Şimdi Ara

2012 MODEL 1.4 TSİ JETTA MI? 2012 MODEL 1.6 CİVİC Mİ? BİLGİ VE TECRÜBELERİNİZE İHTİYACIM VAR..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2012 MODEL 1.4 TSİ JETTA MI? 2012 MODEL 1.6 CİVİC Mİ? ARKADAŞLAR İKİ ARAÇ ARASINDA KALDIM KONFOR DONANIM YAKIT SES VE BİLİMUM KONULARDA BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sersaf71 -- 21 Kasım 2017; 1:9:13 >



  • Bu iki araçtan başka seçenek yoksa tabi ki jetta. Hondaların kaporta sacı çok ince. Kullanılan iç mekan malzemesi iyi değil. Gerçi jettaların da iç malzemesi pek kaliteli değil ancak yine de civiclerden iyidir. Neye göre derseniz, örneğin 2012 model bir golf yada passatın iç mekan malzeme kalitesi çok daha üst düzeydedir. Jettanın ikinci eli de civic e göre çok daha güçlüdür.

    İyi günler dilerim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 1.4 tsi jetta comfortline Manuel vites aracımı yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum. Beni yarıyolda bıraktığı bir durum olmadı. Kullanım rahatlığı ve sürüş dinamikleri çok yüksek bir araç şu an aracı değiştireyim diyorum ya otomatik vitesinin makyajlı kasasını alacağım ya da dizel otomatik skoda octavia. Honda civic kullanan bir arkadaş benim aracı 100 metre kullandı ve çok rahat bir sürüş pozisyonu olduğunu söyledi bagaj hacmi de çok ama çok tatmin edici 👍

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İç mekan detayları hakkında konuşamam ama, civic'in arka tasarımı hoşuma gitmiyor. Motor konusunda da 1.6 atmosferik hem çok yakar, hem de ara hızlanmalarda tsi'a göre fazlasıyla ağır kalır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.