Şimdi Ara

2018 BİLSEM Sınavına Hazırlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Uzunca bir süredir üzerinde çalıştığımız proje vardı. Bilsem sınavına hazırlık için ailelerin bulabileceği yeterli kaynak olmaması üzerine çalışmalarımızı tamamlayarak 1 Ekim'de açtık. Yoğunluktan buraya yazma fırsatı bulamadım. DH oyun grubumuzun durumuna bakarken şuraya da iliştireyim dedim. Eğer İlköğretim 1, 2 ve 3. sınıfta çocuğu olan veya sınıf öğretmeni olan arkadaşlarımız varsa aşağıdaki açıklamaları okumasını öneririm (belirtirseler şahsi olarak da ilgilenirim)

    Projemizin ismi Bilsem Sınavına Hazırlık Portalı. İsme tıklayarak portala ulaşabilirsiniz. 7 Alanda temellendirilmiş kategoriler, günlük çalışma etkinliği ve Bilsem Deneme Sınavı bölümlerinden oluşuyor. Çocuklar günde en az 84 soru görebiliyorlar (deneme sınavları hariç) Bilsem nedir ona da bir göz atalım bilmeyenler için:

    Bilim ve Sanat Eğitim Merkezleri (BİLSEM) Millî Eğitim Bakanlığı’nın her yıl düzenlediği tablet sınavıyla öğrenci alımı yapmaktadır. Sınavlarda çıkan sorular ve uygulama şekli minik dostlarımızın potansiyellerini göstermeleri açısından zorlayıcı olabiliyor. BİLSEM sınavlarına hazırlık için nitelikli hizmet verebilen ülke genelinde bir uygulama bulunmuyor. Bu amaçla Bilsem Online adlı projemizi 1 Ekim tarihi itibariyle faaliyete geçirdik. BİLSEM tablet sınav sistemi ve soru yapısıyla tam uyumlu bir portal oluşturduk. Veliler, öğretmenler ve kurumlar için öğrencilerin performansını takip edebilecekleri bir sistem geliştirdik.

    Şunu çok net ifade edebiliriz ki; BİLSEM sınavlarına hazırlanmak için en ideal sisteme sahibiz ve bunu internet üzerinden zaman – mekan kısıtlaması olmaksızın gerçekleştiriyoruz. Kısa süre içinde 3000’in üzerinde kullanıcıya ulaştık. Herkesi mutlu eden ve bizim de çalışma azmimizi artıran harika geri dönüşler alıyoruz. Yüksek verim için geliştirmelere de aralıksız devam ediyoruz.

    Öncelikle portalımızı ve facebook sayfamızı incelemenizi önemle rica ederiz. Size faydalı olacağını bildiğimiz ve bu yazıyı iletmekteki temel amaçlarımız başlıca şunlardır;

    BİLSEM sınav soruları bu alanda uzmanlık isteyen kişiler tarafından oluşturulmaktadır. Öğrencilerinize uzmanlarımız tarafından hazırlanan eşsiz bir kaynak sunabilirsiniz.

    Öğrencileriniz, site içerisinde bireysel olarak çalışabilir. Ayrıca öğretmenlerin verdiği ödevler çerçevesinde etkinliklerimize katılabilir. Eğlenirken öğrenme ve potansiyelini geliştirme fırsatı bulabilir. Portalımız sayesinde öğrenciler ve ebeveynler kaliteli zaman geçirme fırsatı bulacak.

    Öğretmenler ve veliler, detaylı performans verileriyle miniklerin gelişim süreçlerini anlık takip edebilecek. Performans takibi ve istatistikler açısından eşsiz bir kurguya sahibiz. Bireysel performansları ülke genelindeki istatistiklerle karşılaştırıp nitelikli sonuçlar çıkarabiliyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foxmuld3r -- 10 Kasım 2017; 20:41:58 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.