Şimdi Ara

2011 model Nissan Micra akıl almaz yakıt tüketimi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
3
Favori
77.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Exceptionnnnn E kullanıcısına yanıt
    Kardeşim de 2012 model micra punch var. Yaklasik olarak 600 (120-140km hiz) km yol yaptim yaklasik 100 km si virajli egimli,
    5.5 lt gozukuyordu. Klima acikken 7 litreye cikti.

    Hergun 25 km yol katediyor sabah 100km hiz yol bos
    aksam malum trafik karisik sehirici 7.5 bazen 8 gozukuyor nadir olsa da. Bunun disin da bu veriler uyusuyor depo hesabi yapilsa da.
    Yalniz yol bilgisayari depoda ki benzine gore menzil hesabi fazla degisken buna gore yapilan hesap sasar ve sasirtir.
    Ote yandan servis bakiminda cikan arac 300 km tatile gidilirken sansizman arizasi veriyor. Garanti dahilin de sanziman degisiyor.idareten araba veriliyor.Elbette bakimdan cikan aracin bakilmis hali bu olunca insan dumur oluyor.
    Bu arada yanilmiyorsam 25 bin lerde sanziman arizasi oldu.
    garantisinin bitimine bir kac ay kala.
    Bu yuzden sifir otomatik alacaksan garanti yukselebiliyor ve garanti kapsamina giriyor mu teyit et.
    ote yandan ikinci else usta expertiz iyice kontrol test ettir derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 4 Temmuz 2015; 13:51:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2012 k13 micram 35 binde...şehir içi 7, şehir dışı 4,5 litre yakıyor 100 kmde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CVT vites...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: opaques

    Sayın arkadaşlar,

    Öncelikle bu başlık altında daha önceden açılmış bir konu varsa kusura bakmayın lütfen. Detaylı bir arama yaptım ama böyle bir konu bulamadım ve aslına bakarsanız bu da beni çok şaşırttı.

    Eşim çok uzun zamandır Nissan Micra kullanıcısı. 2006 model benzinli Nissan Micra 1.2 Passion aracımızı satalı henüz 1 hafta oldu. Bu araçtan gelen paranın üzerine kredi kullanarak eşimin yine yıllardır hayalini kurduğu otomatik vites Micra sına kavuşmasını umuyorduk. 2006 model Micramız bizi yakıtta (başka konularda da) hiç üzmedi ve şehir içi 5.5 - 6.7 gibi bir aralıkta sürekli değişti. Ama ben kullanırken bile 6.7 yi aştığını görmedim. Yeni teknolojinin daha iyi olacağını umarak Nissan bayisine gittik.

    Aracı normal bir kullanımla test ettiğimde gözlerime inanamadım. 10.8 gibi bir değer ile şoke oldum. Satıcı arkadaş çok bastığımı söyledi ve biraz sakin kullanmamı önerdi (kesinlikle normal bir sürüş yapmıştım). Hayatımın en sakin aracını kullandım (ortalama bir bayan gibi) ve sonuç yine 10.8 çıktı. Araca karşı büyül bir hayal kırıklığı yaşadım (bu arada fabrika verisi 8.2 olması lazım).

    Az önce sahibinden.com dan 2011 model Nissan Micra Passion CVT aracını 1200 km de satan bir kişiyi de arayarak neden sattığını sorduğumda aracın yakıtına yetemediğini ve 12.0 den aşağı yakmadığını yemin ederek söyledi. İnanılmaz bir yakıt tüketimi olduğunu ve aracını sırf bu yüzden hemen satılığa çıkardığını anlattı.

    2011 model Nissan Micra 1.2 Passion/Tekna CVT kullanan arkadaşlardan yakıt konusunda yardım bekliyorum. Bu araç için 100km de 10-12 lt arası bir yakıt tüketimi sizce de çok ama aşırı değil mi? Ben 8.0 - 9.0 arasını normal bulabilirim ama bu değerlerin makul bir yanının olduğunu sanmıyorum.

    Hepinize saygılarımı sunar, değerli yorum ve görüşlerinizi sabırsızlıkla beklerim


    Benim eşimde 2013 otomatik micra var o kısa mesafede kullanıyor. 100 km de 9-10 arası değişiyor. Bir kaç defa sıfırlayıp atashirden bakırköye gittim 100 km de 7.3 gösterdiki yol kısmen tıkalıydı. Kısa mesafede kullanmıyorsanız baktırın araca. Benim astra hb var 1,6 benzinli 10,6 yakıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar 2005 otomatik nissan micra var hep kapalı trafikte kullanıyorum 12 13 litreden aşağı inmiyor gaza dokunuyorum sadece normalmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.