Şimdi Ara

2018 MacBook Pro sahipleri veri kurtarma sorunu yaşayabilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Sürekli olarak bilgisayarlarnızı ve cihazlarınızı yedeklemek sizi büyük dertlerden kurtarabilir zira ne zaman başınıza kötü bir olay geleceğini ve geri yüklemeniz gerekeceğini asla bilemezsiniz. Ne yazık ki Touch Bar özellikli 2018 MacBook Pro sahibiyseniz veya bir tane satın almayı planlıyorsanız, bu dizüstü bilgisayardan veri kurtarmanın son derece zor olduğunu aklınızda bulundurmanız gerekiyor.

     

    Ayrıca Bkz.Microsoft, H&M için moda tavsiyesi veren interaktif bir ayna geliştirdi
    MacRumors tarafından hazırlanan bir rapora göre, Cupertinolu şirket şifreli depolama özelliğine sahip T2 çipi ile güçlendirildiği için 2018 MacBook Pro'nun logic board'undan (anakart) veri kurtarma konnektörünü kaldırdı. Söz konusu veri kurtarma portu, Genius Bar ve Apple Yetkili Servisleri'nin, yerleşik SSD'den verileri özel bir araçla kurtarmasına izin veriyordu.

     


    2018 MacBook Pro sahiplerine öneri: Sık sık yedek alın


    Tabii ki bu dizüstü bilgisayarınızın çalışmaması durması durumunda verilerinizi sonsuza dek kaybedeceğiniz anlamına gelmiyor. Apple’ın Servis Hazırlık Kılavuzu'nda müşterilerin kendilerine yardımcı olabilecek çeşitli veri kurtarma uzmanlarına danışması önerilmiş.

     


    Bununla birlikte 2018 MacBook Pro sahibiyseniz verilerinizi düzenli olarak yedeklemeniz sizi büyük bir sıkıntıdan kurtarabilir. Tabii ki bu yedekler, sadece harici bir depolama birimine kaydedildiyse bir anlam ifade edecek.




  • Apple ve üstün servis hizmetleri XD

  • Kerim5100 kullanıcısına yanıt
    Diğer bütün firmalar bu hizmetleri sunuyordu zaten XD

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kerim5100 kullanıcısına yanıt
    Diğer bütün firmalar bu hizmetleri sunuyordu zaten XD

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendileri kaşınıyor. Bir zamanlar fotoğraf makinesi taşırdık sonra hepsi telefonlara dahil edildi taşınan foto makineleri artik kullanılmadı üreten firmalar birbir kapandı gitti.

  • Haydaaa,Aplple çalışanları bonzai filan kullanmaya başlamış

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • appleden beklenebilir şaşırmam. kulaklık bulan programı storeden kaldıran şirketin amacı neyse buda o

  • bu son zamanlarda Apple'ın işleri niye böyle sarpa sarıyor anlamıyorum
  • Eğer üçüncü bir parti olsaydın, pencerenin üstüne oturmuş bir araç yaptıysan, şeyini kaynağından inşa etmek iyi olurdu. Pencereler size zarar veriyor veya arka kapı açıyorsa, bu sizin aracınızın problemi değil.

    Eğer microsoft iseniz, bitlocker kaynağını vermek yeterli değildir. İstemcinin, çalıştırdıkları işletim sisteminin oluşturduğu kodu doğrulayabilmesi gerekiyor ve bu da tüm Windows kaynaklarını kaynaktan yapmak anlamına geliyor (bunu denetlemek kadar pratik değil).

    Eğer buna sahip olursanız iyi olur - eminim ki kaynakları uygun koşullar altında verirler.

    Güvenlik açık bir şeydir, kod açıksa daha kolaydır ve denetim, her kuruluş tarafından kopyalanmaya gerek duymaz, çünkü buldukları şey hakkında konuşamazlar. www.minimilitia.mobi/ www.applock.ooo/ www.7zip.vip/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joshbarnes -- 30 Ekim 2018; 23:5:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.