Şimdi Ara

100 mb hız olayına dikkat!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar, kısaca olayı anlatayım.

    mevcut internetim hızı 50mb, 250gb kotalı ve 76 TL.

    aradılar beni. Ama biz size 100mb sınırsız , üstelik tüm tv yayınları açık bir teklifimiz var dediler. 81 liraymış o da

    5 tl farka iyi dedim. kabul ettim hızlıca , ama çok hızlıca birşeyler okumaya başladı. arada 25mb, 50 mb birşeyler diyor. hop dedim dur. ne diyorsun sen. tekrar yavas oku dedim. meğersem aksam 7 ye kadar hız 100mb, 7 den sonra 25 mb miş. birde 50 mb filan dedi ama yine çok hızlı konuşmaya çalıştığından orasını anlamadım. kısaca 19'dan sonra hız 25 mb oalcakmış orayı teyit ettim. ben eve saat 18 de geliyorum, interneti o zaman kullanıyorum. yani internet hızım 50den 25 e düşecek. öyle bir geveliyorki. bu yaptığınız sahtekarlık, adam kandırma. başta neden açıklamıyorsunuz dedim estagfirullah diyor. yok yok düpe düz 3 kagıt , est deme dedim. bak sen şu dolandırıcıya. 100 mb diye ürünü sana sunuyor, 25 mb den bahsetmiyor. birde 50mb bişiy dedi. orasını anlamadım. bilen varsa onu da eklesin.

    aman dikkatli dinleyin. telefon operatorleri, bankalar, internet saglayıcılar sizin için hayır bir iş yapmazlar. size bir güzellik var derlerse kesin birşey çıkar altından.

    hadi kolay gelsin.







  • "Sahtekarlık, adam kandırma, dolandırıcılık" gibi ifadeler biraz ağır olmuş.

    100 Mb Akıllı Sınırsız tarifeleri (başka bir ifadeye "100'ünüzü güldüren kampanya") 1 Ocak'tan beri bu forumun en çok konuşulan konularından biri. Bu forumda birazcık dolaşan, iki üç sayfa mesaj okuyan herkes 100 Mb Akıllı Sınırsız tarifelerinde hızın 19:00 - 24:00 saatleri arasında 25 Mb olduğunu biliyor.

    Hiçbir şey söylemeseler anlarım da, adamlar hem internet sitelerinde bunu açıkça yazıyorlar, hem de telefonda söylüyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzaro -- 9 Ocak 2019; 22:17:33 >
  • Daha hızın ne olduğunu ne kullandığını bilmiyorsun bide gelmiş aldatmaca diyorsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz siz olun telefondan asla taahütüm vermeyin.Açın interneti gözünüzle tek tek okuyun internetten başvurun.

    Çünkü telefonda size uzun uzun anlattıkça cümlenin başını unutuyorsunuz,rakamlar havada uçuşuyor ve siz neyin ne olduğunu anlıyamıyorsunuz.

    Dikkatli olmakta fayda var.O yüzden mümkün olduğunca sizi arayıp birşeyler teklif ettiklerinde internete bakma olanağınız yoksa en basitinden elinize Kağıt- Kalem alın ve tek tek MH nin dediklerini alt alta yazıp ona göre değerlendirin.

  • bilader bahsettigin tarife 100 mbps akıllı sınırsız 1 gunun sadece 5 saattı 25 mbps geriye kalan 19 saattı 100 mbps sınırsız kota vs hıç bışey yok + tv full kanallar Cihaz Kiralama İle Herşey Dahil 90 tl bence gayet uygun lütfen araştırmadan konu açmayın bende başka bişey var sandım
  • Adamlarda her şey açık çıkıp kandırmaca diyemezsiniz sitede yazıyor koca koca ne olduğu...
  • müşteri hizmetlerinin arkadaşları doluşmuş, genelde anlamamanız için hoşunuza gitmeyecek detaylar hızlı bir şekilde söylenir, sadece internet konusunda değil, çoğu müşteri hizmetlerinin satış yapmaya çalıştığı olayda vardır bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Hızlı konuşmalarından rahatsız oldum" demek başka, "sahtekar, dolandırıcı, üçkağıtçı" demek başka.

    "Lütfen tane tane bir daha anlatır mısınız" dersiniz olur biter.
  • Çoğu tüketici bir daha dinlemez. Hızlı hızlı anlatılana onay verilirse karambolde 24 ay gitti. Akıllı sınırsız ise başlı başına rezalet. Herkes öğrenci veya işsiz değil, ya da internetten deliler gibi film indirmiyor. Ben 18:30-19:00 arası gelebiliyorum işten. İnterneti kullanabileceğim en fazla 5 saat var. Akıllı sınırsız nedir diye bakmayıp 100 mpbs güzelmiş alayım desem yandım. 25 mpbs' ye talim edicem. Ahlaki değil bu tarife.
  • Geçen sene 25 mbps sınırsız ve temel pakete 77 TL ödüyordum.Benim düşünceme göre ahlaki olmayan bişey yok.25 mbps parası alınıyor üstüne 19 saat 100 mbps ve full paket tv veriliyor.Bilmiyorum bence iyi bir kampanya.Mevcut durumda yine en iyi kampanya sunan kablonet.Türknet ve benzeri firmalar dışında tabi..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaunterTR -- 10 Ocak 2019; 15:16:14 >
  • Akşam kullanımında genelde 25 Mbit kapasiteyi dolduracak hızda bir işlem yapıyorsanız dezavantaj en fazla YouTube Facebook HD video vs bunlar da taş çatlasın 10-15 Mbit ile çalışan şeyler ki çıkışının büyük kısmını TT den alan firma akşam darboğazında 16-14 yeri geldiğinde 8 Mbitlere kadar düşüyor.



    Çalışan insan hafta sonu + Cuma geceleri dahil 100 Mbit kullanmak dururken sadece akşam garanti alamayacağı hıza kafayı takmaz.



    Keşke benim servis sağlayıcımda VAE modelinde 100Mbit hız verip yoğun saatlerde düşüreceğiz deseydi. Kaldı bunun yanında tam paket televizyon hizmeti de var.



    Anlamak zor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plusnettr -- 10 Ocak 2019; 15:26:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birden fazla kişi bağlandığında gerekiyor.

    Çalışan insan hafta sonu 24 saat internette durmaz. Ayrıca hafta sonu çalışanlar da var. Çalışmasa bile 2 gün dinlenecek, sosyalleşecek, neden 100 mbps kovalasın.

    Bu paketler kablonet ile ilgili, servis sağlayıcınız kablonet değil ise sizi çok etkilemiyor zaten.

    Neyi anlamak zor?
  • Beyler bu uydunet tarifesi bunun 50 megabit ve 25 megabjt olaninin cihazlar dahil olmadan (biz de cihazlar var zaten) fiyatlarini söyleyebilcek var mi ? Ve aksam kaca düşecek hizlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    Mevcut müşterilere özel hayatı yakala kampanyasında 50 mbps akıllı sınırsız,üst yayın ve vizioon sinema paketi cihaz fiyatı hariç 66 TL.50 mbps hızda 20 mbps'e düşüyor 19.00-24.00 arası.
    Mevcut müşterilere özel eğlenceyi kaçırma kampanyasında 25 mbps akıllı sınırsız,temel yayın ve vizioon sinema paketi cihaz fiyatı hariç 56 TL.25 mbbs hızda 10 mbps'e düşüyor 19.00-24.00 arası.
  • Konuyu açan arkadaşı gayet iyi anlıyorum.

    Ben de olsam çok kızardım.

    Akıllı sınırsız tarifeler çalışan insana küfür gibi geliyor gerçekten.

    Hafta arası tam da interneti kullandığın saatlerde hızın düşmesini kabul etmek bence de mümkün değil.

    Açıkçası tam tersi, 19:00 - 24:00 arası 100mbit diğer saatlerde 25mbit olan uygun fiyatlı bir tarife olsa; o zaman belki ona geçmeyi düşünebilirdim.

    Arkadaşa laf edenlere de biraz empati yapmalarını tavsiye ediyorum.
  • Çalışma saatleri denk gelmeyenler için tam tersini yapabilirler. İstismar edilmemesi içinde aksam 7 gece 2 arasi hizli geri kalan yavaş yaparlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eve zaten 6-7 de geliyoruz böyle mallık olamaz. 19-24 arası 100 olsun kalan saatlerde isterse 1 olsun.
  • Telefonda yada kapıda internet satmaya çalışıp "hızlı hızlı konuşup onaylıyor musunuz, evrak çıkartıp şuraya imza atmanız yeterli" diyen şahıslara itibar etmeyiniz.2 yıllık bir sözleşmeye 2 saniyede karar vermek pek akıl karı değil bence.Telefon eden yada kapıya gelen kişiden sözleşmenin tamamını tane tane anlaşılır şekilde okumasını talep edin, baktınız yan çiziyor bana konuyla ilgili bir link yada e-posta gönderin, inceleyip öyle karar vermek istiyorum deyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de o tarifeyi kullanıyorum. 25 Mbps sınırsız genelde 80-90 TL'ye satıldığı için televizyonla birlikte fiyatı piyasa koşullarına göre uygun diyebiliriz. Mevcut müşterilere 76 TL'ye kadar indiriyorlar.
  • Ben de ay başında süperonline fiber (25 Mbit) den KabloNet 100 güldüren'e geçtim. F/P olarak çok başarılı. Süperonline sadece 25 Mbit internet için 90 TL istiyor. Ayrıca internetin kalitesi süperonline'dan çok çok daha iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baden -- 14 Ocak 2020; 17:12:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.