Şimdi Ara

.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 1 Kasım 2018; 19:12:30 >



  • bir fikri olan yok mu ya
  • Kardeşim üniversite okuyan ve oyun oynamaktan zevk alan biri isen şuanda piyasada popüler olan ve para ile alakalı oluru olan oyunlardan biri Kingdom Online. Şimdişöyle bir durum var üniversite okuyan biri ( okuduğu yere göre değişiklik gösterir. ) parttime işlerde çalışabilir ama senin durumun böyle bir olanak sağlamıyorsa dediğim gibi Kingdom online piyasası dönmeye başladı. Oyunda genel itibari ile max lvl 45 ve ilk kez oynayan biri bile 1 hafta kadar süre zarfı içerisinde olabiliyorsun. Nasıl para kazanılır konusu ise oyundaki parayı 1M i 2.4 TL den satabiliyor siteler senden ise 2 TL ye satın alıyorlar. Özellikle kalabalık olan serverlarda oynar ve kasarsan ticaret ve farm ile gerekli olan para kazanma işini gerçekleştirebilirsin.
  • deadlords kullanıcısına yanıt
    sağolasın bir bakacam ona
  • Ben zamanında private srolarda çok büyük olmasa da kazanmıştım para :D
  • dostum baktın mı kingdom online a ben indirmiştim de pek sarmamıştı eğer öyle bir durum varsa indirebilirim yeniden.
  • Themono kullanıcısına yanıt
    baktım da sarmadı ya ben vazgeçtim bu sevdadan :) ama duyduğuma göre zindanlardan siyah bir taş düşüyormuş ve seri satılıyormuş bu taş biraz sağlam bir savaşçı tek başına kasabiliyormuş böyle az çok kazanç elde edenler varmış ne kadar çok mışlı olmuş
  • bi online oyunu tek başına oynadığın zaman zaten %90 sarmaz bir iki arkadaşla beraber oynayacan o zaman güzel olur geçen bi arkadaş105 lvl metin 2 hesabını 20000 liraya satmış bunu duyunca sol gözümden bir damla yaş düştü.(Ve hala Metin 2 hesabı satın alanlar varmış orası da ilginç.) Ben biraz daha uğraşırım bu online oyunlardan para kazanma işiyle üni. hayatında böyle bir olanak bulmak müthiş bir şey. Bi de bu arada başlamayı düşündüğün bu tarz para kazanılabilecek bir oyun varsa beraber başlayabiliriz istersen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Themono -- 9 Mart 2015; 17:31:27 >
  • wow kas gold sat fakat akıllı olman laızm ve getirisi çok olmaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Themono

    bi online oyunu tek başına oynadığın zaman zaten %90 sarmaz bir iki arkadaşla beraber oynayacan o zaman güzel olur geçen bi arkadaş105 lvl metin 2 hesabını 20000 liraya satmış bunu duyunca sol gözümden bir damla yaş düştü.(Ve hala Metin 2 hesabı satın alanlar varmış orası da ilginç.) Ben biraz daha uğraşırım bu online oyunlardan para kazanma işiyle üni. hayatında böyle bir olanak bulmak müthiş bir şey. Bi de bu arada başlamayı düşündüğün bu tarz para kazanılabilecek bir oyun varsa beraber başlayabiliriz istersen.
    Karahan dostum. Haftanın 5 günü (hafta içi her gün) GM ler etkinlik düzenliyor. Ve bu etkinliklerle günde 1 T oyun parası kazanabilirsin. Karahanda 1 T = 1 TL den rahat satılıyor. Oyun, piyasası çok geniş ve talibi çok olan bir oyun. Sabırlı olursan uzun vadede iyi para kazanırsın. 1 ayda 22 TL ye tekabül eder. Ha dersen ki ben büyük oynamak istiyorum diye o zaman oyuna 30-40-50 tl artık bütçen ne kadarsa para yatırırsın ve item-binek piyangoları açarsın. Şanslıysan piyangodan o bineği-itemi çıkarırsın ve trink 250-300 TL cebinde.

    Bu bahsettiğim günlük etkinlikler sadece 20 dk sürüyor. Günde sadece 20 dk ni ayırsan yeter.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 9 Mart 2015; 21:40:51 >
  • 100 tl de yatırırım gerekirse ama şansa dayalı olan kısmıyla uğraşamam risksiz bir şey lazım,öbürüne gelirsek ayda 22 tl de bir şey değil
  • quote:

    Orijinalden alıntı: histrio

    100 tl de yatırırım gerekirse ama şansa dayalı olan kısmıyla uğraşamam risksiz bir şey lazım,öbürüne gelirsek ayda 22 tl de bir şey değil

    Riske girmeden para kazanamazsın. 22 tl konusunda ise öyle sabahtan akşama kadar oynamayacaksın sadece akşam 5 te gireceksin 20 dakika takılacaksın o kadar. Ayrıca öyle bir oyun olduğunuda pek sanmıyorum. Konu takibimde öyle senin dediğin gibi bir oyun varsa banada söyleyin. Haftaiçi-hafta sonu ayırt etmeksizin her gün en az 15 saat onlineyim. 17-18 saatide görüyorum. Öyle bir oyun varsa söyleyin hepinizden önce ben köşeyi döneyim.
  • bilmiyorum bilsem konu açmazdım ama çoğu oyunda dungeonlarda 15 saatte baya gold kasılır heralde
  • Karahan online ı şu an indiriyorum ayda 22 lira bile gayet iyi bir miktar zaten günüm %90 ı online oyunlarla geçiyor bi de beğenirsem çok iyi olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Themono

    Karahan online ı şu an indiriyorum ayda 22 lira bile gayet iyi bir miktar zaten günüm %90 ı online oyunlarla geçiyor bi de beğenirsem çok iyi olur.

    oyun genel anlamda pvp üzerine kurulu. Ve parayı basanın düdüğü çaldığı bir oyun. zengin oyunudur para yatırmayan adam bir kişi bile kesememeye mahkumdur ve her önüne gelenden tek yemeye tutsaktır. %80 lik kesimini +20 yaş oluşturur. Çoğu kişi işinde gücünde evli yaşını başını almış kişilerdir. Ama amacın oyun içi nakit kasıp TL ye çevirmek oldugu için bunlar önemsiz.
    Her etkinlikle 1t kasamazsın. 2009 dan beri oynuyor olmama rağmen ve çok sağlam bir çarımın olmasına rağmen benim bile bazı günler etkinlikten elim boş döndüğüm oluyor. Yani haftada 5 t diye kendini şartlama. Bu senin için 3 olur 2 olur ayda 22 değil siz yeniler için 10-15 olur anca. Etkinlikler hafta içi her gün 17 veya 17:30 da oluyor. Bazı günler 17:30 bazı günler 17:00 etkinlik takvimi var zaten o ayın etkinlikleri yazıyor herşeyiyle saati falan. 20dk sürüyor etkinlik
  • Etkinliğide açıklayayım. Etkinliği 3 ayrı mapte yapıyorlar. Haritaya 20dk boyunca 1-2 dk aralıklarla moblar atıyorlar. Moblar çerez. Teke gidiyorlar. Ve bu mobların hepsinden yılbaşı hediyesi isimli paket(bir nevi piyango) çıkıyor. Açıyorsunuz. İçinden ya çöp item çıkıyor ya da oyun içi 180m ye giden item çıkıyor. Bu itemin çıkma drobuda yüksek öyle bulunmaz bursa kumaşı değil. Pazartesi günleri 4 yel evi pvp turnuvası oluyor. Pazartesini silin kafanızdan. Bu map çok küçük bir map ve ordu gibi player var. Turnuva bitimi GM 1-2 dk boyunca 1-2 tur mob atıyor o kadar. O günün asıl amacı pvp turnuvası. Pazartesi günkü hasılatınız sıfır olacak. Pazartesi günkü etkinliğin amacı mob atmak değil, pazartesi günleri 4 yel evinde GM pvp turnuvası düzenliyor. Salı günü ise sadece mob atma etkinliği. Ama hayalet vadi isimli mapta düzenleniyor. Bu map 4 ırkın tabiri caizse pvp haritası, ortak haritası. Burda rüzgar esintisine bile ölür gidersiniz;) Salı gününüde silin. Diğer 3 gün ise birbirinize saldıramadığınız bir mapta düzenliyorlar. Bu 3 gün sizin için ekmek kapısı olacak. Bu mapin ismi ejderha sınır geçidi ve büyük bir map. Şansınıza göre o dediğim 180m lik itemden hiç çıkaramayabilirsiniz veya 10 tanede çıkarabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 10 Mart 2015; 21:23:10 >
  • gerçekten çok açıklayıcı olmuş şu an yüzde 50 si indi bakalım deneyecem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Themono -- 10 Mart 2015; 22:05:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Themono

    gerçek çok açıklayıcı olmuş şu an yüzde 50 si indi bakalım deneyecem

    Oyuna girdiğinde karakteri yılan kaviminde aç. Amacın etkinlik ile para kasmak olduğu için senin için en faydalısı olur.
  • Biz playerların oyuna koyduğu takma isim ParaHan
  • Oynamaya başladım yılan kavmi çift bıçak açtım mapa alışmaya çalışıyorum. :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.