Şimdi Ara

1999-2000 toyota corolla terra kullanıcıları yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
77.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cagriozturk

    Merhaba hayırlı geceler bende 99 1.3 base modeli var ve aracımda bir arıza var aracım bazen bu ara çok sıklıkla çalışıp anında stop ediyor ve uzun süre çalışmıyor 4 5 sonra tek marşta çalışıyor ve bir kaç gün sorunsuz çalışmaya devam ediyor.aracı orduda göstermediğim usta kalmadı.nerdeyse tüm elektronik aksamı elden geçirildi ancak hiç bir arıza bulunmadı.zevkle bindiğim aracımdan soğudum diyebilirim.eğer bir fikriniz olursa sevinirim şimdiden hayırlı geceler.

    hocam rolanti motoru var bogaz kelebegi onu temizle calisip stop etmesi belki ondandir bende oyle bir sorun yok calisinca rolanti yuksek calisir az bende oyle .

    birde benimki terra enjeksiyonlu base ler karbüratörlü oluyor bazilari karburatorlumu sizinki? aracimi cok seviyorum bende:) yardımcı olmak isterim biraz daha detayli sorunu anlatirsaniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Toyota alacaklar asla ve asla vazgeçmeyin bende corolla 1.6 terra 2000 var lpgli 7 yıldır biniyorum bu seneye kadar tamircinin yerini unuttum şehirler arasında 2 sene önceye kadar 17 kuruş yakıyordu şuan biraz arttı 20 22 ku£ruş yakıyor şehir içinde 25 kuruş , ben hızı seven biriyim araç 200 u çok rahat görüyor ben 180 le giderken tek elle kullanıyorum ses yalıtımı mükemmel şöyle diyim hızınız 120 olana kadar arabanın gittiğini hissetmezsiniz o kadar sessiz , araba çalışır halde dururken motor sesini duyamıyorsunuz zaten yani anlayacağınız alın binin gidin :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patriot69 P kullanıcısına yanıt
    onu ben demedimki
  • Selam araca buyük.jany lastik takabilirmiyiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 315 binde Terra 2001 model alınırmı arakadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.