Şimdi Ara

2001 model sarı doğan yardıım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bı konu hakkında yardım istiyoeum bilgisi olanlar benımle paylaşırsa çok sevinirim Şimdi 2001 sarıı doğannn orjinal rengide sarıı zaten taksi çıkması dememe gerek yok zaten belli ediyor taksi çıkması lsugu sizden bilgi almak istedigim olayda bu araba 9 bin edermii alırsam elimde kalır mı satarken zorlanırmıyııım sizce ne yapmalıyııımmm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Renginden dolayı mı istiyorsunuz yoksa modelinden dolayı mı taksi çıkması o kadar kötü değil taksiciler araçlarına normal insanlardan daha iyi bakar temiz bakar sorunu varsa yaptırır filan burdaki sıkıntı ne zaman motor yenilendiği motor yeniyse alınabilir.
    En kötü aldığınız rakamın 3 aşağı 5 yukarı aynı rakama satarsınız araç piyasası aldı başını gidiyor. Telefonun 4000 lira olduğu zamanda 5 liraya araç beklemek yanlış olur.
    Bana sorarsanız 9 liraya eli ayağı düzgün çıkma olmayan araç alınabilir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklımdaki soru işareti satarken zorlanırmıyıım yoksa araba temiz motoru geçen yıl komple yenılendii sonuçta 2001 doğan piyasası 13 14 ten asagı degil satarken zorluk çekermiyşm acabaaa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en kötü aldığınız rakama verirsiniz, ya da rağbet görmez elinizde kalır en kötü değerinin altında verirsin. orijinal tofaşlar 89-90-91 ler bile yüksek rakama gidiyor. fiyat modele göre değil temizliğine göre orijinalliğe göre değişiyor. kimse taksiye sıcak bakmıyor..
  • Taksi çıkması 9 bin etse iyi yine öpte başına koy ederi 6.5-7 arası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.