Şimdi Ara

1.3 Getz'de Atiker Gaz Taktırıp Sorun Yaşayan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2004 Md. 1.3 Getz aracıma gaz tâktiracagim Atiker Gaz uyumlu mu problem yaşar mıyım? Taktiranlar yardımcı olabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ben 18 19 ay once taktirdim. Bazen ariza isigi yakiyordu. En son bi ayar yaptirdim 6 aydir yakmiyor. Olmadi bi elm cihazi alip 20 tlye, kendiniz sondurebilirsiniz.(Ben aldim)
    Onun disinda problem yasamadim henuz, gayet memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Performans olarak benzinden ayırt edebiliyor musunuz? Yada diğer bir deyişle performans düşüşü gozlemlediniz mi? Lpg kiti montajı sırasında bujileri de lpg bujisi ile değiştirmeli miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • schlesserangel S kullanıcısına yanıt
    ben fark hisssetmedim zaten motor güçsüz geçen sene haziran ayında taktırmıştım(atiker) araç 2005 gls memnunum nazar değmesin bu sene lpg filtresi değiştirdim 10000 bakım 25 tl
    ben buji değiştirmedim aynı bujilerle devam ediyorum taktırdığım yere sordum gerek yok dedi ama 2017 bakımında ngk lpg bujisi taktıracağım
    bence imkanın varsa taktır bu araç az yakmıyor benzin 5tl oldu yakıt maliyetini %40 düşürüyor motorda zaten lpg ile uyumlu
  • Aracıma iki hafta önce Atiker'in LPG Kitini taktırdım. Simit tankı 45 lt lik takmışlar, çok az bi yüksek kalmış ama kesinlikle göze batmıyor ve bagajın kullanımını olumsuz etkilememiş. Performans olarak bir şey değişmedi desem yeridir. Hatta artık gaza korka korka basmadığımdan mıdır bilinmez ama bence benzinden aşağı kalır yanı yok diyebilirim. Yaklaşık bir yıl lpgsiz bindiğim için pişmanlık duyuyorum bile diyebilirim. 3-4 gün önce de kendim ngk orjinal bujisini alıp taktım. İkinci viteste hızlanırken ufak bi kasıntı vardı o da değişimden sonra düzeldi daha bi oturaklı oldu sanki gidişi aracın. Son zamlardan sonra lpg ile %40 ın üzerinde tasarruf sağladığını söyleyebilirim. Benzin 4.80 Lpg ise 2.20 lerde alıyorum. Taktırmayı düşünüp de çekimser davrananlar kesinlikle taktırmalı.
  • 5 senedir kullanıyorum şimdiye kadar 1 kere lpg regülatör arızası oldu onu değiştim ama 4. senede olduğu için garanti dışı(300 tl) yaptırdım. onun harici her sene lpg bakımı ve ayar(50tl) gerekiyor. bunların harici %50 benzine göre(lpg 2.38) tasarruf ediyorum anlatılmaz yaşanır. istediğin kadar gez benzin derdi yok. performans %5 civarı düşük ama sorun değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.