Şimdi Ara

2018/2 yayımlandı 3 -4 beklenmelimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar önlisans 90 aldım ama istediğim şehirde teknikerlik bölümü yok, sizce 3 4 5 i beklemelimiyim.. bazen bunlarda sağdece sağlıkçı alıyorlar ben sağlıkçı değilim. napsam bilemedim.



  • 3-4-5 diye tercih dönemi olmaz artık, çünkü yıl bitti. Bundan sonra yılına göre 2019/1 - 2019/2 - 2020/1 - 2020/2 diye tercih dönemleri olacaktır. Bu dönem isteğinize göre kadro yoksa bir sonraki dönemi beklemeye bence değer. Ancak bunun bir şans meselesi olduğunu unutmamak gerek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nForcer

    3-4-5 diye tercih dönemi olmaz artık, çünkü yıl bitti. Bundan sonra yılına göre 2019/1 - 2019/2 - 2020/1 - 2020/2 diye tercih dönemleri olacaktır. Bu dönem isteğinize göre kadro yoksa bir sonraki dönemi beklemeye bence değer. Ancak bunun bir şans meselesi olduğunu unutmamak gerek.
    Kendi branşımda ( benimle aynı yeri tercih edebilecek önlisanss mezunları=19 bolum arasında) 32. sıradayım sizce beklemelimiyim. yoksa bu terihlerde normal memurluk yada vki tercih etmelimiyim.
    ilginiz için teşekkür ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radef -- 11 Aralık 2018; 19:18:39 >
  • GİH sınıfına tabi normal memurluk kadrolarını çok mecbur kalınmadıkça ben önermiyorum. İleride kendi branşınızla ilgili bir kadro açıldığı zaman hizmet sınıfı farklılığından dolayı (GİH-TH) geçiş sıkıntılı olabilir çünkü. Madem bir branşınız var, o zaman ona yönelmeyi beklemek uzun vadede en doğru karar olacaktır bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 11 Aralık 2018; 21:26:2 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nForcer

    GİH sınıfına tabi normal memurluk kadrolarını çok mecbur kalınmadıkça ben önermiyorum. İleride kendi branşınızla ilgili bir kadro açıldığı zaman hizmet sınıfı farklılığından dolayı (GİH-TH) geçiş sıkıntılı olabilir çünkü. Madem bir branşınız var, o zaman ona yönelmeyi beklemek uzun vadede en doğru karar olacaktır bence.
    ilgin için teşekkür ederim.
  • nForcer N kullanıcısına yanıt
    bu branşa göre değişir ama? branşınızda ne kadar alım oldu olacak? çoğu bölüme artık bir kadro bile verilmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lerekdefrans

    bu branşa göre değişir ama? branşınızda ne kadar alım oldu olacak? çoğu bölüme artık bir kadro bile verilmiyor.
    açıkcası ne kadar olacak hiç bilmiyorum. daha bu ilk tercihler teknikerlik için 2 yer war 1 er kişi alıyor. onumuzdeki 2019 tercihlerinde açarlarmı bilemiyorum,ama sımdı memurluk seçersem ve sonra açılırsa üzülürüm açılmazsada pişman olabilirmiyim..çok muallakta kaldım:(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.