Şimdi Ara

200D'yi nasıl bilirsiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Canon 200D'yi nasıl bilirsiniz?

    Hiç kamerası olmamış biri için uygun mudur?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hiç kamerası olmamış birisi için aşırı iyi bile gelebilir ! Günümüzde 2017/18 yılı çıkmış akıllı teller çoğu durumda yeterli fotolar elde etmenizi kolayca sağlıyor. Hatta bu tip fotoğrafçılığa özel makinalar uzun ve asla bitmeyen bir "iş yükü"nü de size yaşatacaktır. Çünki cep tellerindeki yazılımsal destek + beceriler bu tür fotoğraf makinalarında hiç yok gibi. Hani "smartphone : akıllı telefon" diye geçiyor ya gerçekten de fotoğraf makinalarına oranla akıllı telefonlar çok akıllılar !.. Ayrıca minimum 2-3 de iyi lens alacaksınız + bu 3 lens + makinayı her zaman taşımak ve kullanmanız gerekecek ki hani "E bunu evde süs eşyası olsun diye almadım" diyelim. İşte bütün bu koşulları bir şöyle hayal edince "Tamam ben bununla bu işi yapacağım" diyorsanız alın.

    Foto makinası ile foto çekince iyi bir bilgisayar, iyi yazılım, yazılımı kullanmayı bilmek ki mesela Photoshop yada Lightroom öğrenmek için sonsuz bir eğitim süreci...
  • Bende kardeşi 100D var. 100D birçok övgüyü hak eden şirin bir makine. 200D için daha şirin diyorlar. Artık sen düşün... Daha önce DSLR kullanmayan ya da taşınması kolay bir gövdem olsun ama DSLR zevkim azalmasın diyenler için tasarlanmış makineler bunlar.

    Fakat arkadaşın da dediği gibi bu işin ekipman maliyetlerini de düşünerek yola çıkarsan daha rasyonel bir karar olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgeturist -- 26 Haziran 2018; 11:11:23 >
  • güzel makina tavsiye ederim bende de var 50mm al tadından yenmez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi biliriz, hatta bizzat kullanıyorum.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.