Şimdi Ara

2014 YENİ MODEL İNSİGNİA ALANLAR BURAYA GELSİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.210
Cevap
39
Favori
316.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aslında o önceki insignia dan bahsediyordu herhalde. Orada bir anlaşmazlık oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O ekranın çerçevesi nedir öyle ya. Çok iğrenç durmuş
  • metomurti M kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimalle konunun farkında degil herhalde :)
  • Ben bugün servise aracımı götürdüm, arada satış temsilcisi ile biraz insigna hakkında konuştuk. 1.6 170 bg otomatik Cosmo nın bayiye maliyeti 78.300 olduğu söyledi. Sanruf 2500 tl imiş. Sizce 80000 TL ye yeni bir insignamı yoksa 95000 TL ye Passatmı mantıklı. Gerçi bu mantık yüzünden herkez nerede ise aynı arabalara binmek zorunda kalıyor nerede ise. Kalite olarak aralarında fark olmadığını düşünüyorum. 15000 tl ismi için bir araca verilirmi. Ben birazdaha spor arabalardan hoşlanan birisiyim. O yüzden insigna daha hoş geliyor bana. İnsignanın tek sorunu bana göre Passata göre 1-1.4 lt daha fazla yakması. Ama full otomatiklerin daha sorunsuz olduğunuda biliyoruz. Ama İnsignanın yeni iç ve gösterge tasarımı oldukca modern. Donanımı eksiksiz. Siz bu insigna kaç tl eder. Tüketici gözü ile.
  • Galiba daha yeni insigna alan yok veya eskisi gibi formlara ragbet yok yada insignaya. Geçensene yeni honda Civic çıktığında forum inanılmaz aktifdi. Bende zevkle izliyordum. Ama büyük şehirde olupda şöyle birisi test etse bir video ve resim yüklese olmazmı. Form biraz canlanırdı.
  • yeni insignia için araştırmalarım devam ediyor. fiyatı en uygun seviyede olan yerden almak amacım. zaten bayilerin elindede kısıtlı araç var. ellerinde olmayan araç için fiyat vermiyorlar. 1.6 edition elagance sunruflu model için 70.500tl ve 70.750 tl, 1.6 edition elagance otomatik vites olan için 72.000tl fiyat aldım. ama kasım ayında fiyatlar daha çok aşagıya çekilebilir sanıyorum. araştırmalarım devam ediyor... eger alan arkadaş olursa fiyatını ve donanımını burda paylaşırsa çok mutlu oluruz.
  • Arkadaşlar ben kataloglara baktım tam anlayamadım bu start-stop özelliği 1.6 otomatiklerde varmı. Birde sitede tam resimler yok. Ciddi biçimde almak için araştırıyorum. Cosmo modelin fotoları siteye yüklense güzel olur. Jantlar ve en yakışan renk hangisi acaba.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • renkler kişinin zevkine göre degişir elbet. asteroid grisini canlı olarak gördüm makyajlı kasada gayet güzel duruyordu... bende bu rengi düşünüyorum.
  • Ben yeniden kataloğu inceledim ve 1.6 otomatikte star stop özelliği yok. Düz viteste 7.5 lt olan yakıt oto. de 9.1 olması bundanda kaynaklanıyor galiba. Eğer özelliği koysalardı yakıt 8-8.5 arası olurdu ki psikolojik olarak aracı sattırırdı. İşte illa bir şeyi eksik yapacaklarya.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opel henüz otomatik şanzımanlarıyla start stopu beraber sunmayı başaramadı!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı arkadaşlar fiyat yüksek demiş ben biraz araştırma yaptım fikir oluşsun diye.

    508 ALLURE 1.6 THP Otomatik 156 hp indirimli fiyatı 88000 TL, İnsigna Cosmo donanımı için eklenen opsiyonlarla 91-92 yükseliyor.
    VW CC 99000 TL
    Passat 95 000 TL

    Zevkler tartışılmaz insan hoşuna giderse çok daha fazla fiyat verir. Birisine 100000'e Passat alınırmı diyemezsin o onun tercihi. Ben spor tipli araçlardan hoşlanıyorum ve önümde ya insigna yada vw cc var. Birisi 80.000 birisi 100.000. Kalite olarak fark olduğunu zannetmiyorum. CC kullanma fırsatım oldu.
    VW en çok tercih edilen olduğu için örnek veriyorum. En donanımlı araçta bile Bluotooth gelmez 500 tl vermen gerekir. Eğer yeni insihnadaki gibi telefon kişi listesini araç ekranında görmek istiyorsan 1500 tl lik olanından alman gerekiyor. Opel bu sefer elinden geldiğince aslında ödevine çalışmış. Özellikle Cosmoda olan 8 inç büyüklüğündeki sürücü gösterge paneli oldukca yenilikci. Ben tek eksiğin 1.6 Cosmo otomatikte star-stop olmaması olarak gördüm. Eger o olsaymış yakıt tüketimi oldukca düşer ve gerçekten rekabetci olurmuş. Ama uzun yolda değerler iyi. Sözlendiği gibi otomatik şanzıman üzerinde de çalışılmış. Takip ettiğim kadarı ile motor güç- yakıt tüketimi arasında denge üzerinde çalışılmış. 1.6 motor beygiri düşerken tork yükselmiş buda rampalarda kararlı bir hızlanma sağlar. Artık alıpta sürücü deneyimlerini dinlemek gerekiyor. Bazı kişiler test etmiş ve sacma sapan yorumlar göndermişler. Gerçek alıcı gözü ile bakanlardan dinlemek gerekiyor.




  • yeni opel insignianın teknik tablosuna bakarken eski modele nazaran araçlarda baya bi iyileştirme yapmışlar,en önemlisi de 1.4 motorda olmayan hıza ve sürüşe duyarlı elektronik hidrolik direksiyon,eski modelin sadece cosmosun da olan bu özellik , artık en alt modele bile koymuşlar.ayrıca hız göstergesi falan muhteşem olmuş,hepsi renkli ekran ve elektronik.Zaten profilden muhteşem görünen araç ayrı bi güzel olmuş,yeniden aşk buna denir,aşkın otomobil hali YENİ İNSİGNİA
  • ****.com/forum adresinde bi arkadas yeni insignia alacaklarin isim tel sehir model donanim vs gibi bilgilerini alip Aralik veya Ocak aylarinda toplu alim icin liste hazirliyor. Alacak olanlar ilgilenir diye dusundum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar cosmo modelinde navi standart mi.. Arac otm. 83.000 tl diyor.. Deri doseme ve bir iki opsiyon ile 90.000 buluyor zaten.. Ama 10 numara yapmislar... Birde bu aracin teknik verilerini bilen varmi acaba.. Mesela otm. 0-100 nedir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni insignianın teknik özellikerine baktıgımda 1.4 turbonun euro 6 sınıfında, 1.6 lt sıdı motor olanın ise euro 5 sınıfında oldugu yazıyor. euro 6 nın daha üst bir sınıf oldugu bilgisine ulaştım biraz okuyunca. yani ben 1.4 turbo motorun degişime ugramadan yeni insigniadada kullanıldıgını düşünüyordum. sanırım yanılmışım. bu durumda hükümetin gaz salınımına göre getirecegi mtv gerçekleşirse, 1.4 insignia avantajlı duruma geçecek.
  • Bu gün bayimize gelen Yeni İnsignia (1.6 170 HP Cosmo AT) nın fotoğraflarını sizinle paylaşıyorum

     2014 YENİ MODEL İNSİGNİA  ALANLAR BURAYA GELSİN

     2014 YENİ MODEL İNSİGNİA  ALANLAR BURAYA GELSİN

     2014 YENİ MODEL İNSİGNİA  ALANLAR BURAYA GELSİN

     2014 YENİ MODEL İNSİGNİA  ALANLAR BURAYA GELSİN

     2014 YENİ MODEL İNSİGNİA  ALANLAR BURAYA GELSİN

     2014 YENİ MODEL İNSİGNİA  ALANLAR BURAYA GELSİN

     2014 YENİ MODEL İNSİGNİA  ALANLAR BURAYA GELSİN

     2014 YENİ MODEL İNSİGNİA  ALANLAR BURAYA GELSİN

     2014 YENİ MODEL İNSİGNİA  ALANLAR BURAYA GELSİN




  • quote:

    Orijinalden alıntı: axiprens

    Arkadaslar cosmo modelinde navi standart mi.. Arac otm. 83.000 tl diyor.. Deri doseme ve bir iki opsiyon ile 90.000 buluyor zaten.. Ama 10 numara yapmislar... Birde bu aracin teknik verilerini bilen varmi acaba.. Mesela otm. 0-100 nedir..

    hayır cosmoda IntelliLink Touch R700 Bilgi ve Eğlence Sistemi (8" Dokunmatik Renkli Ekran) var sadece,içinde navi yok ,ama bi üst seviyesi olan navi900 cosmoda opsiyon olarak sunuluyo.googla yeni opel insignia teknik özellikleri yaz,tüm özellikleri bulursun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opelli -- 30 Ekim 2013; 17:25:42 >
  • Aracı makyajlıyorsun arka farları led yapıyorsun önler zaten led ama plaka lambasını led yapmıyorsun.led i biz takınca arıza yakıyor.aracın manuel ine startstop koyuyorsun otomatiğine koymuyorsun enteresansın opel.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bugun samsun reis otoya gittim araci gormek icin, 1.6 170 hp cosmo test araci gondermisler, araci calistiracaktim ama , calismadi, motordan garip sesler geldi, tikir tikir gibi... Ve kesilmedi, araci servise cektiler... birde fiyat aldim. Cosmo 1.6 170 hp otm. Icin en son 79.000 manuel icin 76.000 tl fiyat verdiler sizce nasil..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: axiprens

    Arkadaslar bugun samsun reis otoya gittim araci gormek icin, 1.6 170 hp cosmo test araci gondermisler, araci calistiracaktim ama , calismadi, motordan garip sesler geldi, tikir tikir gibi... Ve kesilmedi, araci servise cektiler... birde fiyat aldim. Cosmo 1.6 170 hp otm. Icin en son 79.000 manuel icin 76.000 tl fiyat verdiler sizce nasil..

    Yanlış hatırlamıyorsam İstanbul'da arkadaşın birine otomatik cosmoyu 75'e bırakmışlardı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.