Şimdi Ara

Hem Öğretici Hemde Sürükleyici Kitap Tavsiyeleriniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
12.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • En son okuduğum kitaplar Empati,Aşk,Uçurtma Avcısı bi kaç tanede Stephan King Mesela Aşk kitabında Mevlanayla ilgili kendimce çok şey öğrendim diyebilirim Empati kitabında alternatif akım ve Teslayı öğrendim biraz ama hem çok şey öğretecek hemde sürükleyecek kitap tavsiyeleriniz neler? Stephan King(medyum-mahşer) sürükleyici ama hayal gücünü arttırmaktan ziyade fazla bişey öğretmedi bana.Umarım derdimi anlatmışımdır



  • Turgut Özakman'ın kitaplarını tavsiye ederim.
  • Uçurtma Avcısı'nı önerecektim fakat okumuşsun. OKuduklarının dışında anlam dolu olmasalar da Jean Christophe Grange'nin kitaplarını ve Açlık Oyunları Serisini okuyabilirsin. Ayrıca Eragon serisi de güzeldir. Eragon'u bir edebiyat hocasının tavsiyesi ile okumuştum. Bana, kişiliğine katkısı olur demişti.
  • Eragon dediğin şu ejdarhalı kitap sanırım.PC oyunuda varFilmini izlemiştim.Eğer oysa filmini izlediğim için okumam.Çünkü hiç bi heyecanı kalmıyor.Yine de bi araştıracağım.Açlık Oyunları zaten listemde
    Turgut Özakman da inceleme altında
    Bi arkadaşımda Serdar Özkan-Kayıp Gül'ü önerdi.O da güzel gibi
  • Jules Verne-Aya Yolculuk.Belki çocuk kitabı diyenleriniz olabilir ; ama hem eğlenceli hem de çok eğitici bir kitap.
  • Güzel bir konuya değinmişsin takip edeceğim
  • Başka tavsiyesi olan?
  • Turgut Özakman kitapları.
  • Turgut Özakman daha öncedende önerilmişti.Tarihi severim ve Turgut Ö.nün kitaplarınıda listeme aldım umarım bana bildiklerim dısında bi şeyler ögretir.
    Çocuk kitabı derken 20 sayfalık ve bı sayfanın 3/4 ü resimli degilse sorun olmaz.
  • Ahmet Ümit'in Bab-ı Esrar kitabı. Mevlana ve Şems-i Tebrizi hakkında baya bilgi veren bir kitap.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akçalı.
    Ahmet Ümit'in Bab-ı Esrar kitabı. Mevlana ve Şems-i Tebrizi hakkında baya bilgi veren bir kitap.

    Evet o kitabı biliyorum.Elif Şafak ın Aşk kitabını alırken görevli bana önermişti.Aşk a göre daha akıcı ve polisiye türde demişti.Kitabı araştırırken olumsuz yorumlara rastlamıştım.bende Aşk ı tercih ettim Şu sıralar o kitabı okuyacagımı sanmıyorum ama aklımda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysfbkrcn -- 24 Kasım 2009; 22:15:24 >
  • Dostum tarih kitabı olarak Mustafa Armağan ve İlber Ortaylı'nın kitaplarını da listene ekleyebilirsin.
  • İnsan isterse Azmin zaferi öyküleri

    Konsept Danışmanı:Mümin Sekman

    Bu kitapları oku hem gaza getirir hem de öğretici ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokayburak
    İnsan isterse Azmin zaferi öyküleri

    Konsept Danışmanı:Mümin Sekman

    Bu kitapları oku hem gaza getirir hem de öğretici ...

    Kişisel gelişim kitapları okumak bana sıkıcı geliyor.Elimde 3-4 kişisel gelişim kitabı var ama yarısına kadar okuyamadım sadece 'yerim seni öss' adlı kitabı okumuştum.O da 45 dklık bi kitaptı.Okuma sebebimde Öss sınavına giricek olmamdı.Ben daha ziyade roman tarzı kitapları tercih ediyorum.Önerilerin için sağol yinede...
  • Rica ederim başka tavsiyelerimde olabilir..'Sadece Başbakan Okusun' 'Açlık Oyunları' 'Ateşi Yakalamak' bu kitaplarda çok güzeldir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akçalı.

    Ahmet Ümit'in Bab-ı Esrar kitabı. Mevlana ve Şems-i Tebrizi hakkında baya bilgi veren bir kitap.


    Ahmet Ümit'in baya bi kitabı var bende hemen hemen hepsini okudum Bab-ı Esrar çok güzel kitap
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokayburak
    Rica ederim başka tavsiyelerimde olabilir..'Sadece Başbakan Okusun' 'Açlık Oyunları' 'Ateşi Yakalamak' bu kitaplarda çok güzeldir.

    İkisi seri bildiğim kadarıyla.2-3 gün daha bekleyip artık bi liste oluşturmayı planlıyorum.Listenin başında Açlık Oyunları ya da Kayıp Sembol olucak büyük ihtimal.Açlık Oyunları nı beğenirsem ardından Ateşi Yakalamak...
  • kardes ben isimleri tam hatirlayamam ama okuduklarimdan onereceklerim.yazim hatalari icin kusura bakmayin. başliyorum. istanbulda aşk babilde ölümmüydu oyle bi kitap gercekten tarihi aksiyon. sonra tolstoyun dostoyevski nin felan kitaplari. dunya klasiklerinde hani 100 buyuk eser tarzi setler oluyo ya bence basta onlara takil.
  • Bernard Werber - Karıncaların Günü

    Bu kitap tam senin aradığın kitaptır arkadaşım Hem sürükleyicidir, hem de bölüm aralarında birçok ansiklopedik bilgiyi seni sıkmadan verir.

    ''Sayıları milyarlarca. Biz onları fark etmiyoruz bile ama onlar bizi uzun süredir izliyorlar. Bazıları için biz Tanrıyız. Diğerleri için de kötülük yapan yaratıklar. Müthiş bir zeka ve en korkunç orduları aratmayacak, inanılmaz örgütleriyle insafsız bir savaşa hazırlanıyorlar. Dünyanın gerçek efendileri kim olacak? Onların hayatta kalması sorunun yanıtına bağlı... Bizim hayatta kalmamız da. Karıncaların günü gerçekten geldi mi?

    Uluslararası best-seller, on iki dilde çevirilen, birçok jüri tarafından ödüllendirilen, bazı okullarda biyoloji derslerinin programına alınan önceki romanı "Karıncalar"ın büyük başarısından sonra romancı ve bilimsel yazılar yazan gazeteci Bernard Werber "dünya içi yaratıkları" konu alan efsanesine devam ediyor. Bizi sapık davranışlı, yırtıcı, büyüleyici böceklerin kaynaştığı, sanrılara yol açan ve korkunç bir evrende daha da ileri götürüyor.

    Bir gerilim romanından öte, "Karıncaların Günü" bilimkurgu ve hayal gücünü sonsuz küçüklükteki dünyayla ilgili en ileri bilimsel bilgiyle karıştırarak harika ve şaşırtıcı modern odysseia haline getiriyor.
    (Arka Kapak)''
  • İlber Ortaylı,Yavuz Bahadıroğlu...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.