Şimdi Ara

2014 TOYOTA COROLLA 1.33 LİFE BENZİNLİ ARAÇ MEMNUNİYETSİZLİĞİM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
3
Favori
35.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TOYOTA COROLLA 1.33 Benzinli motor RAMPALARDA bu aracı ÇEKMEKTE zorlanıp 2.vitese kadar hatta yeri geliyor 1.vitese kadar Araç dip Gaz olmasına rağmen ister istemez MECBURİYETLE yavaşlıyor...Buda hem Zaman hem Yakıt tüketimini artırdığı gibi hemde biz Toyota Corolla 1.33 araç kullanıcılarını yollarda PERİŞAN ve MAĞDUR Ediyor.

    Toyota Corolla 1.33 araç bize Toyota Plazada satılırken hiçbir OLUMSUZLUKTAN bahsedilmedi ve bize bir tek UYARI yapılmadı...Ben Fiyatının ucuzluğundan dolayı Toyota Corolla 1.33 Life araç Tercih Ettim...YENİ NESİL MOTOR VE YENİ NESİL SON TEKNOLOJİ ARAÇ OLDUĞU İÇİN 1.33 BBENZİNLİ MOTORUN BENİ YOLLARDA BU KADAR MAĞDUR VE PERİŞAN EDECEĞİNİ DÜŞÜNMEMİŞ HATTA AKLIMIN UCUNDAN DAHİ GEÇİRMEMİŞTİM.

    2014 yılının Şubat ayında Pendik ÖZYURT OTOMOTİV sahibi Ahmet olacak Sahtekardan 2011 model Peugeot 407 1.6 hdi Dizel aracı büyük övgülerle Namaz niyaz kılarak bize MASRAFLI şekilde yutturdu yedirdiler...Bu peugeot 407 araçla Erzurum merkezde Gece saat 3.30 civarlarında Zifiri karanlıkta Eksi 10 Eksi 15 derece soğukta yolda HARARET dorunuyla kalıp Donma tehlikesi geçirdik...Ve bu peugeot 407 araca 1 ay içinde tam 5.000 TL masraf edip Tamirini yaptırarak piyasa fiyatından 6.000 - 7.000 TL altına MECBURİYETTEN dolayı satarak MAĞDUR oldum...BU YAŞADIĞIM YOLDA KALMA SORUNLARI YÜZÜNDEN İKİNCİ EL ARAÇLARDAN SOĞUDUM KORKUDAN YAKLAŞAMAZ OLDUK...Tavsiye olarak TOYOTA COROLLA aracı tavsiye edip önerdiler...Bunun sonucunda Sıfır Toyota Corolla satın alıp ve bir kez daha yollarda Üzüldük Mağdur olduk.

    TOYOTA COROLLA 1.33 BENZİNLİ ARAÇ ÇEKMİYOR...BU AĞIRLIKTAKİ ARACI KALDIRMAKTA YOKUŞLARDA İVMELENME YAPMAKTA ZORLANIYOR VE HATTA BAZI YOLLARDA ADETA BOZUK BİR ARAÇ GİBİ TIKANIYOR HEMDE DİP GAZ OLMASINA RAĞMEN 2.VİTESE 1.VİTESE KADAR SENİN ELİNDE OLMADAN GERİLİYOR YAVAŞLIYOR İNSANLARI PER PERİŞAN EDİYOR YOLLARDA.

    Bize Toyota Plazada bu araç satılırken 1.33 Motor ÇEKMEZ GİTMEZ diye neden DÜRÜSTÇE doğru ve Adil bilgiler verilmiyor...Neden bu bilgiler biz bilinçsiz TÜKETİCİDEN saklanarak HAKSIZ Ticaret yapılıyor...Peugeot markasından ciddi anlamda MADDİ MANEVİ ZARAR gören birinin Toyota Corolla 1.33 benzinli araçla ikinci kez yollarda MAĞDUR olmasının Açıklaması olabilirmi.

    Toyota Corolla 1.33 motoru üreten Fabrikası veya Yetkili Sorumlusu bu araçları bu motorları EN ZORLU YOL şartlarında aylarca Test yapmadan Onayını almadan niçin piyasada Satışa Sunuyor...NİÇİN BİZ TÜKETİCİLER MADDİ MANEVİ MAĞDUR EDİLİYORUZ.

    TOYOTA COROLLA dediler iyidir sizlerin SAMİMİYETİNİZE MARKA İMAJINIZA GÜVENDİK ve bir kez daha MADDI MANEVİ şekilde yollarda MAĞDUR olduk...TÜKETİCİ OLARAK BENİM SUÇUM NEDİR ?

    Bu ağır kasa aracı kaldıramayacak bir AYIPLI NİTELİKTEKİ MOTORU sen bu araca hangi AKILLA koyupta bizlere yollarda ÇİLE-SIKINTI çektiriyorsunuz...BEN NİYE KENDİ VERDİĞİM PARAMLA YOLLARDA REZİL OLAYIM...NİYE ÜZÜLEYİM.

    Araç Rodajdadır dedik belki ilerde MOTORU TAM AÇILIR dedik kilometre geldi 7.500'e dayandı hala AYNI hala ÇEKMİYOR bu araç.

    Bana Toyota Plazada Uyarı yapılsaydı Toyota Corolla 1.33 araç ÇEKMEZ GİTMEZ denilseydi Corolla'dan vazgeçip FORD FOCUS veya JETTA tercih ederdim.

    SONBAHARDA MEMLETİM ERZURUMA TEKRAR UZUN YOLA ÇIKACAĞIM...Eğer bir kez daha yollarda CCorolla 1.33 araç ile Perişan olup Üzülürsem memleket dönüşü TOYOTA TÜRKİYE SORUMLUSUNU ve 1.33 MOTOR SORUMLUSUNU Yetkili TÜKETİCİ HUKUK MAHKEMESİNE verip paramın tarafıma iade edilmesi için DAVA Açacağım...BU İŞİN PEŞİNİ ASLA BIRAKMAYACAĞIM OLDUKÇA KARARLIYIM...Ben bir Müşteriyim Saf yada Enayi asla değilim...MALIN AYIPLIYSA BUNUN MAHKEME BOYUTUDA VAR...Burası Afrikada Kabile devleti değil burası Hukuk devletidir...SUÇUN VARSA BEDELİNİ ÖDEYECEKSİN!

    2013 üstü Yeni kasa Toyota Corolla araç satın alan MÜŞTERİLER adeta ŞOK oluyor...Niyemi 2011 kasa Toyota Corolla KALİTESİ nerde Yeni kasa Toyota Corolla KALİTESİ-İŞCİLİĞİ-MALZEME KALİTESİ nerde...Toyota KALİTE ve İŞÇİLİĞİ Eski kasa Corolla'ya göre Oldukça DÜŞÜRMÜŞ...Yeni kasa Corolla'nın Tek iyi ve üstün tarafı Dış yeni kasası olmuş...BUNUN HARİCİ HERŞEY ESKİ KASA COROLLA'NIN GERİSİNDE YERLERDE SÜRÜNÜYOR.

    2014 Yeni kasa Toyota Corolla 1.33 aracımda Tekerlek altında ÇAMURLUK DAVLUMBAZI-ÖN SİS FARI-KAPI TUŞLARINDA GECE IŞIKLANDIRMASI-HAREKET HALİNDE OTOMATİK KAPI KİLİDİ-JANT Yooook...TOYOTA BENİM ARACIMIN MALZEMESİNDEN DAHİ HIRSIZLIK YAPIP ÇALMIŞ...Bu kadar ADİ bir Markadır TOYOTA...Bunların hesabını MAHKEMEDE Tek Tek vereceksin TOYOTA TÜRKİYE sorumlusu!

    TOYOTA MARKASI MÜŞTERİSİNİ SAF VE ENAYİ SANIYOR...TOYOTA MARKASINA LANET OLSUN...TOYOTA ALMA ALDIRMA!

    2014 TOYOTA COROLLA 1.33 BENZİNLİ ARAÇ BİZİ YOLLARDA PERİŞAN ETTİ MADDİ MANEVİ MAĞDUR ETTİ!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4ACEB015E -- 5 Temmuz 2015; 16:26:01 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >







  • Bence abartıyorsunuz. 10 yıldır 90 hp opel astra 1.4 araç kullanıyorum. Hiç şikayetim olmadı.

    Üstelik en güzel tarafı benzini çok az yakıyor. Araç gitmem demiyor, (120 üzeri hızlarda azıcık bağırsa da) basınca gidiyor.

    Bunca zamandır araç bana hiç masraf çıkarmadı. Rutin bakımlar hariç. (Yağ, filtre, buji, triger, balata vs)

    Alt takım hala taş gibi. Motor canavar. Süspansiyon 10 numara.

    Üzerinize alınmayın. Ya bazı insanlar ya araba kullanmayı bilmiyor ya da üç kuruşa beş köfte istiyor. Paran varsa zaten gider 1.6 motor alırsın.
    Arkadasim sen neyin kafasini yasiyorsun?..

    Eski mesajlarina bakiyorumda bir suru baslik acmissin, corollayi yere goge sigdiramamissin. Kaliteden girmis aracin performansindan cikmissin . alti ustu corolla bmw ile kiyaslamissin simdi de ayipli mal diye dava acacam diyorsun. Sen kendi tezlerini kendi yazdiklarinla curutmussun zaten ,kim takar seni. Araci alirken size aracta 300 torkluk motor var diyenmi oldu

    Bide donanimhabere camur atmissin ya sesli guldum resmen. O begeni basliklarini acarken donanimhabermi zorladi sizi ??..
    MERHABALAR ARACINIZ ÖNCELİKLE HAYIRLI OLSUN 2012 1.33 COROLLAYA SAHİBİM ARACIMI ARAŞTIRARAK ALDIM VE ŞUANA KADAR HERHANGİ BİR SIKINTI YAŞAMADIM SİZE ÖNERİM RAMPALARA GELDİĞİNİZDE RAMPAYA 6 VİTES VE 70 KM HIZLA GİRERSENİZ ARACINIZ DOLU OLSUN OLMASIN O RAMPADA 2. VİTESLERE KADAR DÜŞERSİNİZ FAKAT RAMPANIN BAŞLARINDA BİR VİTES DÜŞÜRÜP ARACINIZI İVMELENDİRİRSENİZ YANİ 5. VİTES 3BİN DEVİRLERDE ARAÇ KÜÇÜK VİTES İSTEDİĞİNDE 4. VİTESEDE 2000 DEVİRE GELMEDEN ATARSANIZ BEN EMİNİM BİR ÇOK RAPMAYI ÇIKARSINIZ ÇOK DİK VE UZUN RAMPA OLDUĞUNU FARZEDELİM FULL DOLU VE KLİMANIZDA AÇIK OLSUN 3TEN AŞAĞI DÜŞMEZSİNİZ 3 YILDIR KULLANIYORUM 1.4 ARAÇLARI TOKATLIYORUM SON HIZLARDA BAZI 1.6 ARAÇLARLA KAFA KAFA GİDEBİLİYORUM:) TABİ İVMELENMELER KALKIŞLAR AĞIR OLABİLİR BU NORMAL BİRİ 1.6 BİRİ 1.33 AMA ARACINIZI BİLİP ONA GÖRE KULLANDIĞINIZDA HİÇBİR PROBLEM OLMUYOR AYRICA SİZİN İÇİN ÖRMEK OLURMU BİLMİYORUM İSTANBULDAN EDİRNE UZUNKÖPRÜYE 6YA ATIP GİDEBİLİYORUM HİÇ BİR RAMPADA VİTES DÜŞÜRME GİBİ BİR DURUM OLMADAN ARAÇTA 4 KİŞİ KLİMA AÇIK VAZİYETTE GİDİYORUM. SORULARINIZ OLURSA CEVAPLARIM İYİ GÜNLER
    elbetteki madursunuz buna kimsenin birsey dedigi yok ancak , kimse sattigi mali kotulemez ve ayrica alac alirken katalogunda bu verilerin yazdigini, es deger bir baska markanin esdeger bir baska motoruyla yapilan olcumlerle sizin aracinizin olcumleri ayni cikarsaki cikicaktir, toyota hatali ürün satmamis, siz yeterince arastrmadan almış olucaksnz, turkiyede hukuk bu sekilde isler , tabiki farklida sonuclanabilir bilemem ama arac iade kismi cok mesakatli bi surec, ww formunda bi arkadas var 2 yildir ugrasiyordu ne oldu takip edemedim.. motor hatali ama iade edemedi araci tiguanmiydi neydi arabasida, servis haşat etmisti,mahkemeler mahkemeler ugrasiyor aracida yatiyordu,isin özeti, aracin cekisi dusuk olabilr , siz burda sonuna kadar hakli olablrsiniz ama gercekten uzun bi süreç, caninizi sikmayin smdiden hayirlisi olsun
    Öncelikle merhaba , ayran gönüllü olmamdan dolayı neredeyse 4-5 ayda bir araba değiştirn biriyim ( senede en az 3 kez ) Toyotanın 98 ve üzeri tün corolla modellerine sahip oldum son kasa haricinde. Ancak son kasayıda kuzene aldık 1.33 olanını , şunu belirteyim sizin isteklerinize uygun araç zaten 1.33 olamaz , bence yetersiz araştırma ve ucuzluğundan dolayı bu 1.33 motorluyu tercih ettiniz.

    Şunu açık gönülle belirteyim toyota dan ya güç alırsınız yada ekonomi , siz ekonomi motorunu seçmişsiniz ama biz aynı motor ve model araç ile 4 kişi ve klimalı şekilde haziran ilk haftası , izmir antalya yaptık. Giderken ben dönüştede kuzen sürdü , bahsettiğiniz bayılmalar çok aşırı dik rampalarda oluyor ama abarttığınızı düşünüyorum , birde ne kadar ekmek o kadar köfte misali araç verilen paranın karşılığını veriyor sadece.

    Eğer 1.6 motorlu 132 bg lik versiyonu almış olsaydınız bu sorunlar olmayacaktı. Haklı olduğunuz yer ise satış temsilcilerinini bilgisizliği ve sadece satabilmek adına eksik-yanlış bilgi vermeleridir.

    Bence üst mesajlarda bir arkdaşın bahsetiği gibi rampada iken değilde rampaya yaklaştığınızda uygun vitese küçültüp ör : 6 dan 3 e yüksek devirle her yokuşu cok rahat çıkabilirsiniz , ben bu şekilde hiç kasmadan çok rahat heryeri çıktım. Aracınızı kazasız belasız kullanmanızı dilerim

    Saygılar
    VALLAHİ BENDE OKUDUM :) abi bu millet bu kafayı nasıl yakalamış...

    toyota diyorsun hala eski sistem atmosferik 1,33 1300 kg bi araba satııyor millette alıyor sonra diyorlar ki vay ben bilmiyordum vay ben dumadım vay ben etmedim adam yazmış 0-100 e şu kadar da çıkar şu kadar yakar şu kadar gidebilir diye sen tut hala haktan hukuktan bahset bi jetta bi passat moturu değil bu bildiğin 2001 doğan kafası üzerine gidilmiş bir motor emekli tayfası binsin diye reflexleri zayıf iye üretmişler :D

    rampada 1,6 araba da bile tork yoktur ki kalmış sen 1,33 diyorsun :) 1,33 alanlar elbet satacaktır ömür törpüsüdür er yada geç

    alacaksın bi dizel 1,6 motor sonra çalsın sazlar oynasın kızlar...

    RAMPADA TORK DÜZDE BEYGİR KONUŞUR AGA...
  • şimdi önceki aracın dizel 1.6 ve turbolu bi araba torkuda 130nm lik corollaya göre oldukça iyi doğal olarak bu güç farkı beklentine yansımış,

    1.33 corollanın alırken atmosferik bi araba oldugunu ve devir sevdigini biliyor olmanız lazım 90 bg lik bi arabadan bahsediyoruz ve agırlıgı 1250 kglarda 4 kişide binseniz içine 1500 kg bayırda tabiki devir düşücek biz 1.6 ile vites küçültüyorz yeri geliyor. sizin ucuz diye corolla degil belki o fiyat aralıklarında dizel bi araç tercih sebebiniz olabilirdi,

    üzgünüm ama toyota bu konuda size yardımcı olmayacaktır.

    fazla km yapmadan satıp farklı bi araç alın zararınız azalsın , 1.33 aurisle bayırda kalkamayan bi arkadaşımızda vardı satıp subarı almıştı.

    ama bazılarıda cok memnun demekki yük yol şartları degiştirebilir beklentiyi

    ama ne olursa olsun passata 1.2 tsı corollaya 1.33 agır kalır kalıcaktır




  • ((((birde bu mesajınızı buldum burda memnunmussunuz ?)

    demekki o kmler uçankaçan motorlarda (atmosferik) pek gözükmüyor , uçmuyor kaçmıyor ama az yakıyor


    2014 Toyota Corolla 1.33 kullanıyorum...Aracı sıfır aldık...Sorun yok...Uzun yollardaki duble asfalt olan 2.500 - 3.000 yüksek rakımlı yokuşlarda araç çekişte bayağı zorlanıyor...Bunun harici Beton gibi Kaya gibi sağlam araba çokta memnunum.

    Yazın trafik yoğunluğuna göre istanbulda yüz kilometre yolda 4-5-6 litre benzin tüketiyor...Kışın ise aynı yol şartlarında 7-8-9 litre gibi bir tüketimi var.

    Uzun yolda ise Rodaj döneminde tek depo full dolu benzin ile sakin kullanımda 800 kilometre götürdü...Kış mevsimiydi -6 derece her yer Buz ve Kardı bu menzile ulaştım...Şuan Rodaj bitti uzun yolda yaz mevsimide olursa rahat tek full dolu depo ile 900 kilometreleri görür diye düşünüyorum.

    Aracın süspansiyonları Sert bu yüzden muazzam başarılı bir yol ve viraj tutuş kabiliyeti mevcut.

    Aracın iç kabin genişliği D sınıfı araçların birçoğundan dahada geniş ve ferah.

    Koltuklar rahat fakat şöför koltuğunda bel desteği yok bu biraz kötü...Ama 10 liraya bel destek sırtlığı ile bu sorunu çözdüm.

    İkinci elde fiyat bakımından Toyota Corolla değer kaybetmez...Ve çok tutulan bir modeldir.

    Toyota Corolla 1.33 tavsiye ederim ancak çok performans ve güç bekliyorsan bu araçtan uzak durmanı öneririm...Yavaş sakin kullanırım Benzinide en az tüketen Beton gibi sağlam araçta oldun diyorsan Toyota Corolla'dan sakın şaşma.

    Jettayı bilmiyorum ama oda fena bir araç değildir...İkisininde muhakkak içine otur kendin hangisine ısınıyorsan onu al derim...Ama bana soracak olursan Toyota Corolla daha üstündür...Bir kere yeni kasa Corolla oldukça büyük ve heybetli bir kasaya sahip...Tüketim konusundada birçok Dizel araçtan az yakıyor birçok Dizel araçlada tüketim konusunda çok mesafeyi açmıyor.

    Fakat ikinci el araç alırken çok dikkatli ol bu sektörde dönen Dolandırıcılık ve Masraflı araç satma gibi konular dillere destandır...Muhakkak bilen biriyle git araç almaya yanlız gitme.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakanlevent

    şimdi önceki aracın dizel 1.6 ve turbolu bi araba torkuda 130nm lik corollaya göre oldukça iyi doğal olarak bu güç farkı beklentine yansımış,

    1.33 corollanın alırken atmosferik bi araba oldugunu ve devir sevdigini biliyor olmanız lazım 90 bg lik bi arabadan bahsediyoruz ve agırlıgı 1250 kglarda 4 kişide binseniz içine 1500 kg bayırda tabiki devir düşücek biz 1.6 ile vites küçültüyorz yeri geliyor. sizin ucuz diye corolla degil belki o fiyat aralıklarında dizel bi araç tercih sebebiniz olabilirdi,

    üzgünüm ama toyota bu konuda size yardımcı olmayacaktır.

    fazla km yapmadan satıp farklı bi araç alın zararınız azalsın , 1.33 aurisle bayırda kalkamayan bi arkadaşımızda vardı satıp subarı almıştı.

    ama bazılarıda cok memnun demekki yük yol şartları degiştirebilir beklentiyi

    ama ne olursa olsun passata 1.2 tsı corollaya 1.33 agır kalır kalıcaktır

    Ben TÜKETİCİYİM siz TOYOTA TÜRKİYE yetkilisine sorumlusuna ŞİKAYETİMİ ve yollarda yaşadığım MAĞDURİYETİMİ bildirmekle Mükellefim...Bana yardımcı oldunuz oldunuz, Olmadınız bende Tüm yasal HAKLARIMI yetkili mahkemede başlatmak durumumdayım...BU SEÇENEĞİ DOĞRUDA BULMUYORUM AMA BAŞKADA SEÇENEĞİM YOK ADETA ÇIKMAZDAYIM!

    Benim yazdığım Toyota Corolla olumlu veya olumsuz yorumlarımdan siz TOYOTA TÜRKİYE yetkililerine Zerre kadar FAYDA veya BAŞARI gelmez...UNUTMAYALIMKİ MAĞDUR VE ÜZÜLEN TARAF BENİM!

    Burada anlatılan TEKNİK DETAY beni bu saat itibariyle ilgilendirmez...ORTADA BİR MAĞDURİYETLİK VE ZARAR SÖZ KONUSUDUR...Bu saatten sonra TEKNİK DETAY anlatılması GEÇ KALINMIŞ önemli bir Hatadır...HERŞEY ZAMANINDA TÜKETİCİYE DÜRÜSTÇE-ADALETLE-ADİL ŞEKİLDE ANLATILABİLİNİRDİ...Peki bu Toyota Plaza Dumankayada yapıldımı uygulandımı kesinlikle HAYIR!

    Açık sözlü Toyota Plaza yetkilisi olsaydı ve Toyota Corolla 1.33 aracın tüm OLUMSUZ MOTOR PERFORMANSI bizlere NET ve ANLAŞILIR şekilde anlatılsaydı, Bugün bu Üzücü hadiseler yaşanmazdı...BENİM VİCDANIM RAHAT DOĞRU YOLDAYIM ÇÜNKÜ BİR TÜKETİCİYİM MAĞDURUM...Biz TÜKETİCİLERİ yollarda MAĞDUR edenlerin veya buna Sebep olanların VİCDANLARI rahat Olacakmı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4ACEB015E -- 29 Haziran 2015; 2:58:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • elbetteki madursunuz buna kimsenin birsey dedigi yok ancak , kimse sattigi mali kotulemez ve ayrica alac alirken katalogunda bu verilerin yazdigini, es deger bir baska markanin esdeger bir baska motoruyla yapilan olcumlerle sizin aracinizin olcumleri ayni cikarsaki cikicaktir, toyota hatali ürün satmamis, siz yeterince arastrmadan almış olucaksnz, turkiyede hukuk bu sekilde isler , tabiki farklida sonuclanabilir bilemem ama arac iade kismi cok mesakatli bi surec, ww formunda bi arkadas var 2 yildir ugrasiyordu ne oldu takip edemedim.. motor hatali ama iade edemedi araci tiguanmiydi neydi arabasida, servis haşat etmisti,mahkemeler mahkemeler ugrasiyor aracida yatiyordu,isin özeti, aracin cekisi dusuk olabilr , siz burda sonuna kadar hakli olablrsiniz ama gercekten uzun bi süreç, caninizi sikmayin smdiden hayirlisi olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakanlevent

    elbetteki madursunuz buna kimsenin birsey dedigi yok ancak , kimse sattigi mali kotulemez ve ayrica alac alirken katalogunda bu verilerin yazdigini, es deger bir baska markanin esdeger bir baska motoruyla yapilan olcumlerle sizin aracinizin olcumleri ayni cikarsaki cikicaktir, toyota hatali ürün satmamis, siz yeterince arastrmadan almış olucaksnz, turkiyede hukuk bu sekilde isler , tabiki farklida sonuclanabilir bilemem ama arac iade kismi cok mesakatli bi surec, ww formunda bi arkadas var 2 yildir ugrasiyordu ne oldu takip edemedim.. motor hatali ama iade edemedi araci tiguanmiydi neydi arabasida, servis haşat etmisti,mahkemeler mahkemeler ugrasiyor aracida yatiyordu,isin özeti, aracin cekisi dusuk olabilr , siz burda sonuna kadar hakli olablrsiniz ama gercekten uzun bi süreç, caninizi sikmayin smdiden hayirlisi olsun

    Ben 2014 Toyota Corolla aracımdan çok çok üst düzeyde Memnunum...Sadece 1.33 benzinli MOTOR çekmeme sorunu yaşıyorum...Özellikle Doğu Anadolu bölgesinde Memleketim Erzurumda.

    Ben şu seceneğide Toyota Türkiye tarafından kabul edebilirim...Aracımda sadece MOTOR çekiş sorunu olduğu için bu 1.33 MOTORU çıkartıp yerine Daha güçlü bir MOTOR konulmasınıda OLUMLU ve MEMNUNİYETLE karşılarım...YANİ KISACA BENİM SADE VE SADECE BİR ÇEKMEYEN MOTOR SORUNUM MEVCUTTUR...Aracın kasası ile Sorunum yoktur...TEMİZ VE ÇOK TİTİZ KULLANICIYIM ARACIMA GÖZÜM GİBİ BAKIYORUM...Tek Şikayetimde Budur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4ACEB015E -- 29 Haziran 2015; 4:11:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Teşekkür Ederim saolun...Ama ister istemez üzülüyoruz...Zor şartlar altında kazandığımız ve sadece bir DOĞRU araca bağlayacağımız riske edemeyeceğimiz MEBLALAR olduğu için bu kadar ZOR DURUMDA kalıyoruz.

    Ne yaptık ne ettik kimseyede bi ZARARIMIZ dokunmadığı halde bu ikinci araçtır ÜZÜLÜYORUZ...Aksilikler peşimizi bir türlü bırakmıyor...HİÇBİR MARKAYI FİRMAYI ÜZMEK İSTEMEM AMA BAZEN BAŞKADA SEÇENEĞİN KALMAYABİLİYOR.

    Aracımdan memnunum sadece 1.33 Motor hariç...Size Tekrar Teşekkür Ederim Saolun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2005 model opel astra 1.4 kullanıyorum. tam modeli opel astra classic ii 1.4 16v hb club

    10 yıldır bu aracı benzinli olarak kullanıyorum. İlk sahibiyim. Araca hiç tüp takılmadı. Kilometresi şu anda 84000.

    Uzun yolda 6 litre yakıyor. (En son 540 km ye 32 litre benzin yaktı. Ortalama hız 110)

    Teknik verilere göre araç 90 HP ve 125 Nm tork üretiyor. LİNKf

    Aracı ilk aldığımda yokuşlarda 1. viteste bile çıkamıyordu. Yarım debiyaj, zorlatarak vs çıkıyordum. Ancak şu anda aynı yokuşları 2. viteste hiç zorlanmadan çıkabiliyorum.

    Çekiş konusunda ise klima kapalı iken şu anda aracın hız verileri;
    100 km hızda 3000 devir
    110 km hızda 3300 devir
    120 km hızda 3600 devir
    130 km hızda 3900 devir

    Araç 5 vites olduğu için 130 dan sonra bağırıyor. Çekişinde kesinlikle sorun yok. Basarsan gidiyor. Eğer aracım 6 vites olsaydı mükemmel olurdu. Uzun rampalarda hız 80 e kadar düşüyor ama çekmeme gibi bir durum asla olmuyor.

    Aracın eksileri; Klima açıkken araç çok zorlanıyor. Araç sollamak imkansız gibi bir şey.

    Herşeye rağmen ben genel olarak aracımdan son derece memnunum.

    --------------------------------------------------

    YUKARIDAKİLERİ NEDEN YAZDIM;

    Toyota corolla 1.33 aracın teknik verileri benim aracımla neredeyse aynı LİNK

    Teknik verilere göre toyota 99 HP ve 127 Nm tork üretiyor.

    Tabii ağırlık farkı da var. Benim araç 1120 kg. Toyota 1225 kg. (Düzelttim)

    Satın alırken tabii ki bütçe olayı çok önemli. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Ancak şu anda yeni bir araç alacak olsam bütçeyi zorlar 1.6 alırım diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S0NADAM -- 1 Temmuz 2015; 1:56:37 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: S0NADAM

    2005 model opel astra 1.4 kullanıyorum. tam modeli opel astra classic ii 1.4 16v hb club

    10 yıldır bu aracı benzinli olarak kullanıyorum. İlk sahibiyim. Araca hiç tüp takılmadı. Kilometresi şu anda 84000.

    Uzun yolda 6 litre yakıyor. (En son 540 km ye 32 litre benzin yaktı. Ortalama hız 110)

    Teknik verilere göre araç 90 HP ve 125 Nm tork üretiyor. LİNKf

    Aracı ilk aldığımda yokuşlarda 1. viteste bile çıkamıyordu. Yarım debiyaj, zorlatarak vs çıkıyordum. Ancak şu anda aynı yokuşları 2. viteste hiç zorlanmadan çıkabiliyorum.

    Çekiş konusunda ise klima kapalı iken şu anda aracın hız verileri;
    100 km hızda 3000 devir
    110 km hızda 3300 devir
    120 km hızda 3600 devir
    130 km hızda 3900 devir

    Araç 5 vites olduğu için 130 dan sonra bağırıyor. Çekişinde kesinlikle sorun yok. Basarsan gidiyor. Eğer aracım 6 vites olsaydı mükemmel olurdu. Uzun rampalarda hız 80 e kadar düşüyor ama çekmeme gibi bir durum asla olmuyor.

    Aracın eksileri; Klima açıkken araç çok zorlanıyor. Araç sollamak imkansız gibi bir şey.

    Herşeye rağmen ben genel olarak aracımdan son derece memnunum.

    --------------------------------------------------

    YUKARIDAKİLERİ NEDEN YAZDIM;

    Toyota corolla 1.33 aracın teknik verileri benim aracımla neredeyse aynı LİNK

    Teknik verilere göre toyota 99 HP ve 127 Nm tork üretiyor.

    Tabii ağırlık farkı da var. Benim araç 1120 kg. Toyota 1735 kg.

    Satın alırken tabii ki bütçe olayı çok önemli. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Ancak şu anda yeni bir araç alacak olsam bütçeyi zorlar 1.6 alırım diye düşünüyorum.


    Şikayetlerime MUHATAP buldum buldum, Aksi halde başıma ne gelmiş ne geçmişse Mahkemeye başvurup bu HAKSIZ durumun ortaya çıkardığı ZARARLARIMI Telafi etmek için uğraşacağım.

    Sonbahar Aylarında memleketim Erzurum uzun yol dönüşünde bu Sorun için hala bir Toyota Muhatabı bulamamışsam işte o an Mahkeme süreci başlayacak...HAKLI DOĞRU DÜRÜST OLAN KAZANSIN...Yüce Adaletimizin Doğru Kararu Vereceginden Şüphem Yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Amin dedim.... Kolay gelsin...Aldığın otomobil COROLLA nın en az yakan en ucuz en mütevazi en çıplak modeli...48 Bin lira....İdi...Kaça aldın bilmiyorum....Hakkında hayırlısı....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taşkafa

    Amin dedim.... Kolay gelsin...Aldığın otomobil COROLLA nın en az yakan en ucuz en mütevazi en çıplak modeli...48 Bin lira....İdi...Kaça aldın bilmiyorum....Hakkında hayırlısı....

    Evet aracı OLUMLU Tüm BAŞARILARI ile ve OLUMSUZ Tüm BAŞARISIZLIKLARIYLA toplam 7.500 kilometrede çok iyi TANIMA ve yollarda MAĞDUR olma ÜZÜLME fırsatını buldum...TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİM SAOL.

    Aracı 2014 Ekim sonlarında 47.000 küsür olması lazım bu Fiyata aldık...Fatura ve Evraklarında her bilgi yazılı ve elimizdedir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4ACEB015E -- 29 Haziran 2015; 19:39:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • ..Madem kötü araba sana yaramaz..Çilesini çekme...Sat gitsin....Şu an 45.000 rahat eder......Citroenle mutlu yaşarsın...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 30 Haziran 2015; 1:52:56 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taşkafa

    ..Madem kötü araba sana yaramaz..Çilesini çekme...Sat gitsin....Şu an 45.000 rahat eder......Citroenle mutlu yaşarsın...

    Bu aracı 1.33 motorla hiçkimse ALMAZ...Satarsın ama çok Ucuza alırlar bunada ben Asla razı gelmem...Bu aracı bize YUTTURANLARA bizde geri İADE Talebiyle gideceğiz...Toyota Türkiye Müdürlüğü olarak bize Yardımcı oldular oldular, Olmadılar geriye Tek seçenek kalıyor oda Mahkeme...YARIN TOYOTA TÜRKİYE MÜDÜRLÜĞÜNÜ ARAYIP KONUŞACAĞIM...Onlardan gelecek CEVABA göre bende Başımın çaresine bakacağım.

    Citroen yok be onlarda sadece Dizel MOTOR BAŞARISI var...Gerisi ÇÖP...Citroen Peugeot kalıbının arabası değil...Sanayiden servisten çıkamayan araçlar...E-posta adresimdeki Citroen yazmasına bakma, O citroen AŞKI Eskidendi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4ACEB015E -- 30 Haziran 2015; 3:08:01 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • İlk önce sıkmayın canınızı ,her şeyin başı sağlık.
    arac 1.3 bu araç atmosferik yani eski teknoloji malesef o kasa o agarliga uyum sağlamayacağı aşikâr yanliz, bunu firma katolok degerine zaten yazıyor,beygir gücü olarak toyata eskilerin cok tutulan arabasina dondu ozellikle corolla ile marka vermiyecegim fanatikler coşmasın diye,heryerde inanılmaz var corolla nedense hepde beyaz, neden satti bukadar nedeni basit sıfır araçda bu tipde bir araç iyi satardi ,zaten firmada amacina ulaştı,geçmişte sıfır civic otomatik araç almıştım ve inanılmaz mutsuz olmustum cok yakiyordu sattim kurtuldum ,bence aracinizdan sogduysaniz satin kurtulun.ama fiyat olarak o tipde ve ferahlikta baska arac yok, iste bu yuzden toyota cok satti, iyi taktik adamlardaki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cem_b

    İlk önce sıkmayın canınızı ,her şeyin başı sağlık.
    arac 1.3 bu araç atmosferik yani eski teknoloji malesef o kasa o agarliga uyum sağlamayacağı aşikâr yanliz, bunu firma katolok degerine zaten yazıyor,beygir gücü olarak toyata eskilerin cok tutulan arabasina dondu ozellikle corolla ile marka vermiyecegim fanatikler coşmasın diye,heryerde inanılmaz var corolla nedense hepde beyaz, neden satti bukadar nedeni basit sıfır araçda bu tipde bir araç iyi satardi ,zaten firmada amacina ulaştı,geçmişte sıfır civic otomatik araç almıştım ve inanılmaz mutsuz olmustum cok yakiyordu sattim kurtuldum ,bence aracinizdan sogduysaniz satin kurtulun.ama fiyat olarak o tipde ve ferahlikta baska arac yok, iste bu yuzden toyota cok satti, iyi taktik adamlardaki

    Kardeşim öncelikle Allah Razı olsun saol.

    Bu ARACIMIZI ilan verdik ALICI yok...Adeta yaprak kımıldamıyor...SATAMADIK...Toyota Corolla 1.33 Benzinli araç alanın elinde PATLIYOR!

    İsteyenlerde çok UCUZ istiyorki ben iki araçtır üst üste MADDİ MANEVİ ZARAR ederek Paramı kaybediyorum.

    NEDENMİ Dürüst insan kalmamış...Dürüst araba Markası kalmamış.

    GERÇEK BİLGİLER TÜKETİCİDEN SAKLANARAK-GİZLENEREK BU ŞEKİLDE HAKSIZ TİCARET YAPILARAK MÜŞTERİ ACI KADERİYLE YÜZLEŞTİRİLİYOR MAĞDUR EDİLİYOR...Oysa kendilerinin BIRANŞI ARAÇLAR olduğu halde Her OLUMSUZ ve OLUMLU araç bilgisini bildikleri halde bunu TÜKETİCİYE asla Aktarmıyor Anlatmıyorlar.

    Bu sahtekarlığın Alasıdır...Böyle Ticaret olmaz!

    Forumlara kadar girmiş MARKA ELEMANLARI...Forumlarda Tüketicinin BEYNİNİ YIKAYIP kendi Ticaretini yaptıkları Araçlara YÖNLENDİRİYORLAR hemde bunu sanki bir KULLANICIYMIŞ gibi yapıyorlar.

    Bu konuda Çibanın başı-Sorunun başı kendileridir...HATAYI ARAYACAKLARSA AYNADA ÖNCE KENDİLERİNE BAKSIN VİCDANLARIYLA YÜZLEŞSİNLER.

    AYIPTIR BU DÜNYANIN BİRDE ÖBÜR TARAFI VARDIR!

    Benim sorumlu tuttuğum tek yetkili TOYOTA TÜRKİYE MÜDÜRLÜĞÜDÜR...Çünkü 1.33 benzinli MOTOR kendilerinin ESERİDİR kendilerinin Türk Tüketicisine ARMAĞANIDIR!

    TOYOTA COROLLA 1.33 ARAÇTAN MEMNUN DEĞİLİM...BU HAKSIZLIK TOYOTA TÜRKİYE TARAFINDAN GİDERİLMEZDE MAĞDURİYETİM DEVAM EDERSE...HAKKIMIDA YASAL OLARAK SONUNA KADAR ARAYACAĞIM!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4ACEB015E -- 1 Temmuz 2015; 0:20:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bence abartıyorsunuz. 10 yıldır 90 hp opel astra 1.4 araç kullanıyorum. Hiç şikayetim olmadı.

    Üstelik en güzel tarafı benzini çok az yakıyor. Araç gitmem demiyor, (120 üzeri hızlarda azıcık bağırsa da) basınca gidiyor.

    Bunca zamandır araç bana hiç masraf çıkarmadı. Rutin bakımlar hariç. (Yağ, filtre, buji, triger, balata vs)

    Alt takım hala taş gibi. Motor canavar. Süspansiyon 10 numara.

    Üzerinize alınmayın. Ya bazı insanlar ya araba kullanmayı bilmiyor ya da üç kuruşa beş köfte istiyor. Paran varsa zaten gider 1.6 motor alırsın.
  • MERHABALAR ARACINIZ ÖNCELİKLE HAYIRLI OLSUN 2012 1.33 COROLLAYA SAHİBİM ARACIMI ARAŞTIRARAK ALDIM VE ŞUANA KADAR HERHANGİ BİR SIKINTI YAŞAMADIM SİZE ÖNERİM RAMPALARA GELDİĞİNİZDE RAMPAYA 6 VİTES VE 70 KM HIZLA GİRERSENİZ ARACINIZ DOLU OLSUN OLMASIN O RAMPADA 2. VİTESLERE KADAR DÜŞERSİNİZ FAKAT RAMPANIN BAŞLARINDA BİR VİTES DÜŞÜRÜP ARACINIZI İVMELENDİRİRSENİZ YANİ 5. VİTES 3BİN DEVİRLERDE ARAÇ KÜÇÜK VİTES İSTEDİĞİNDE 4. VİTESEDE 2000 DEVİRE GELMEDEN ATARSANIZ BEN EMİNİM BİR ÇOK RAPMAYI ÇIKARSINIZ ÇOK DİK VE UZUN RAMPA OLDUĞUNU FARZEDELİM FULL DOLU VE KLİMANIZDA AÇIK OLSUN 3TEN AŞAĞI DÜŞMEZSİNİZ 3 YILDIR KULLANIYORUM 1.4 ARAÇLARI TOKATLIYORUM SON HIZLARDA BAZI 1.6 ARAÇLARLA KAFA KAFA GİDEBİLİYORUM:) TABİ İVMELENMELER KALKIŞLAR AĞIR OLABİLİR BU NORMAL BİRİ 1.6 BİRİ 1.33 AMA ARACINIZI BİLİP ONA GÖRE KULLANDIĞINIZDA HİÇBİR PROBLEM OLMUYOR AYRICA SİZİN İÇİN ÖRMEK OLURMU BİLMİYORUM İSTANBULDAN EDİRNE UZUNKÖPRÜYE 6YA ATIP GİDEBİLİYORUM HİÇ BİR RAMPADA VİTES DÜŞÜRME GİBİ BİR DURUM OLMADAN ARAÇTA 4 KİŞİ KLİMA AÇIK VAZİYETTE GİDİYORUM. SORULARINIZ OLURSA CEVAPLARIM İYİ GÜNLER



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mydonose2 -- 1 Temmuz 2015; 11:24:06 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: S0NADAM

    Bence abartıyorsunuz. 10 yıldır 90 hp opel astra 1.4 araç kullanıyorum. Hiç şikayetim olmadı.

    Üstelik en güzel tarafı benzini çok az yakıyor. Araç gitmem demiyor, (120 üzeri hızlarda azıcık bağırsa da) basınca gidiyor.

    Bunca zamandır araç bana hiç masraf çıkarmadı. Rutin bakımlar hariç. (Yağ, filtre, buji, triger, balata vs)

    Alt takım hala taş gibi. Motor canavar. Süspansiyon 10 numara.

    Üzerinize alınmayın. Ya bazı insanlar ya araba kullanmayı bilmiyor ya da üç kuruşa beş köfte istiyor. Paran varsa zaten gider 1.6 motor alırsın.

    Toyota Corolla 1.33 aracımdaki tek ŞİKAYETİM çekmeyen MOTOR sorunudur.

    İstanbul şehiriçinde yavaştan hızlanıyor ama bi şekilde yolda Akıyor...İstanbul'da ne Mutlu nede Mutsuz etmiyor yani Şehiriçinde ÇEKİŞTE kararsız kalıyorum...ŞİKAYETTE EDEMİYORUM MEMNUNİYETTE SUNAMIYORUM.

    Ama konu DOĞU ANADOLU yolları MEMLEKETİM Erzurum olunca Yeni kasa Toyota Corolla 1.33 benzinli aracım Boşken dahi BAYILIYOR-TIKANIYOR-ÇEKMİYOR...Hızlanayım KAPTIRIP ÇIKAYIM diyebilecek Coğrafik müsaitlikte YOLLAR değilki...Virajı var...Dik ve Uzun yokuşu var...Bol süprizli yüksek RAKIMLI yollar...Tehlikeli yollar...HER ÇEŞİT ZORLU YOL VAR...DOĞU ANADOLUYU AZ ÇOK TAHMİN EDİYORSUNUZDUR...Tahmini yükseklik 2.500 - 3.000 RAKIM...BU YOLLARDA MECBUREN YAVAŞLIYORSUN YERİ GELİYOR DURUYORSUN TEKRAR HIZLANIYORSUN...Durduğun zamanda tekrar KALKAMIYOR Dip Gaz olmasına rağmen ve Araç BOŞ AĞIRLIKTA olmasına rağmen ÇEKMİYOR asla İVMELENMİYOR...Yüksek DEVİRLİ KULLANIMDA yakıt misli misli artıyor ve Zamanımız bu SORUNLARLA kayboluyor...SIFIR ARAÇ ALIPTA BU SORUNLARI YOLLARDA YAŞAMAK BÜYÜK TALİHSİZLİK HALİYLE ÜZÜLÜYORUZ...Tekrar yolun müsait durumunda Dip Gaz ile BAYIRA tırmanmaya başlıyorsun Fakat Yeni Toyota Corolla 1.33 benzinli aracım DİP GAZ olmasına rağmen...Hemen her viteste yol koşullarına göre ZORLANIYOR bazen ise vitese göre adeta TIKANIYOR...Devir yüksek motor Aslan gibi Kükremesine rağmen bu araçta İVMELENME denen birşey helede UZUN YOLDAKİ zor yollarda asla yok, Şehiriçinde bi şekilde idare Ediyor...PROFESYONEL DERECEDE BİR ŞÖFÖRÜM...3.000 kilometrelik İstanbul-Erzurum uzun yolda denemediğim TEST ve YÖNTEM kalmamıştır.

    ARACIM FABRİKASINDAN NASIL ÇIKMIŞSA AYNRN ÖYLE ARIZASIZ SORUNSUZ HERŞEY NORMAL DEĞERLERDE SEYREDİYOR...Yani herhangi bir BOZUKLUK yok...Motordada bir BOZUKLUK yok...AMA BU MOTOR ÖZELLİKLE DOĞU ANADOLU BÖLGESİNDE BU ARACI ÇEKMİYOR TIKANIYOR BAYILIYOR...Yani benden KAYNAKLI bir sorun yok...Araçtada MİLİM sorun HATA yok...SADECE GÜCÜ KUVVETİ BU KASAYI KALDIRMAYA YETMİYOR HEPSİ BUDUR.

    Sizi çok iyi Anlıyorum...Deviri yüksek tut...Hızlanarak kaptır çık diyorsun Eywallah...Ama hemen hepsinide 3.000 kilometrelik İstanbul-Erzurum Oltu uzun yol güzergahında birçok kez ve birçok YOL KOŞULUNDA denedim test ettim ve Dürüstçe Doğru şekilde yollarda ne yaşamışsam buraya bu SONUÇLARI Eksiksiz Objektif olarak yazdım ŞİKAYET ve MEMNUNİYETİMİ Aktardım.

    BU SONUÇLARA RAĞMEN HER SEÇENEĞİ UZUN YOLDA DEFALARCA KEZ DENEMEME RAĞMEN 2014 TOYOTA COROLLA 1.33 BENZİNLİ ARACIMIN ÇEKİŞİNDEN UZUN YOLDA HİÇ MEMNUN KALMADIM.

    İstanbul'dan itibaren Şile-Kandıra-Zonguldak-Sinop- Bolu-Düzce-Kastamonu Tosya-Çankırı Sınırı-Çorum-Samsun Sınırı-Amasya-Sivas Sınırı-Erzincan Mercan Tercan-Erzurum Merkez Tortum Oltu-Son olarak Köyümüz...Bu yollarda bu güzergahta DOĞU ANADOLU bölgesine kadar pek SORUN yaşamadım, Yaşadıysamda ciddiye alınacak kadar değil...Ama Erzincan sonrasında esas ŞİKAYETLERİM başladığınıda çok iyi HATIRLIYORUM.

    ŞEHİRİÇİNDEKİ ÇEKİŞ PERFORMANSINDA İSE NE ÖLDÜRÜYOR NEDE GÜLDÜRÜYOR...Şehiriçinde ŞİKAYETTE EDEMİYORUM AMA MUTLUDA OLAMIYORUM YANİ ŞEHİRİÇİNDE KARARSIZ DURUMDAYIM.

    Bu 1.33 Corolla benzinli aracı Şehiriçinde TANIYAMIYORSUN...Uzun yolda asıl gerçek yüzünü BELLİ EDİYOR.

    Ne zaman İstanbul-Erzurum uzun yola gittim geldim işte o zaman bu aracın Motorundan ŞİKAYETÇİ oldum ve SOĞUDUM.

    BEN TOYOTA COROLLA 1.33 ARACIN MOTORUNU YENİ NESİL GÜÇLÜ PERFORMANSLI MOTOR SANARAK SATIN ALDIM...Bana eski NESİL motor denilseydi zaten bu araçtan anında VAZGEÇER Fokus veya Turbolu Jetta alırdım...FOKUS VE JETTA MOTORLARI COROLLA MOTORLARINDAN ÇOK DAHA GÜÇLÜYMÜŞ VE ONLAR ÇEKİŞTE SORUN YARATMIYORMUŞ...Oysa Corolla 1.33 motor ama bu yeni kasa Corolla aracı kaldırmakta Zorlanıyor hatta yeri geliyor yollarda adeta TIKANIYOR BAYILIYOR işte örnek Erzincan Erzurum Oltu güzergahı bizzat KIŞ MEVSİMİNDE gittim ve kendi gözlerimle gördüm...İMZAMDAKİ E-POSTA ADRESİMİ FACEBOOKTA ARATIN HESABIMI BULUN ERZURUM YOLUNDA ÇEKTİĞİM UZUN YOL RESİMLERİ VAR...Bu aracı KASIM 2014 yılında SATILIK ilanı açtım bu zamana kadar hala SATAMADIM...TOYOTA COROLLA 1.33 ARACIMA TEKLİF VERENLER SADECE ÖLÜ FİYAT ÇEKENLER...Kimse Corolla 1.33 araca ALICI çıkmıyor...BU ARAÇ ELİMİZDE PATLADI...Satmak için ya çok UCUZ vereceksin yada SATAMIYCAKSIN sonuç budur.

    Ben 2014 Ekim sonlarında Sıfır 2014 model TOYOTA COROLLA 1.33 almasaydım FOKUS 1.6 veya 1.0 Ecobost veya JETTA 1.2 Turbo veya 1.4 aracada hemen hemen aynı FİYATI ödeyerek sahip olabilecektim...O tarihlerde FOKUS 53...JETTA 52...Civic 60 FİYATLA satılıyordu...TOYOTA COROLLA 1.33 ARACI İSE 47.000 KÜSÜR LİRAYA ALDIK...Ben Corolla 1.33 MOTORUN beni yollarda bu kadar PERİŞAN Edecegini hiç ama hiç Düşünmemiş hatta aklımın ucundan dahi geçirmemiştim...ÇÜNKÜ, Corolla 1.33 MOTORU yeni NESİL GÜÇLÜ motorlardan SANIYORDUM...Ve üstelik bana MOTOR ve TEKNİK konularda bir tek UYARI Yapılmadı ve Bu konuda BİLGİDE verilmedi...COROLLA 1.33 YOKUŞLARDA ÇEKMEZ GİTMEZ DİYE BİR UYARI YAPILSAYDI KAPORA PARAMI ALIR VE BU ARAÇTAN ANINDA VAZGEÇERDİM.

    Toyota beni çok ama çok ÜZDÜ...Ben senin marka imajına güveniyordum ama inan beni HAYALKIRIKLIĞINA uğrattın Toyota...EVET ARIZA YAPMIYORSUN BENİ YOLDA ARIZA YAPARAKTA BIRAKMIYORSUN AMA 1.33 MOTOR BENİ DOĞU ANADOLU YOLLARINDA ÇOK ÜZÜYOR TOYOTA BUNUDA UNUTMA.

    Eğer TOYOTA TÜRKİYE olarak sizlerin gerçekten bir Müşteri Memnuniyetiniz varsa Lütfen bu SORUNUMU çözün...BURAYA NE YAZMIŞSAM YAZDIKLARIMDA GIRAM OLMAK ÜZERE YALAN-DOLAN-ABARTI ASLA YOKTUR...Biz Tüketici olarak siz TOYOTA MARKA İMAJINA nasıl güvendiysek, Siz TOYOTA TÜRKİYE YETKİLİLERİDE biz Dürüst Tüketicilerinize GÜVENİN ve bizlerin SAMİMİYETİNE kalpten inanın.

    Bir otomobil için hiçkimseyi KIRMAK yada ÜZMEK asla istemiyorum...Hepimizin bir Hatası muhakkak olmuştur sonuçta insanız Ama sizlerin Tüketicinin sorunlarına bi şekilde ÇÖZÜM bulmanız lazım...NEDE OLSA GÜÇ SİZDE KUVVET SİZDE BUNU YAPABİLİRSİNİZ...Herkese Hayırlı Ramazanlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4ACEB015E -- 5 Temmuz 2015; 4:47:02 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mydonose2

    MERHABALAR ARACINIZ ÖNCELİKLE HAYIRLI OLSUN 2012 1.33 COROLLAYA SAHİBİM ARACIMI ARAŞTIRARAK ALDIM VE ŞUANA KADAR HERHANGİ BİR SIKINTI YAŞAMADIM SİZE ÖNERİM RAMPALARA GELDİĞİNİZDE RAMPAYA 6 VİTES VE 70 KM HIZLA GİRERSENİZ ARACINIZ DOLU OLSUN OLMASIN O RAMPADA 2. VİTESLERE KADAR DÜŞERSİNİZ FAKAT RAMPANIN BAŞLARINDA BİR VİTES DÜŞÜRÜP ARACINIZI İVMELENDİRİRSENİZ YANİ 5. VİTES 3BİN DEVİRLERDE ARAÇ KÜÇÜK VİTES İSTEDİĞİNDE 4. VİTESEDE 2000 DEVİRE GELMEDEN ATARSANIZ BEN EMİNİM BİR ÇOK RAPMAYI ÇIKARSINIZ ÇOK DİK VE UZUN RAMPA OLDUĞUNU FARZEDELİM FULL DOLU VE KLİMANIZDA AÇIK OLSUN 3TEN AŞAĞI DÜŞMEZSİNİZ 3 YILDIR KULLANIYORUM 1.4 ARAÇLARI TOKATLIYORUM SON HIZLARDA BAZI 1.6 ARAÇLARLA KAFA KAFA GİDEBİLİYORUM:) TABİ İVMELENMELER KALKIŞLAR AĞIR OLABİLİR BU NORMAL BİRİ 1.6 BİRİ 1.33 AMA ARACINIZI BİLİP ONA GÖRE KULLANDIĞINIZDA HİÇBİR PROBLEM OLMUYOR AYRICA SİZİN İÇİN ÖRMEK OLURMU BİLMİYORUM İSTANBULDAN EDİRNE UZUNKÖPRÜYE 6YA ATIP GİDEBİLİYORUM HİÇ BİR RAMPADA VİTES DÜŞÜRME GİBİ BİR DURUM OLMADAN ARAÇTA 4 KİŞİ KLİMA AÇIK VAZİYETTE GİDİYORUM. SORULARINIZ OLURSA CEVAPLARIM İYİ GÜNLER

    Evet biliyorum...Bakın uzun yorum yazdım...Çok Teşekkür Ederim Saolun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dostum belki haklı olabilirsin yol güzergahında sürüş yapmadım hiç ama kaz dağlarına tırmanırken tır arkasından gitmem gerektiği zamanlar oldu tabiki 1.6 kadar performanslı değil araçlarımız ilk aldığımda bende bayırlarda geri kaçırıyor düz yolda dahi stop ettirdiğim oluyordu aracı fakat alışınca sıkıntı kalmadı daha önceki aracınız 1.6 2001 model corollaydı ama katılmadığım yerler var sana öncelikle aracımı 40 bine almıştım arkadan çarptılar zamanında sonra yandan çarpmalı bir kazam oldu 2 kazadan arka tampon ve sol arka kapım değişti aracım 40binde servis şuanda bu araca bile 37 bin fiyat veriyor memnun değilseniz servise gidin eminim şuanki fiyatlarda 45 bibe belkide üstüne alırlar aracınızı heleki ordan 1.6 araç alacaksanız belki kaybınız bile olmaz ben aracımı almadan önce opel Astra corsa fort focus fiesta chevrolet aveo Toyota auris Corolla denedim size almamamın sebeplerini yazayım jettanın 1.2 motoruna çok heveslenmiştim taki kronik sorunlu olduğunu arkadaşımdan öğrenene kadar turboda ozamanlarda sıkıntı varmış hatta 1.2 motorlu biri yolda giderken motor hatası görüyor ve takla atıyor alahtan adam kurtulmuş anlayacağın 1.2 motoru ele demişti diğerlerinde sıkıntı yokmuş bende ok dedim sonra opeli sordum corsa dizel çok hoşuma gitmişti arkadaş dediki partekul fitresi var 2000 km deki araç 5 kere çekiciyle geldi astra dedim benzinli eski motor çok elektronik arıza dedi onlarıda eledim kio rio sedanı vardı onu sordum la oğlum dedi hala arka tekerler kampana dedi neyse hiç sıkıntı yaşamadığım toyotaya gittim auris dizelle deneme sürüşü yaptım arkadaşı aradım memnunum dedim oğlum dedi istanbuldasın o arabanın yan camlarında direkler var dönüşlerde görüş kısıtlığın var mazallah çocuk falan ezersin dediki mantıklı geldi Corolla al dedi siyahına hasta oldum dedim beyaz al dedi astar beyazdır boyada sıkıntı yaşamazsın dedi aldım birincisi wv iyi araçtır komforludur fakat ben toyotayı arızasızlığı seçtim dostum şuana kadarda memnunum alacağın her arabada sıkıntı olabilir kul yapısı hepsi belkide hiçbir uyarı olmamasına rahmen sizin arabada bir durum söz konusu olabilir yakıt kirli olabilir ozamanlarda enjektorlerde bi durum olmuş olabilir belkim siz almadan önce biri arabanızı denemeye kalktığında kaputu açıp hava filtresiyle oynamıştır serviste bi bunları kontrol edin ayrıca yokuşlu yolları kullanacağınızda 97 oktan depoyu fulleyin ben daha 97 almadım gerçi ama daha performanslıymış ama aracınoza baktırın ayrıca 2. El daha ucuza araç almanız için bir yol var özelden paylaşabilirim iyi günler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.