Şimdi Ara

2019 Online Oyun Önerisi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
10.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar
    MmoRpg oyun arıyorum ,önerilerinizi bekliyorum
    Oyunda aradığım özellikler ;

    - Pvp sistemi olan , teke tek vs değil daha çok ekip savası
    ve team fight olan.
    - Pazar sistemi olan ( pazar sistemi Metin2 Knight tarzı)
    pazara itemi koyup beklediginiz tarza ticaret oda
    yoksa açık arttırma şeklindede olabilir.
    - Kasılma konusunda karakterde yıllarımızı değilde daha
    çok ayarlarla halledebilecegimiz bi oyun olsa daha iyi
    olur , kısa sürede pvp odaklı ( Görevle lvl atlayan oyun olması tercihim )
    -Türkçe veya görevi nasıl yapacağıma yönlendirmeli
    - Anime olması veya başka tarz olması fark etmez ,düşük grafikte olur yüksek grafikte
    -Ninja class oynuyorum genelde , ninja sınıfı olmasını tercih ediyorum

    Neverwinter , Metin2 dışında oyun önerirseniz sevinirim .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Rappelz ve echo of soul dostum kesinlikle mukemmeldir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu dedigim oyunlarda oyuncu sayisi biraz dusukurtur fakat senaryolari pet sistemi class sitstemi harikadir dungeon da iyidir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostum sana istediğin tarzda önerebileceğim oyunların başında RIFT online geliyor. Çok uzun uzadıya yıllarca kasmanı gerektiren bir oyun değil. Grafik olarak iyi. İçerik olarak çok fazla class çeşitliliği ninja dan tut envayi çeşit class kombin edebileceğin bir oyun.PvP sistemi level 10 itibari ile başlıyor yanlış hatırlamıyorsam. Battlegroundlar ile oluyor. 2 tane faction var kendi aralarında bölgelere gidip baskın yapabilirsin. Rift avına çıkıyorsun. Bir çok içeriği var ama bazı içeriklere ulaşabilmek için aylık ödeme gibi bir seçeneğe dahil olman gerekiyor. Onun dışında archeage var. Farklı daha geniş bir oyun istersen Elder Scrolls Online var. GW2 var. Seçeneğin çok. Ben aktif olarak Elder Scrolls Online oynuyorum. Ama gw2 hala içimde kaldı. Sana kalmış birşey elbette bu.
  • Black desert online

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kas adam

    Rappelz ve echo of soul dostum kesinlikle mukemmeldir
    7-8 yıl önce oynadığım oyunun en iyi gladlarındandım hala oyun oynanıyor mu ki yıl oldu 2019 p2w di benim zamanımda şuan p2w kralı olmuştur. siz yazınca heycanlanmadım değil ama :D
  • DarbeLeeMatkap kullanıcısına yanıt
    Knka benm altyapi yok suan olsa girecem deli gibi oynucamda en son ekimde girmistim oyuncu sayisi azdi pazarlarda +20 assagisi item bulmak zor p2w oldugu dogrudur ama farm yapicaksan birazda cepten harcarsan baya saglam olur ama zaman ister bu arada nick neydi benm rezzerve XD yillarca rezzerve hirsizdir yazmislar assagidan hep goruyodum Xd

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DarbeLeeMatkap kullanıcısına yanıt
    7 8 yil once palmirde kirstal vadide mehtapta dehset ptler olurdu aga zevkliydi cok fazla p2w olsa ne yazar herseyi sariyor oyunun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şöyle eskilerden klasik mmorpg kaldı mı hala oynanan?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

    Şöyle eskilerden klasik mmorpg kaldı mı hala oynanan?
    lieanage 2 galiba o dediğin ama şuan ciddi anlamda kalmadı ilginç bir şekilde bu arkdaşın saydığı kriterler hepimizin zaten özlediği aradığı şey yok ama yok cidden yok böyle bir oyun.

    albion online dediler

    -girdim oynadım salak gibi ,pvpde kesilince bütün itemlerin gidiyor öğrenince şok oldum sildim.

    black desert online dediler

    -trade sistemi fena değildi ama pvp harbi çöp; yeni oyunlarda pvpde it köpek eşşek falan heryerde 1vs1 de bile kim kime vuryor belli değil heryer büyü heryer elektrik çöp çöp aynı archeage gibi bazı yerler iyi ama pvpde karışıklık var düzensizlik var.

    guild wars2 dediler; o oyunun skil dizilimini çözersen zaten gidip prof olarak herhangi bir yerde başlaman lazım.

    eskiden yüzbinlerle ifade edilen oyuncu sayıları şuan en baba online oyun ortalama 10k

    eso ,final fantasy ,gw2 ,bdo bunların hiçbiri 10k yı geçemiyor.

    ve oyun ne kadar güzel olursa olsun user yoksa çöp
    bu saydığın kraterler olacak birde user olacak

    şuan böyle bir oyun yok.

    camelot diye bir oyun çıktı belki o olabilir son yıllarda sadece 3 tane mmorpg çıktı neden?çünkü olanların hepsi battı.

    önmüzde olacak 2 seçenek var ya knight el değiştirip yabancı adam akıllı bri firmaya geçip classic 1299a gelecek
    ya da diablo 4 quild wars2 benzeri bir pvp sistemiyle gelip yargı dağıtacak




  • errorman_cem kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=dKsJ1NYDJBM&feature=youtu.be

    O zaman Lineage 2 nin efsaneleri olarak şuraya bi video bırakayım.

    Archeage beğenmemen şaşırttı bu arada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben archeage formunun türkiye kurucularıyla açılışında oynadım user sayısı ilk 2 ayda yarı yarıya düştü
    farma ve raid olayı o kadar baskın ki ,biz ekmeğimizdeyiz boşver pvp tavuk besleyelim modunda herkes.
    ve sanki pvp çok extreme bişey gibi algılanıyor

    zaten oyun firması iflasını vermiş başka biri ölü oyunu tekrardan rezzlemeye çalışıyor ne yapsa olmaz o oyun
    deniz ve korsan olayı görünce ben pek ısınamıyorum artık bu oyun yüzünden,archaeage benim büyük pişmanlığım en az 300 dolar döktük eski clandan 5 kişi getirdim yanımda gerçi birisi top supportor ve charı sağlam paraya sattı bizde ona mahçup olduk beleşe verdik o kadar para döktüğümüz hesabı . pvp olayı vuruş keyfi çok farklı pve ve sandbox oyunlarda pvp olmuyor.

    hazır yakalamışken videoda güzel lineage de işler neden ters gitti oyun bu hale düştü bence knigta en yakın pvp bu oyunda knightin yarısı bu oyuna geçse 50k serverlar olurdu.
    hile hursa kozp,dupe var mıydı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi errorman_cem -- 4 Kasım 2019; 15:14:53 >




  • errorman_cem kullanıcısına yanıt
    Zaten ilk archeage bi kere agır P2W idi o yüzden tutmaması da normal pek yadırganamaz. Unchained oldukça iyi gidiyor, kitle güzel tabi sorunlar var fakat sorunsuz da MMORPG yok maalesef. Bizim çocuklar oynuyor ben henüz dahil olmadım fakat ilerleyen günlerde düzgün bi clan kurabiliriz şuan belirsiz.


    Lineage gelince, oyunu 2004 yılından bu yana biz aktif olarak oynuyoruz. Girmediğimiz server yapmadığımız şey kalmadı. Lineage sürüm atlama olayında büyük hatalar yaptı. Öyle ki Lineage, Lineage olmaktan çıktı. Bizde dahil yüzbinlerce oyuncu sürümleri takip etmeyip alt sürümlerde private serverler ile devam etti. Kitlesi gerçekten inanılmaz büyük fakat private serverlerde olduğu için kimse Lineage 2 nin milyonlara dayanan kitlesini görmüyor. Lineage eşsiz pvp deneyimi sunar. Benzersiz bi Olympiad sistemi vardır. Fakat NCsoft bi türli bunu kavrayamıyor. Hatalı politikalarla oyunu bitirdiler. Şuan official serverler ölü zaten. Bu classic furyasını ilk NCsoft getirdi. Lineage 2 Classic çıktı her EU NA RU ASİA serverleri çıktı akın ettik tabi fakat o da hüsran. Wow gibi oyunu sevilen eski sürümlerine döndürmek yerine CLASSİC diye yeni bi sürüm çıkardılar. Bu sürüm hem eski sürümlerden hemde yeni sürümlerden içerik barındırıyordu. Level aşırı zordu. Hatta sitede classic çıktıgında " WORLD HARDEST GAME " yazıyordu. Bunu kısaca özetlemek istiyorum.

    Level max 78. Lineage 2 zaten full grind ve heryer open world PVP / PK açık. Öyle şimdiki bebelerin aradığı gibi koruma falan filan yok. Diyelim 50 levele geldin % 30 dasın grind yapıyosun. 1 Mob'da aldıgın exp 0,1-2 40 - 45 dakikada %4 - 5 alıyosun. Pat biri geliyor seni pklıyor % 4 gidiyor. 45 Dakikan çöp. Zorlugu bi hayal et. Wow clasisc e zor dediler adam 4 günde solo kasarak max levele geldi. Lineage 2 Classic'de max levele gelmen 7 ayını alır solo. Günde en az 5 saat ile.

    Zorluktada bizim için sorun yok. Zorluk mmorpg de iyidir fakat NCsoft leş politikasını uygulamaya devam etti. Gelen yeni güncellemeler ile saçmaladı. Ağır p2w oldu oyun. Öyleki bi gecede shopa gelen itemlere insanlar binlerce dolar yatırdı. Fair play denen bişey kalmadı. Ve bot olayı. Muazzam bot var üst sürümlerde de classic sürümlerde de. Bunun önünü alamadılar, auto farm getirdiler. Karakterini ayarlıyosun, kendi kendine kasıyor saatlerce sen hiç bişey yapmıosun. Biz aylarımızı verdik 70 levele geldik Auto farm ile millet zahmetsiz level atlıyor. Orda direk bıraktık zaten serverde bi kitle kaldı onlarda boş boş oynuor para yatırıp.

    Binlerce oyuncu hala private serverlerde oynuyor. Öyleki clanler oluştu herkes birbirini tanıyor ömrü 2 3 ay olan serverlere girip ölene kadar oynayıp yeni serverlere geçerek yıllardır oynanıyor Lineage 2. Öyle hile hurda falan yok ama NCSoft'un altındada oynanacak vaziyeti yok. Ben 15 yıllık aktif bir Lineage 2 oyuncusu olarak bunu söylüyorum maalesef. Belki ilerde fair play sunan bi server açarlar, o zaman düşünmeden girerim. Zaten biz hala oynuoruz, biraz ara verdik classicten sonra, yakında tekrar dalarız. O yotube kanalı bize ait diger videolarımıza da bakabilrsin çoğu pvp içerikli.




  • bilindik bir son peki item satışı yak mu? knightta bütün felaketler item satışı yüzünden oldu
  • errorman_cem kullanıcısına yanıt
    Var olmaz mı. Classic de gold satışıda var. İyi karakterler hem levelde çok para ediyor hem de iyi itemin varsa çok iyi paralara gidiyor. Grinding bi oyunda bunlar hep olur ben item satışından şikayetci degilim fakat item satışı olduğu için çok bot var zaten. Ciddi paralar dönüyor. Kızdığım nokta şu, sen koskoca ncsoft sun, bu tarz şeylere bi formül bulman gerekir. Ki Lineage öyle basit bi oyun değildir. Hala hiç bir oyunun sunamadıgı 300 vs 300 ler döndürüyorum open world de. O clanler taktikler o curcuna heyecan hiç bir yerde yok. Pvp pve dengesi o kadar iyi ki...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black Desert Online oynayabilirsin bence. Aradığın özelliklerin çoğu BDO'da mevcut. TR dil desteği var, ninja var, kara ruh görevleri yönlendiriyor, kasılma konusunda maks level 56. Ayrıca sık sık etkinlikler düzenliyorlar bu sayede hızlıca ilerleme kaydedebilirsin. Örnek vermek gerekirse 1 ay boyunca sürecek olan 2. Yıldönümü Kutlaması etkinliği başladı. Oyuna girdiğin her gün için farklı eşyalar hediye ediyor, bonus exp. veriyor. Bunun gibi bir sürü şey mevcut.
    https://www.youtube.com/watch?v=l9WrK30KT0A&feature=share&fbclid=IwAR2qcv041SY-mslgz71vJF9iLPuvaCpMEVgYd3EaBKDwK86hrqJUFJtZdWU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stazouu -- 10 Aralık 2019; 1:2:54 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.