Şimdi Ara

16 yaşındayım nerede çalışabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 16 yaşındayım bir türlü bulamadım nerede çalışabilirim yardımcı olurmusunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kodlama öğren (https://forum.donanimhaber.com/udemy-ucretsiz-kurslar-5000-tl-degerinde--133164083) sonra r10.net wmaraci.com gibi sitelerden müşteri bularak freelance olarak çalışabilirsin sonra piyasa ile ilgili yeterli bilgiye sahip oluncada gelir sağlaması için websitesi kurabilirsin.
  • Birçok alanda çalışabiliyorsun aslında tam sınırdasın. Oyuna dair herşeyin de dediği gibi yazılım alanlarına yönelmelisin bence😊

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ssk ssk derler hep hiç girme o toplara, 2k maaş alırsın 200-300 yola gider yemek yersin yemek kartı verirler nasıl gittiğini anlamazsın. Haftalık 45 ‘devletin belirlediği çalışma saati’ iş verenine saatlerini para karşılığı satarsın. Kendine zamanın kalmaz. Hobilerin sevdiğin şeyleri işe dönüştür. Para kazanmak inan çok kolay fakat zor olan elinde tutabilmek. Başkasına satma saatlerini bilgisayarda oyun oynuyorsan video çekmeye başla twich de yayınlar aç YouTube da videolar paylaş. Eğer hobi olarak ağaç boyamayı seviyorsan onlara zaman ayır onları elinden geldiğince dekoratifleştir. Eğer resim yapabiliyorsan resim yap resim sat. Ama bir başkasına gidip saatlerini bir hiç uğuruna satma.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.