Şimdi Ara

2 köpeğim ve 1 kedim için mama önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba mama önerisine ihtiyacım var.şuan 3 petim var 9 aylık golden ım 2 aylık sarman kedim ve 2 aylık terrierim var.terier ve sarman son 1 aydır bendeler ondan önce sadece goldenım vardı ve proplan marka mama alıyordum ama şuan hem petlerin veteriner rutinleri yüzünden hemde 3 ünede mama almam gerektiğinden çok zorlanıyorum şuan. kaliteyi çok düşürmekte istemiyorum mamada ama bütçem belli aylık 300 tl taş çatlasa 320 tl gibi bir para ayırabiliyorum mama için hangi marka mamalar önerirsiniz?
    birde goldenıma artık yetişkin maması vermeye başlayabilir miyim yoksa puppy mamasına 1-2 ay daha mı devam etmeliyim.
    son olarakta britcare den numune istemiştim gelen numunelerden terrier im için olan puppy değil adult için göndermişler versem bir sıkıntı olur mu onu terrierime ?



  • Golden gibi orta-iri ırklar icin 18 aylığa kadar yavru mamasına devam edilmesi oneriliyor. Mama onerisi farkli konu basliklari altinda da yapildi, oradan bakabilirsiniz. Yavru bir kopege yetiskin mamasi verirseniz bisey olmaz, belki parcalari cok iriyse yemekte zorlanacagindan isteksiz yaklasir mamaya ama zarari olmaz. Faydasi olur mu, bilemem...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.