Şimdi Ara

+1 PİŞMANLIK HİKAYESİ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
4
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kendinizi hiçbir şey için üzmeyin be dostlar. Biz de geç öğreniyoruz demek ki. Herkes akıllı doğmuyor, sonradan akıllanıyor. Olmadı üniversite yıllarında kendi hayatımızı kurunca çalışırız yeniden. Daha yolun başındayız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum her şey senin elinde. Motivasyon videosu izlemek, bilmem ne egzersizi yapmak, plan program yapmak felan hikaye. Bir şeyi yapman gerekiyorsa oturup yapacaksın, keyfinin gelmesini beklersen böyle 1 sene beklersin.

    Bak dostum hukuk fakültesi mezunuyum. Babamın rahatsızlığından dolayı 3. sınıfta sadece alttan olan derslerimi verip 4. sınıfta 3. sınıftan hiçbir dersi vermeden geçtim. Son sınıfta 23 dersim vardı ve hukuk fakültesinde bu kadar dersi vermenin ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorsundur. Dersleri yıllık sistemde alıyordum ve 1 vize 1 final 1 büt ile seneyi kapatıyoruz, ben nasılsa mezun olamam diye hiçbir vize sınavına girmedim. Nasıl olsa mezun olamam diye okulada gitmedim. Mart ayına kadar ne okula gitmiştim, ne vize sınavlarına girmiştim ders hakkında en ufak bir fikrim bile yoktu. 3 ay boyunca sadece oturup günde 12 saat ders çalışarak, 0 olan vizeleride kurtararak mezun oldum. Hayata küfür etmek yerine hayatına yön vermeye karar verdiğin anda tüm rüzgarı arkana alıyorsun.
  • an4cond4 kullanıcısına yanıt
    kesinlikle haklısın. kıçımıza sihirli değnek dokundurulsun da çalışmaya başlayalım diye bekliyoruz.
    ne hissetiğimizi düşünmekten ne yapacağımızı unuttuk. zaman akıp geçti yapcak bişey yok ama bundan sonrası için güzel dersler alındı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.