Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
25.549
Cevap
197
Favori
923.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • The Witcher 3 Türkçe Yama Projesi (Forumdan çıkan çeviri):https://forum.donanimhaber.com/m_110088760/tm.htm
    #30 Ağustos 2016'da çıkan GOTY ile birlikte oyun resmi olarak Türkçe dil desteğine kavuştu.



    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]


    Steam Linki:
    https://store.steampowered.com/app/292030/
    _____________________




    http://en.thewitcher.com/
    https://twitter.com/witchergame
    https://www.facebook.com/thewitcher


    İlk mesajda güzel rehberler var
    PS4 Witcher 3 Ana Konusu:https://forum.donanimhaber.com/m_70037190/tm.htm

    fasakasa adlı forumdaşımızdan yeni başlayanlara yardımcı olacak bir video.

    Edit: [28.03.2016]
    Oyunun Türkçe yaması çıktı, emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederiz.

    https://forum.donanimhaber.com/m_110088760/tm.htm



    - 100 saatten fazla oynanış.
    - 36 farklı bitiş durumu ve 3 farklı epilogue olacak.
    - Harita çok büyük olacak, 2 ana haritanın boyutu şu şekilde, Novigrad haritası 8.5 x 8.5 km = 72.5 km kare Skellige haritası 8 x 8 km = 64 km kare. Karşılaştırma olarak Skyrim 41km karedir.
    - Dandelion dönüyor. Witcher 2 gibi yine hikayeyi anlatacak fakat bu sefer daha farklı. Journal yine var ama aynı zamanda "previously on The Witcher 3" tarzı animasyon filmleri olacak bazı noktalarda izleyeceğimiz veya oyuna ara verdikten bir süre sonra döndüğümüzde. Bu özelliğe ''Storybook'' diyorlar.
    - Romantizm daha geniş çaplı olacak bu sefer. Oyunun birçok parçasını etkileyecek.
    - Dodge artık yuvarlanma sadece değil. Ayakta dönerek kaçtığı daha farklı bir hareket de yapacak Geralt.
    - Savuşturma tuşuna basılı tutup hareket edebileceğiz, Assassin's Creed gibi.
    - Signlar yine yuvarlak menüde ama kısayolları da olacak.
    - 5 yerine 10 sign olacak. Ekstra 5 tanesi bildiğimiz 5 tanesinin farklı versiyonları olacak ve upgrade edilerek açılacak.
    - Bilek güreşi yok.
    - Yumruk yumruğa dövüşte kılıç dövüşü gibi ana dövüş sisteminin parçası. QTE yok artık. Kılıç dövüşleri gibi işleyecekmiş.
    - Alchemy daha destekleyici olmuş.
    - Combat sırasında potion içme olacakmış, health potionlar dahil. Yine toxic seviyesi olacak tabi. Combat öncesi içmek isteyeceğimiz potionlarda olacak.
    - Bot, tekne yönetme var. Balinalara yaklaşmamak gerekecek.
    - At üstünde kılıç dövüşü planlıyorlarmış ama kesinlikle dövüş sisteminin ana özelliklerinden biri olmayacak diyorlar.
    - Witcher 3'ün destek kısmıda Witcher 2 gibi olacakmış yani oyun çıktıktan sonra birçok update ile desteklenecek.
    - 2. bir karakter oynayabileceğiz bazı yerlerde 2. oyundaki gibi. Ciri olacak bu karakter, başkaları da olabilir mi göreceğiz.
    - 2 tane büyük ana haritamız var Novingrad ve Skellige ve 2.sine normal yollar ile gidemiyoruz. Gemi ile gitme şansımız olacakmış ancak. Bir de ilk tutorial tarzında ufak bir alan olacak, köy gibi. Başka bölgelerde bulunacak demişler, görev için kısa süreli uğrayabileceğimiz yerler olabilir. (Vizima mesela)
    - Bölgelerin sınırları doğal olacakmış, engin denizler, geniş ırmaklar, sık ormanlar veya yüksek sağlar gibi.
    - Göllerin dibi gibi dalarak gidebileceğiz yerlerde güzel hazineler olacakmış, antik zırh parçaları gibi.
    - Her yerde yüzemeyeceğiz, mesela Skellige'nin gölleri Geralt için bile çok soğuk olacakmış.
    - Gene Skellige gibi soğuk mekanlarda çıkan kar fırtınası, sağanak yağmur gibi olaylar hem görüşümüzü engelleyecek hem de sığınacak yer bulmaya itecekmiş bizi zarar görmemiz için.
    - Hava koşulları kötüyse botumuzdan, kayığımızdan düşecekmişiz.
    - Daha önceden avladığımız canavarlara karşı silah ve tuzakları hatırlayacakmış oyun ve bunların bölgesine girince önerilerde bulunacakmış.
    - Eğer ikna edebilirsek diğer Witcherlar bizimle yolculuk edip görevlere gelebilecekmiş.


    SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
    En düşük
    Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz
    AMD CPU Phenom II X4 940
    Nvidia GPU GeForce GTX 660
    AMD GPU Radeon HD 7870
    RAM 6GB
    OS 64-bit Windows 7 or 64-bit Windows 8 (8.1)
    DirectX 11
    HDD Space 40 GB

    Önerilen
    Intel CPU Core i7 3770 3,4 GHz
    AMD CPU AMD FX-8350 4 GHz
    Nvidia GPU GeForce GTX 770
    AMD GPU Radeon R9 290
    RAM 8GB
    OS 64-bit Windows 7 or 64-bit Windows 8 (8.1)
    DirectX 11
    HDD Space 40 GB

    Gwent Kağıt Oyununun Kısaca Özeti:
    Gwent'te ortaya saldırı kartlarımızı koyup karşı tarafı yenmeye çalışıyoruz. Her kartın bir saldırı değeri var. Bir round sonunda kimin toplam saldırı rakamı daha yüksekse o kazanıyor ve 2 round kazanan oyunu kazanıyor.
    İlk başta 10 kağıt seçiyoruz ve 2 sini değiştirebiliyoruz hoşumuza gitmediyse. Bunun dışında kart çekemiyoruz özel durum olmadıkça o yüzden dikkatli oynamak lazım. Yeni ve güçlü kartları satın alabiliyoruz veya oyunculardan geliyor yendikçe.
    4 tür kart var, 3 ü saldırı. Saldırı kartlarını menzillerine göre koyabiliyoruz tahtaya. Yakın dövüşler (kılıç işaretli) en öne, menzilliler (ok-yay işareti) ortaya ve kuşatma silahları (mancınık) en arkaya. 4. tür kartlarda güç kartları. Genel olarak havayı değiştiren kartlar var, kış gelince bütün yakın dövüşçülerin gücü 1 iner, siste okçular, yağmurda da kuşatma cihazları. Bunlar dışında karşı tarafın adamlarını yok eden veya kendi tarafımızın saldırısını arttıran güç kartları da var ama baya nadir.
    Kartların kendi özellikleri de oluyor, bazı basit kartlar aynı isimli kartla yan yana gelice güçleri ikiye katlanıyor (el sıkışma simgesi), bazıları casus olarak karşı tarafa gidiyor ama 2 tane kağıt çekiyoruz kendi destemizden. (göz simgesi) Bir de konulduğu kısmı güçlendiren kartlar var (artı gibi simgeli) Daha çok kart çeşidi var aslında ama oynadıkça görebiliyoruz ve nadir çıkıyorlar güçlü oyuncularda.
    Bir de destelerin ve deste liderlerinin kendi özellikleri var. Northen Kingdoms kazanılan rounddan sonra kart çektirirken, Empire beraberlikte öne geçiyor. Her liderin 4 versiyonu var ve genel olarak son 2 versiyobları daha kullanışlı.

    Crafting ve Dismantle:
    Öncelikli olarak "diagram"lara ihtiycanız var ve bunların en iyisi etraftaki gizli sandıklardan çıkıyor. Veya bazı görevlerdeki kitaplardan da öğrenebiliyoruz, o yüzden aldığınız bütün kitapları okuyun mutlaka.
    Sialh ve zırhı yapanlar ayrı ayrı demirciler ve hepsinin belli seviyesi var. Haritada zırh/silah olarak değişik oluyor simgeleri zaten. Bundan sonrası malzemeyi toplamaya kalıyor sadece. Çoğu demirci hammmadde satıyor iyi kötü ama çok paranız yoksa almayın derim.1 tane eksik kalırsa anca başvurun bu yola.
    Kırma kısmı da gene demircilerin crafting bölümünde yapılıyor, diğer menuye geçmeniz lazım ama (bir kaç tane menüsü var Crafting, shop, repair, dismantle, remove upgrade) Crafting eşya yapım, shop tükkan, repair tamir (çok para gidiyor...), dismantle parçalara ayırma ve remove upgrade de silah/zırhın üzerine taktığımız rünleri çıkarma.
    Dismantle kısmına gelice zaten çıkıyor bütün elimizdekiler ve seçtiğimizde nelere ayrışılacağı görünüyor. Aman dikkat burada bazı yan görev malzemeleri de giriyor işin içine, çok dikkatli olmak lazım! bir de bazı şeyleri kırınca değeri çok düşüyor bu yüzden değeri yüksekse ve işe yaramayacak parçalar veriyorsa kırmaya gerek yok, hayvan derileri ve değerli mücevherler için geçerli bu özellikle.
    Dismantle canavarlara ait özel parçaları, genel parçalara da dönüştürebiliyor ama kullanamyın derim çünkü özel parçalar başta çok az bulunuyor ve iksirler için gerekli.
    İksir ve bombalar ise bu kadar komplike değil, sadece bitki ve alkol gerekiyor. Bazı bombalar için ekstra gümüş, sülfür gerekebiliyor ama bunlar az sayıda istiyorlar. İkisir ve bombaları bir kere yapmak yetiyor sonrasında bitse bile meditasyon yaparken Otomatik dolduruyor Geralt onları. Ham maddeye(genelde alkol) sahip olmak şartıyla.
    Çok iyi bir diagram bulmadığız sürece çok zaman harcamayın derim craftinge, ilk White Orchid haritası için Viper School kılıçlıar dışındakiler pek önemli değil mesela bence. Diğer türlü zaman kaybı oluyor ve soğuyorsunuz oyundan.
    Remove upgrade ile silah/zırh üzerine koyduğumuz rünleri geri alabiliyoruz ama eşya kırılıyor. İstersek rünleri kırıp, eşyayı boş biçimde de alabiliyoruz.

    Bu konu XanthiN tarafından düzenlenmiştir
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Yav oyun oynadıkça hayran bırakıyor kendine, başımdan geçen çok basit ama güzel bir olayı anlatayım: Yoldan geçerken bir tane kulübenin önünde yaban köpeği havlıyordu içeriden de gidene kadar bekleyelim sesleri geliyordu. Gittim öldürdüm köpeği sonra kapıyı açtım içeriden çocuk çıktı, anan baban nerede senin dedim savaşta ailesinin çoğu öldürülmüş kalanları da bunları atmışlar evden bu kadar aç boğazı besleyemeyiz diye; mal gibi kalmışlar bunlar da 1 haftadır yemek yemedik dedi. Yemek verdim ben de, kız da bana teşekkür için hediye oyuncak bebek verdi. Sonra da ateşin başında oturup bugün bir sürü yiyeceğimiz var diye sevinçle şarkı mırıldanmaya başladılar. Belki 1-2 dakikamı aldı küçücük rastgele bir görev ama bunun bile anlamlı bir hikâyesi var, işte bu oyunun bu yanını seviyorum hiçbir görev boş beleş değil dünyası yaşıyor gerçekten; adamlar her kuruşunu hak ediyorlar aldıkları paranın

    An itibariyle oyunun 73. saatindeyim. Arkadaş bu nasıl oyundur. Ulan yeter diyip oyunu kapatıyorum 5 dakika sonra soundtracklar kulağıma geliyor sanki, dayanamıyorum yine açıyorum. Bir bakmışım 4 saat olmuş. Bir bakmışım 6 saat olmuş derken gün bitiyor. Şu oyunun kalitesinde başka oyun yok yahu. En başlarda Questlere dalmıştım o sayede 10 level falan olmuştum. Sonrasında ise 10'dan 34 level'a kadar hiçbir şekilde Main Quest yapmadım. Bölgeleri keşfederek yaratıkları, banditleri öldürerek geçiriyorum vaktimi. Hazineleri arayarak, diagramlar toplayarak, sürpriz treasure guardlarla savaşarak bu şekilde tam 24 kere level atlamışım. Sanırım tüm fast travel noktalarını buldum. 66 level itemleri bile düşürdüm. Kullanamasam da bir köşeye koydum ileride kuşanırım diye. Oyun zaten açık dünyanın dibine vurmuş. İnsan istiyorki haritada ayak basmadığım yer kalmasın, her yerde izimi bırakayım. Hazırlayanlar olayları, atmosferi o kadar gerçekçi yapmış ki Geralt olup oyunu yaşayasım geldi. Bugün Skelliege bölgesinde 5 katlı deniz fenerine benzeyen bir kuleye girdim. Terkedilmişti. Katları çıktıkça tüylerim diken diken oldu. İlk katta kanlı aile fotoğraflarına rastladım bir diğer katta sanki birisi cinnet geçirmiş gibi etraf darma duman olmuş son kata tam çıkıyordum aile resimlerinden birisi pat diye yere düştü durup dururken, kulaklıklarım takılıydı ödüm koptu yemin ederim. Sanki misafirhane gibi dizilmiş 6 tane yatak yerlerde çocuk iskeletleri vallahi o anı yaşadım yahu. Anlat anlat bitmez. Adamlar oyun değil, bildiğin yeni bir dünya yaratmış. Gir içine yaşa diyo. Oyunun içinde Game of thrones'dan parodylere rastlamak başlı başına ne kadar ince düşünüldüğünün kanıtı. Son diyeceğim Questlere gömülmeyin onu geçemiyorum bunu geçemiyorum diye bunaldığınızda alın atınızı vurun dağlara, tenhalara, keşfedilmemiş topraklara. Ve yaşayın.
    Resmi türkçe yerelleştirme hayırlı olsun bekleyenleri için.

    Ben de bu videoyu hazırladım. Elden kendi kendimle dalga geçmek hariç bir şey gelmiyor.

    Witcher 3 'ün Türkiye'de ön sipariş rekoru kırdığını, Türk oyuncuların anadillerinde oynama hakkının olduğunu ve neden Türkçe altyazı için bir çalışma yapmadıklarını sordum. Bakalım ne diyecekler.

    Tabi ki biliyorum benim yazdıklarımın ve benim gibi 40-50 kişinin yazdığını dikkate almayacaklarını fakat yüzlerce kişi aynı şekilde istekte bulunursa dikkate alacaklardır diye düşünüyorum.

    Umarım oyunceviri ekibine az da olsa destek olup resmi yama çalışması başlatırlar biran önce.
  • Açık dünyalı bir witcher tadından yenmez. Başlasın artık şu kuzey - güney savaşı. Görülecek hesabımız var. Şu Yennefer'ı da görelim artık

    Aha buraya yazıyorum. Karar anlarımızdan biri triss - yennefer arasında tercih yapmak zorunda kalacağız
  • 2. Oyun bana biraz sıkıcı gelmişti.Yeni oyunun open world olmasıyla bu sorun da ortadan kalkacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk iki oyunda verdiğimiz kararların ne kadarını yansıtabilecekler merak ediyorum. 2. oyun, ilk oyundaki bir çok ana kararı görmezden gelmişti ama şimdiye kadar yapılanların en iyisiydi gene. Oyun içi karar mekanizması daha da üstündü zaten.

    Devam oyunun kötü yanı, Geralt zaten çılgın gibi kuvvetli durumda ya daha tehlikeli, akıllı, kalabalık düşmanlar koyacaklar (2-3 tane Letho gibi elemanla dövüş mesela) ya da çok klişe "öğrendiklerini unutma" sekansı koyacaklar.

    Neyse 5 Şubat olsunda ortaya çıksın ne var ne yok.


    Bu arada 2 oyundan birinde multiplayer olacak büyük olasılıkla. CDPR geçen sene yaz ayı gibi çalışan ilanı vermişti MP platformlarında tecrübeli elemanlar arıyoruz diye. Ayrı okullardan Efsungerleri kotrol ettiğimiz bir arena hoş olabilir aslında.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siberarmi

    Devam oyunun kötü yanı, Geralt zaten çılgın gibi kuvvetli durumda ya daha tehlikeli, akıllı, kalabalık düşmanlar koyacaklar (2-3 tane Letho gibi elemanla dövüş mesela) ya da çok klişe "öğrendiklerini unutma" sekansı koyacaklar.


    Prototype serisi geldi aklıma. İlk oyunun sonunda Mercer'ı öyle bir hale getirdiler ki, 2. oyunda Mercer'a karşı ne çıkaracaklar diye gerçekten merak eder oldum. Yaklaşık 140 saatlik gameplay süremde, 250.000'i aşkın kill, on binlerce tank ve helikopteri yok etmiş, en sonunda yapılan Nükleer saldırıdan bile sağ kalmayı başaran bir karakterden bahsediyoruz. Durum böyle olunca da, seriyi başka bir karakterle devam ettirip, "Destroy Your Maker" sloganıyla, Alex'i karşımıza çıkardılar
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kumdaoyna

    Aha buraya yazıyorum. Karar anlarımızdan biri triss - yennefer arasında tercih yapmak zorunda kalacağız

    Triss - Yen bekliyorum bende.

    Nilfgaard olayını çözme olur ortaya serpiştirilmiş ama yine Geralt ın kişisel görevlerine dönersek bence Yen i bulduğumuzda Wild Hunt ortaya çıkacak ve Ciri yi çekmek için bizi kullanacak yine. Ciri ortaya çıkacak bu sefer.
  • CD projekte güvenim tam. Eminim mükemmel bir oyun olacak. Açık dünyada geçmesi durumu beni daha da heycanlandırdı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: archVillain

    quote:

    Orijinalden alıntı: kumdaoyna

    Aha buraya yazıyorum. Karar anlarımızdan biri triss - yennefer arasında tercih yapmak zorunda kalacağız

    Triss - Yen bekliyorum bende.

    Nilfgaard olayını çözme olur ortaya serpiştirilmiş ama yine Geralt ın kişisel görevlerine dönersek bence Yen i bulduğumuzda Wild Hunt ortaya çıkacak ve Ciri yi çekmek için bizi kullanacak yine. Ciri ortaya çıkacak bu sefer.

    Aynen şu wild hunt meselesi de netlik kazansın artık. İlk oyundan beri gizemini koruyor. ilk oyunda wild hunt, salamandra'yı ararken kaer morhen'de ölen Leo aracılığı ile yüzünü göstermişti. Tam hatırlamıyorum ama aralarında daha önce karşılaştıklarına dair bir diyalog geçmişti. Tabi o zaman anlamamıştık neyin nesi diye. Taa o zamandan beri wild hunt arayışları devam ediyor :D
  • 5 Şubat'taki duyuru öncesi yayınlanan Teaser:
    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Ben daha 2. oyuna yeni başlıyorum.
  • Ben 1. oyunda cadıyla birlikte ormanda köylülerin linç girişimine uğradığımız sahneyi bir türlü geçemediydim hatırlıyorum, sonra sildim epey bekletmeme rağmen. Zaten bir türlü ısınamamıştım oyuna. İnsanlar nasıl bu kadar sevmiş cidden anlamadım. Bende bir sıkıntı varsa demek ki
  • Gameinformer'ın yeni kapağı Witcher 3 olacak diyorlar.

    quote:

    gregski den alıntı

    So, according to the article, it's gonna be February 5th in the evening.

    A little translation:

    It's gonna be "of a different character than all our other announcements so far, and at the same time typical for the biggest hits in the game industry. The message will be directed at the biggest international gaming market - American gamers - so you can expect solid information on February 5th in the evening"



    CDPR çalışanlarından birinin yazdıklarını çevirmiş. Çalışan bu duyuru önceki yaptıklarımız gibi olmayacak diyor. Bu sefer oyun piyasasında büyük isimlerin yaptığı tarzda olacakmış.

    Diğer yanda Gameinformer'ın kapağı yarın belli olacak. Yani büyük bir ihtimalle GI kapağı ve özel yazısıyla duyuru yapacaklar.
  • Game Informer'ın Mart
    sayısında RPG severlerin
    gözbebeği The Witcher serisinin
    yeni oyunu var!
    The Witcher 3: Wild Hunt'ın
    duyurusu aslında yeni nesil
    konsolların çıkış tarihiyle ilgili de
    belki ufak ipuçlarına sahip.
    2014 yılında PC için çıkış
    yapacak olan oyun yeni nesil
    Xbox ve PlayStation konsollara da
    gelmesi büyük ihtimal. Zira
    yapımcılar direk isim vermsese
    de duyuruda "yüksek kapasite
    platformlarda" diyerek açık kapı
    bırakıyor.
    Farklı karakterler, tekdüze
    ilerlemeyen bir hikaye ve oyuncu
    seçimlerine bağlı olarak şekil alan
    The Witcher 3: Wild Hunt, bir
    önceki oyunundan tam 30 kat
    büyük olacak! CD Project RED'in
    REDengine 3 grafik motoruyla
    geliştirdiği oyunun muazzam
    büyüklükte bir oyun alanına:
    Skyrim'den daha büyük bir
    dünyaya sahip olacağı
    bildiriliyor. Zaten serinin sevilen
    bir özelliği olan yakın dövüş
    savaşları, bu oyunda canavar
    avlamak için kullanacak. Hikaye
    politik çekişmeler ve bu
    dünyadan olmayan mahlukların
    tehditleri çevresinde gelişecek.
    The Witcher 3: Wild Hunt'ın
    geniş bir dünyaya sahip olacağını
    söylemiştik. Adalardan, ormanlara
    ve oradan karanlık, yok olmuş
    şehirlere olan yolculuğumuzun
    hiç bir yerinde yükleme ekranı
    olmayacağı bildiriliyor.
    Aşağıda yer alan Game
    Informer kapağına tıklarayarak
    karizmatik savaşçımız Geralt ve
    yapımcıların şimdilik sır olarak
    kalmasını istedikleri bir
    karakterin sanatsal çalışmasına
    yüksek çözünürlüklü olarak
    ulaşabilirsiniz. [Bsc den alıntı]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkmasına daha çok var malesef.
  • Yeni nesil konsolları çıktıkları gibi almayı düşünmüyordum en azından 2 sene kadar, bu oyun ciddi bir upgrade isteyecek pclerde sanırım şimdi ikisinden birine para harcamam gerek ama duyurulmasından memnunuz her ne kadar para harcatacak olsa da
  • Gameinformer'a biraz döktürmüşler, aşağıdaki resimler en yüksek ayarlarda ve potansiyelde değil ayrıca dergiden scan edilmiş durumdalar, gene de coheyiler;

    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]



    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]



    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]



    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]




    http://gamingeverything.com/39177/witcher-3-confirmed-is-next-gen-featured-in-game-informer/


    Kısa ön bilgi vereyim,


    -Skyrim tarzı açık dünya özgürlüğü olsun istemişler(resimlerde az andırmıyor değil, gerçi zaten kuzeyde geçecek oyun)
    -At üzerinde dövüş üzerinde hala çalışıyorlarmış ve henüz oyunun parçası değilmiş,
    -Atlar, gezip tozmak için gerekli olacaklarmış(hadi canım!),
    -Gemilerin su üzerinde durmasını olabildiğince gerçeki yapmak istemişler,
    -Oyun bölüm bölüm olmayacak, loading ekranları olmayacak, dünyanın bir ucudan ötekine yürüyebileceğiz (tabanvay, at ya da bot ile) Daha önce gittiğimiz yerlere fast travel yapabileceğiz,
    -Uzun zamandır kayıp aşkımızı arayacağız(Yennefer), özgürlüklerini ilan eden Kuzey krallıklarının taht oyunlarına ortak olacağız ve Wild Hunt'ı öpeceğiz,
    -Keşfetmek için baya bir şey olacak diyorlar, mağaralar, harabeler veya terkedilmiş köyler, etrafta sürekli önemli mekanlar olacakmış,
    -100 saatin üzerinde görev var diyorlar oyunda (peh) ve sinematikler, özel anlar eskisinden de iyi olacakmış, en beğendiğim kısım canavar avlama daha kapsamlı olarak dönecekmiş ilk oyundaki gibin,
    -Dünya yaşayacak, canavarlar, haydutlar veya tüccarlar düşman olarak gördüklerine saldıracaklar,
    -Önceki oyunun 40(yazı ile gırg) katı olacakmış. 40x20=800 saat O_o?!?
    -İstersek ana hikayeleri boş verip oynayabileceğiz ama sonuçları olacak,
    -Her bölgenin kendi hikayesi olacak, bölgeler: Skellige, Novigrad, No Man’s Land olarak geçiyor,
    -Dövüşle ilgili, yaratıklar hakkında bilgimiz arttıkça kritik bölgelere vurup, yüksek hasar verebileceğiz ayrıca özel kombolar ve savaş içi QTE ler (God of War tarzı olur gibi) eklemek istiyorlarmış.


    Asıl bomba bu akşam, resmi açılamada patlar gibi :)Çoğunlukla Syrim'in gelişmiş versiyonu geliyor izlenimi yarattı bende, başarabilirlerse sarsarlar oyun dünyasını.

    Eklenti: Üçleme şeklide düşünüyorlarmış, yani bu son oyun olacak :/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 5 Şubat 2013; 10:49:13 >
  • MOAR:

    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

    Geralt sakal ile ayrı bir karizmatik olmuş, ayrıca elemanlar zırh işini biliyoylar;

    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 27 Ocak 2015; 9:15:59 >
  • - Oyun 2014'te PC ve yeni nesil platformlar için gelecek.

    -İkinci oyundan 30 kat daha büyük bir oyun olacak.(Skyrim'den %20 daha büyük)

    -Bir ucundan bir ucuna atla gitmek 30-40 dakika arası sürecek.

    -Açık dünya oyunların tüm nimetlerinden faydalanacak.

    -Her mekanın, mini oyunlarına kadar, kendine has sunumları olacak. Kendine has görevleri olacak ve her birinin ana hikayedeki yeri ayrı olacak.

    -Oyunda bir göreve dahil olmasanız bile crafting, yaratık kesmek gibi eğlencelik şeyler yapabileceksiniz.

    -Crafting malzemeleri düşmanlardan dökülse de bazen kılıç, zırh gibi eyşalar da ganimetleriniz arasında olabilecek.

    -100 saati aşkın kurgulanmış bir hikayesi bulunacak.

    -Geralt'ın asıl hikâyesi ise, sevdiği insanları bulmak adına yaptığı arayış ve Wild Hunt'ın peşine düşmesinden oluşuyor. Bu oyunla birlikte de seri finaline kavuşuyor.

    -Hava durumu oyuna büyük etki edecek.

    -96 tane dövüş animasyon olacak.


    ALINTI
  • Oyunun ismi Witcher 3:Wild Hunt olarak geçsin bu arada kayıtlara :)
  • The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

    Witcher 3 Wild Hunt. İsim tam beklediğimiz gibi. Belkide fanların tavsiyelerinden gitmişlerdir çünkü W2 forumunda çok gördüm millet W3 Wild Hunt diyordu hep.
    Yalnız ben Nilfgaard'da geçer sanıyordum. Kuzey'de geçecek diyorlar.
    Sakalda ak kurta çok yakışmış.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.