmak yeterli oldu.nokia music çok iyi,belki de aletin en müthiş uygulaması.daha kurcaladıkça yazarım.şu ana kadar çok memnunum,iostan sıkılmıştım,android bana uzaktı.lumia imdadıma yetişti :))
  • Ne zamandır söyleyeecgim unutuyorum arkadaslar telefonun sesle görüşme hoparlörü inanılmaz güzel .

    Ben şimdiye kadar hiç bi telefonda bu kadar rahat konuşmadım. Daha önceki telefonum samsung i9000 di

    onunla kıyaslarsam arada daglar kadar fark var..Tamam müthiş bi özellik degil ama insan rahat rahat

    konuşuyor .büyük rahatlık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: montaj34

    arkadaşlar bugün öğlen cihazı aldım,yaklaşık 7-8 saattir elimde.eski bir ipgone 3 gs kullanıcısı olarak,lumia 920 nin stabilite olarak iphone ile aynı seviyede olduğunu söyleyebilirim.ancak multimedya uygulamalarda lumia kesinlikle daha iyi.windows mobile gerçekten facebook ve mail entegrasyonunu mükemmel yapmış.iosdan çok daha başarılı.market herkesin dediği gibi yerlerde sürünüyor.bu konuda durum vahim yani.Kamera herkesin dediği gibi,iyi bir kamerası var,ama öyle ultra süper falan değil.navigasyon gayet güzel çalışıyor,onda da bir sıkıntı yok.bazı arkadaşlar rehberi aktarmakta sıkıntı çekmiş ama ben kolay yaptım.mail atmak yeterli oldu.nokia music çok iyi,belki de aletin en müthiş uygulaması.daha kurcaladıkça yazarım.şu ana kadar çok memnunum,iostan sıkılmıştım,android bana uzaktı.lumia imdadıma yetişti :))

    IOS stabilite konusunda başarılı bir cihaz ama Android ile kıyaslanınca fark ortaya çıkıyor. Android'e hem kullanımış hemde uygulama geliştirmiş biri olarak Android'in stabilite sorunu olduğunu ve hala devam ettiğini düşünüyorum. Şayet google sıfırdan Android kodlamaz ise stabilite sorunu devam edecektir. Stabilite arayanlar Windows Phone 8 e bir şans vermeli...
  •  [ Nokia Lumia 920 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.5' WXGA PureMotionHD+ | 8.7MP - 1080p ]


    klavyemin bu kadar pis oldugunu yeni farkettim :D
  • Ben de çok beğendim telefonu görünüş ve özellikleri açısından.İncelemedim elime alıp ama uygulama hususunda büyük eksik olduğunu düşünüyorum.Zaten Nokia'nın tek sorunu uygulama bu telefonla.Anca işleriyle uğraşan insanlar kullansa uygundur.Yoksa internete girip birkaç uygulama çalıştırıp orta düzeyden daha yükseğe çıkamaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yako2k3

    quote:

    Orijinalden alıntı: gdervisoglu



    Lumia 920 1080p Video.. (GSM Arena)

    1080p ye alıp ızleyınce, onumuzden otobus falan gecınce goruntu zankı derınlesıp tekrar udzelıyor gıbı. (sankı mercekşişip iniyormuş gibi / ne demekse)

    yoksa ben mı oyle algılıyorum?

    kesinlikle.. sıkıntı var.



    bu da aynı yerde, optimus g ile yapılmış..

    lumia 920 deki sıkıntının sebebi ne acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gdervisoglu

    Yalnız bu Pureview in arkasındaki isimin Nokia'dan ayrılması, ileride gelecek modeller için hiç iyi olmadı..

    Esasında bence iyi oldu gittiği, e6,e7 gibi cihazlarda otomatik fokus olmamasının sebebidir kendileri.

    Jolllanın 10 aralıkta bir cihaz tanıtma ihtimali var, belki jollayla anlaşmış olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gdervisoglu

    quote:

    Orijinalden alıntı: Yako2k3

    quote:

    Orijinalden alıntı: gdervisoglu



    Lumia 920 1080p Video.. (GSM Arena)

    1080p ye alıp ızleyınce, onumuzden otobus falan gecınce goruntu zankı derınlesıp tekrar udzelıyor gıbı. (sankı mercekşişip iniyormuş gibi / ne demekse)

    yoksa ben mı oyle algılıyorum?

    kesinlikle.. sıkıntı var.



    bu da aynı yerde, optimus g ile yapılmış..

    lumia 920 deki sıkıntının sebebi ne acaba

    optımus ta da aynı dalgalanma var. Ama sebepsız yere dalgalanıyor. 920 de onunden buyu karac gecınce yapıyor ama optımus kafasına gore yapıyor. kameranın sallanmasıyla mı alakalı acaba (OIS ın dezavantajı olabılır belkı)
  • Yanlis anlamayin ama avea reklamlarinda cikan HTC den ne farki var bu cihazin renk tip birbirinin kopyasi gibi. . Birinin ustunde Nokia digerinin ustunde HTC yaziyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orkun.t

    Yanlis anlamayin ama avea reklamlarinda cikan HTC den ne farki var bu cihazin renk tip birbirinin kopyasi gibi. . Birinin ustunde Nokia digerinin ustunde HTC yaziyor..

    bunu htc forumuna yazacaksın
  • 
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.