Şimdi Ara

2009 Connect Motor ve Esp Arızası HK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
2
Favori
71.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben fromda yeni gözüktügüm için çaylak geciyorum profilleri göremiyorum buraya yazsam ben ist beylikdüzündeyim
  • Konu hakkinda surecleri yasadigim bir sekilde cozum urettigim icin ayni seyleri tekrar yazmayalim konu hakkinda yardimci olabilirim telefon uzerinden goruselim sonrasinda da tamire donuk surecleri buradan paylasirsan sorunu yasayan kullanicilar bilgiye daha cabuk ve daha net sekilde ulasabilirler diye dusunuyorum .
  • M



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibsem -- 3 Mart 2014; 10:50:34 >
  • Ozelde telefonunuzu yazarsaniz benim sureci daha detayli aktarabilirim .

    Benim sorunum 1 ve 3 nolu enjektorler degisince duzeldi suan 5 bin km uzerinde yol yaptim ayni arizayi vermedi ama tekrar yapar mi onu bilemiyorum ayrica benim goturdugum usta gayet iyiydi beyin gosterge enjektor v.s hepsini soktu muadillerini takti sorun duzelmedi sadece enjektor degisince bununla birlikt sorunda duzeldigi icin cozumu o sekil bulduk .
  • MRB ARKADASLAR. BENDEDE 2009 CONNECT VAR.UZUN YOLDA ANİDEN ESP ARIZASI VERİP GAZ KESİLİYOR ARAÇ ÇEKİŞTEN DÜŞÜYOR GAZA NE KADAR BASSANIZDA TEPKİ VERMİYOR.SANKİ 1000CC TÜPLÜ ARAÇ GİBİ GÜÇSÜZ KALIYOR.SANIRIM TURBOYU KAPATIYOR. KONTAĞI KAPATIP AÇIYORUM DÜZELİYOR SONRA YİNE YAPIYOR.SERVİS TURBO DEĞİCEK DEDİ AMA TURBO ARIZALI OLSA HİÇ ÇALIŞMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
  • irfanergan İ kullanıcısına yanıt
    Konuyla alakali gerekli aciklamalar onceki mesajlarda detayli olarak yapildi, konuyu tamamen okumaniz yarariniza olacaktir varsa yine bir sorun yazarsiniz .
  • evet maalesef bende de aynı sorun var. ne yapacağımı tam olarak bilmiyorum, bildiğim tek şey bir daha asla ford almamak.
  • xug X kullanıcısına yanıt
    merhaba, servis 4 enjektörde arızalı,değişmesi lazım diyor.6.500 tl. gibi masraf çıkarıyorlar. özelde değiştirmek daha uygun olurmu acaba.
  • arap5657 A kullanıcısına yanıt
    Aracinizin model yili ve modeli km bilgisi yakiti nereden aldiginizin bilgisini buraya yazabilirsiniz gerisini telefon uzerinden halledebiliriz .
  • xug X kullanıcısına yanıt
    merhaba , servis enjektörleri değiştirmeden sorunu şimdilik giderdi , inşallah aynı sorunu birdaha yaşamam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arap5657

    merhaba , servis enjektörleri değiştirmeden sorunu şimdilik giderdi , inşallah aynı sorunu birdaha yaşamam.
    merhaba ,

    bir önceki mailde aracı tamir ettiklerini belirtmiştim. ancak aracı aldıktan sonra ancak 10 gün kullanabildim.
    tekrar aynı hatayı verdi araç. tekrar bilgisayara bağladılar ve yine enjektör hatası verdi. 10 gündür araç serviste ve yine
    en başa döndük. servis enjektör değişmeli diyor , garanti servisi parça değişimini kabul etmiyor. halen net bir çözüm
    üretilmiş değil , bu yorumu okuyanlara şunu tavsiye ederim ticari araç almayın özellikle ford. çünkü bu arızaların oranı
    maalesef çok fazla ve çözüm üretmiyorlar. sürecin durumunu mümkün olduğu kadar sizle paylaşmaya çalışacağım..




  • arkadaşlar bende ford connect kullanıcısıyım ama bu gaz kesme olayıyla yeni karşılaştım ve şu an seyrek ilerlermi ustaya gösterdik ve dediki bu kötü ve ucuz mazot işide olabilir mazota temizleyici kattı ve zamana buraktı doğrumudur bilmiyorum. ayrıca işlev diye bi göstergeden ışığı var ve yanıyo gören bilen duyan varmıdır bu neden yanar ilk kez karşılaşıyorum bu tip bi arızayla ne yapmalıyım acaba bilgi verirseniz minnettar olurum
  • tamer izmirli T kullanıcısına yanıt
    Yapmaniz gerekenin hepsi konuyu bastan sona okumak ve duruma gore karar vermek . Kolay gelsin .
  • xug X kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Öncelikle vakit ayırıp bütün süreçleri anlattığınız için teşekkür ederim.
    Benim aracımda da aynı problem oldu, şuanda yakıt katkılarını araştırıyorum. acaba würth veya carbon clean ın bir yararı olurmu.?
  • Yakitla alakali bir bilgim yok katkida suana kadar hic kullanmadim aldiginiz bayiyi degisirseniz heralde sorunun tekrar yasanmamasi adina cozum olabilir . Simdiden gecmis olsun .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xug

    Yakitla alakali bir bilgim yok katkida suana kadar hic kullanmadim aldiginiz bayiyi degisirseniz heralde sorunun tekrar yasanmamasi adina cozum olabilir . Simdiden gecmis olsun .
    Gecen hafta aynı sey benimde basıma geldi. otobanda ilerlerken esp arızalı hatası verip esp ışığı yandı ve gaz yememeye basladı. sağa cekip stop ettim ve tekrar calıstırdım ve yoluma devam ettim. o günden sonra aracımı her sekilde denedim düşük devirde , yüksek hızlarda her türlü denedim ve aynı sorunla karşılaşmadım ama bu forumu okuyunca ilerde tekrar aynı hatayı verme ihtimali oldugunu anladım. hafta sonu içimin rahat etmesi adına servise götürüp makineye bağlatıcam . eger dediğiniz gibi enjektörlerde bi hata cıkarsa nasıl bi yol izlemeliyim sizce. su anlık bu hatayla 1 kez karsılastım sadece. yardım ederseniz sevnrm.




  • Oncelikle gecmis olsun, ben aracimi sattim sorunun detayini ve olusma evrelerini ve diger detaylari forumda tek tek gun gun anlattim . Konuyu bastan asagiya okursaniz yarariniza olacaktir cunki sorunlari yasadigim zamanlar direk sorun ve cozumude nasil yaptigimi anlattigim icin suan soruna dair bilgilerim yazdigim zaman ki kadar guncel degildir . Fakat su sekil diyebilirim ayni sorun ise zamanla artacaktir .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xug

    Oncelikle gecmis olsun, ben aracimi sattim sorunun detayini ve olusma evrelerini ve diger detaylari forumda tek tek gun gun anlattim . Konuyu bastan asagiya okursaniz yarariniza olacaktir cunki sorunlari yasadigim zamanlar direk sorun ve cozumude nasil yaptigimi anlattigim icin suan soruna dair bilgilerim yazdigim zaman ki kadar guncel degildir . Fakat su sekil diyebilirim ayni sorun ise zamanla artacaktir .
    saol kardeşim. Şu anlık bi sorun yok gibi , mazottan kaynaklandığını da düşünüyorum. fakat her ihtimale karsı serviste bilgisayara bağlatıcam.. öğrenmek istediğim su an bi sorun yokken makineye bağlattığımda eger bi hata varsa bilgisayarda görünür mü ?
  • Aynı sorunu yaşayan birisi olarak, bu sorun için gitmediğimiz usta servis kalmamıştı. Ama bir elektrikçi abimiz sorunun akü kutup başlarından olduğunu tespit etti. Güzelce sıktı. Ve çok şükür o gün bugündür tık yok maşallah. Yoksa bizde enjektör- beyin dağıtmaya başlıyorduk. Ucuz atlattık.
  • Yusufeleli kardeş artvnlimisin. Nerde yaptırdın aracı. Bilgi vrir misn.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.