Şimdi Ara

2012 CHEVROLET AVEO

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.284
Cevap
14
Favori
161.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu araçta yol bilgisayarı varmı yeni çıkan aveoda ben gçöremedim donanım listesinde yazmıyor yol bilgisayarı olup olmadıgını bilen varmı acaba



  • aracın siparişini verdim yaklaşık 15 gündür bekliyorum bugün saat 15 gibi teslim alcam akşam yazarım varmı yok mu. Donanım listesinde yol bilgisayarı yazmıyor , fakat donanım listesinde follow me home özelliği de yazmıyor ama var
  • Sanırım dijital hız göstergesinin sağ üst kısmı yol bilgisayarına ayrılmış. Chavrolet sitesinden mesaj attım bunu sormak için ama ne arayan var ne soran. Suzuki de aynı şekilde. Siteyle ilgilenen kimseleri yok. Boş yere bize ulaşın diye link koymuşlar.

     2012 CHEVROLET AVEO




  • merakla bekliyorum dostum olup olmadığını bende alıcam nasip ederse hatta peşinatımda hazır adanadan alıcam ltz donanım hacback beyaz renk 32000 liraya anlaştık ama yol bilgisayarı olayını merak ediyorum kısmetse pazartesi günü gidip peşinatı vercem merakla bekliyorum kardeşim cevabını bu ara aracın hayırlı olsun sedan mı hecback mi aldın donanımla fiyatını da paylaşırsan çok mutlu olurum
  • sedan aldım 34800tl ye metalik siyah renk . Ancak trafik şubesi yüzünden aracı teslim alamadım bugün yarın bi ihtimal olmassa pazartesiye kaldı.
  • otomatik vitesmi abi senin aldığın araba listede 33 küsür manueli fulunu mu aldın abi
  • otomatik vites lt versiyon benim araç bugün teslim alacağım inşallah aradılar bayiden bu sabah gelmiş plaka ruhsat
  • ohh çok iyi abicim allah kazalardan belalardan korusun hayırlı uğurlu olsun resimlerni ve izlenimlerini bekliyorum tabi bide yol bilgisayarının olup olmadığını:D
  • sonunda aldım aracı , araç tam otomatik aynı zamanda triptonik araca binip tanıtılana kadar triptonik olduğunu bilmiyordum.yol bilgisayarı var ancak tam çözemedim onu bi kurcalıycam şuan yol bilgisayarında depodaki benzinle kaç km yapabileceğim yazıyor.Yalnız birşey söylemek istyorum bu chevrolet aracı pazarlamayı bilmiyor karbon siyah yazıyordu zor karar verdik alırken aracın rengi çok güzel simli siyah,böyle olduğunu bilsem hiç düşünmezdim(3-4 gün rengi için tartştık evde) , birde donanımları açık açık yazmıyorlar ve hatta eksik yazıyorlar(yol bilgisayarı,follow me home, ve bilmediğimiz niceleri ) . Klimasını açtım gelirken çok güzel soğutuyor gerçekten.Hmm başka bişi gelmiyor aklıma,sorularınız varsa sorabilirsiniz.Ha unutmadan aracın vites geçişleri hiç hissedilmiyor, 6 ileri olmasından mıdır nedir 100 hp olmasına rağmen gayet seri geldi bana ( ki bundan önce teyzemin yarisini kullanıyordum oda 1.33 cc 100 hp onun hızlanması olsun vites geçişleri olsun çok kötüydü).

    NOT:Resim koymaya korkuyorum,nazar falan değer diye kusura bakmayın




  • yol bilgisayarı olmasına çok sevindim bende beyaz renk hacbak ful manuel olanını alıcam pazartesi günü inş allah kaza bela vermesin abi hayırlı uğurlu olsun araban ses yalıtımı nasıl içeri ses falan almıyor demi gerçi alacagını pek zannetmem:)
  • biraz daha izlenimlerini yazarsan çok sevinirz. yokuş kalkış desteği esp si vs.
  • yol bilgisayarını çözdüm sinyal kolunun üstünde menu diye bir tuş var ona basarak yol bilgisayarı ve km sayacı arasında geçiş yapıyorsun yol bilgisayarındayken sinyal kolunun ucuna doğru bi yüzük var onu çevirdikçe diğer verilere erişebiliyorsun. Km sayacının ordada odo'yla trip arasında geçiş yapıyor yüzük .
    verom senin sorularına gelirsek.Adli Tıp'ın ordaki yokuşu biliyorsan, ordaki yokuşta özellikle denedim gram geri kaydırmıyor sanki frene basıyormuş gibi aracı tutuyor(tam otomatik vites olduğu için benimkinde zaten yokuş kalkış desteği olmasa da çok problem değil, ama düz vites alanlar için çok gerekli bişey)
    Esp ye gelirsek daha onu test edemedim baya da test etmeyi düşünmüyorum, ama araç gayet stabil gidiyor,yol sesi bakımından da içerisi gayet sessidi,rahatsız edici bir ses duymadım.Bizim sitenin önünde bir düzlük var orda seri bastım biraz ( biraz dedimde gerçekten biraz yani 0-70 gittim) motor 1-2 . viteslerde redline kadar geldi(dipgazdayken) sora yavaşladım o esnada motorun sesi çok hoşuma gitti ama ne fazla ne az böyle insanın gerçekten çok hoşuna gidecek bir şekilde motor sesi içeri geldi.Ancak normal sürüşte motor sesi de o derece de gelmiyor.

    NOT:Daha sadece 14 km yaptım .sürdükçe paylaşmaya değer birşey yaşarsam buraya yazarım.Sizin sorularınız varsa yanıtlamaya çalışırım.




  • bu yol bilgisayarı olayına çok sevindim abi tekrar hayırlı olsun sorularımızı cevaplamanda beni ayrıca mutlu etii.Bu arada abi sana bir şey sormak istiyorum daha doğrusu fikrini almak istiyorum bende alıcam bu araçtan ama ben manuel ve fulunu alıcam allah nasip ederse ama bir türlü karar veremiyorum sedan mı yoksa hecback mi bana yardımcı olur musun ben bekarım öğretmenim yaşım 25 bi yandan diyorumki hecback alıp biraz spor arabamı kullanmış olsam sonra da diyorum ben bu arabaya en az 5 6 bellki 7 sene binerim sedan daha mı mantıklı olur diyorum br türlü karar veremedim abi ya bana bi fikir verirmisin bide sen aldığın bayide hangi renkleri gördün ben beyaz düşünüyorum ama onda kararsızım arkadaşlardanda fikirlerini bekliyorum saygılar
  • motoru nasıl ? yokuşlarda kalkışları nasıl?cruze için kasayı çekmiyo motoru diyorlardı.
  • doğusum ben de aynı senin gibi beyaz full düşünüyorum ama sedan alırım muhtemelen. bagajı büyük bide ben uzun araba severim. HB ini çok beğenmemiştim baştan ama şimdi gözüme güzel gözükmeye başladı doğrusu.
  • dogusum şimdi zevkler ve renkler tartışılmaz . Ama madem fikrimi sordun söyliyim ben aracın beyazını,mavisini,kırmızısını gördüm bayide, benimki anlattığım gibi simli siyah ve çok güzel ,hele bugün gördükten sonra iyiki bu renk almışım dedim kesinlikle başka renk istememem.Ancak sen beyaz alcam diyorsun, şunu söyliyim beyaz renk opak olduğundan öyle düz beyaz yani birde 6-7 yıl kullancam demişsin,700 tl metalik renk farkını araç hayli hayli hakediyor bence.İşin özü renk konusunu bana sorarsan kesinlikle metalik renk al, ve tabiki özellikle siyahı çok güzel.Kasa kısmına gelirsek te ben hatchback'inin arkasını ve arka kapı kollarını hiç beğenmedim(zaten başka farkı yok ),ama sedan almamın başlıca sebebi bagaj hacminin 502 litre olmasıydı.Sende ilerde bagaja ihtiyaç duyarım diye düşünüyorsan veya en basitinden bi tatile çıktığında valizlerini veya eşyalarını rahatça aracına koyup gitmek istiyorsan sedanını tercih etmende yarar var, ve bence sedanı çok daha tok ve güzel duruyor.
    Sonuç olarak kardeşim siyah sedan ltz veya lt (orası sana kalmış( bana çok saçma geldi 1.700 farkı ltz'ye ekledikleri donanımlara vermek ) ) almanı öneririm.




  • verom: kardeşim bende beyaz ve hecback düşünüyorum beyazı ekstra ücret ödememek için değil hoşuma gittiği için istiyorum yoksa 700 tl verilnicek para değil sonuçta bir kere alıyoruz ama arabamında en iyi görüntüye sahip olmasını istiyorum onun için bir türlü karar veremiyorum bide sedanmı hecback mi ona karar veremiyorum ben niğde de yaşıyorum aracı dana da alıcam çünkü niğde de yok chevrolet bayisi onun için pazartesiye kadr karar vermem gerekiyor belki vardır bayide de görürürm renklerini falan kısmet artık
  • verom motoruyla ilgili söylemiştim ama bana gayet seri gibi geldi ( tabi ki koltuğa yapıştırmıyor ama ben tatmin oldum ) . Yokuşta kalkışına gelirsek birkaç yokuşta durdum kalktım araçta herhangi bir yığılma olmuyor normal yürüyor gidiyor yani.En iyisi bi test sürüşüne çık eğer çok çekincelerin varsa çünkü bana iyi gelir sana kötü gelir orasını bilemem.Gerçi 2 yıl volvo s40 t4 kullandım ki 200 beygir canavar gibi bişiydi, yani performanslı arabanın nasıl hızlandığını yokuşlarda nasıl kalktığını biliyorum.Motoruna,yokuşta kalkmasına falan öyle yok bu motor bu kasayı taşımıyor, yok bu araç yokuş çıkmıyor yığılıyor kalıyor denemez.
  • anladım mahmut abicim önerilerin için çok tsk ederim bende senin gibi otomatik alıcak olsaydım bende lt alırdım ama manuel alacağım için fiyatı uygun oluyor abicim ltz nin onun için manuel ltz almayı düşünüyorum ailemde sedan al diyor galiba sedan alırım bende abim çok tsk ederim
  • aslına bakarsan pek çekincem yok ben direk atlıyodum da sonradan biraz düşüneyim dedim birkaç arkadaşa sordum. o paraya cehvrolet çok filan dediler bi arkadaş malzemesi kötü filan dedi biri dedi o motor taşırmı edermi filan. bence bu paraya bukadar donanım çok iyi motoru da iyiyse gayet güzel bence. sedanının arka stopları filan çok estetik değil bence okadar.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.