Şimdi Ara

2si1 | Teknosa Satılıyor mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eski ehliyet avrupaya vize ile giris yaptiginizda 3 ay gecerliydi, yeni ehliyette 3 ay gecerli, oturum alirsaniz yada daha uzun sure kalicaksaniz ehliyetinizi yerel ehliyetle degistirmeniz yada turkiyeden uluslararasi ehliyet almaniz gerekmektedir. yani yeni ehliyetin eskisinden fonksiyonel bir farki bulunmamaktadir.

  • Teknosa çöpü batar inşallah

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut bey Ösym konusunda haklısınız. Bence sunucu kiralamama nedenleri ihale ile bu işlerin yürümesi olabilir. Sınavın açıklanma tarihi belli değilse ihale de yapılamayacağı için sıkıntı olabilir. Tabi devlet kendine ait bir sunucu merkezi kurar ,kurumlara bunu gerektiğinde dağıtırsa sorun çözülür.?

  • en sevdiğim kısım boş konuştuk dediğiniz kısımdı
  • Teknosa kadar çalışanları tarafından baltalanan başka bir firma görmedim. Müşteri ile ilgilenmeme, eksik/yetersiz bilgi verme gibi olağan sorunlara artık alıştık da daha kötüsü var. Fırsat ürünlerini vitrinden ve müşteriden saklayıp eşe dosta rezerve etme, stokta olan ürünü bekletip uygun fiyatı bulunca kendisi alma, daha neler neler. Kurumsal itibarı ayaklar altına alıp müşteride firmaya karşı negatif algı oluşturmak adına yapmadıkları şey yok. Mutlaka içlerinde işini düzgün yapmaya çalışanlar da vardır lakin bu firmanın bu çalışanlarla bunca yıldır batmamasına şaşıyorum.

  • Ben kendi olayımı anlatayım. Ocak ayında Mart'ın 30'u için pasaport randevusu almıştım. 10 senelik pasaport bedelini de bankaya yatırdım ve günü beklemeye başladım. Bu arada şirkette beni Almanya'ya gönderecek. Neyse 26 Mayıs'da bir fuara yetişeceğim. Neyse 30 Mart oldu ben randevuma gittim sabah sabah. Emniyet Müdürlüğünde bekleyen polise pasaport randevum olduğunu ve nereye başvuracağımı sordum. Aldığım yanıt:" Artık pasaport işlerine nüfus müdürlüğü bakıyor, buradan veremiyoruz." Dedim ki böyle bir haber çıktı ama 1 Nisan itibarıyla bu nüfus müdürlüklerinden başlayacaktı, bugün Cuma ve daha 30 Mart ve bakın dedim elimde internet çıktım da var. Polis onun üzerine dedi ki: "Dün akşam buradan makineleri söktüler ve götürdüler" Peki dedim ben şimdi nüfus idaresine mi gideceğim? "hayır" dedi polis. Oraya daha kurulum yapılmamış. "Ben ne yapacağım?" dedim. Dedi ki "yeniden randevu alacaksınız ama nüfus idaresinin sayfasından". Yahu dedim olur mu öyle şey, benim randevum ne olacak? "Yandı" dedi polis. Bunun üzerine başta ilçe nüfus müdürlüğü olmak üzere devletin her kısmına gün içinde telefon açtım ama sonuç değişmedi. Üstelik nüfus idaresinin internet sayfası da aktif olmadığından randevu alamadım. Sonra bana Pazartesi günü sayfa açılacak dendi. Neyse yapacak bir şey yok dedim ama adamlar Pazar sabahı internet sayfasını açmışlar. Tabi ben bilemediğimden yığılma olmuş ve ben Pazar öğleden sonra başvuru yaptığımda 1 Haziran'a verdi sistem randevuyu. Tabii fuar muar yalan oldu. Neyse o gün gittim ve işlemi gerçekleştirdim. Sonuçta Ocak ayında yaptığım pasaport başvurusu Haziran ayında sonuçlandı. Hani diyorlarya e-devlet kolaylık getirecek şöyle böyle... Yemişim edevletini. Teknolojiden önce zihniyet değişmeli, zihniyet. Yoksa bu işleri kontrol eden insan olduğu sürece ister bilgisayarlar hızlansın, ister serverler hızlansın, işin içinde çarpık zihniyet varsa bu ülkede hiç bir şey düzelmez.





  • Her zaman ki gibi süper bir bölüm olmuş ağzınıza sağlık. Mesut hocam videonun sonunda dediğiniz gibi halkın sorunları temalı ayrıca bir program yapsanız fena olmaz :)

  • Carefour ve Migros'ların her sokağa girme olayı çok yanlış..Ali, Veli kazanacağına Migros kazanıyor...Gelir dağılımı adaletsizleşiyor. DEvlet küçük esnafı koruyacak düzenlemeler yapmazsa ileride küçük esnaf diye birşey kalmayacak çünkü büyük sermaye ile baş etmelerinin sansı yok. Aynı şey çiftçiler için de geçerli..

    Ama maalesef devlet her zaman olduğu gibi büyük sermayenin arkasında, küçük esnafı kollayacağına aksine altını kazıyor..
  • alaz1903 kullanıcısına yanıt
    Balık baştan kokar. Ceo sundan, genel müdürüne, icra kurulu başkanından... Demek ki bu firmanın mentalitesi bu. Bir ara her haftasonu %25 indirim yaptık diyen yalancı vatan bilgisayar, yine çoğu zaman turuncu indirim yalanıyla daha az teknoloji takip eden halkı kandıran teknosa, bunlara yaptıkları yüzünden ceza vermeyen devlet kurumları... sorunlar işte hep bu ve bunun gibi şeylerin doğru,dürüst çalışmamasından kaynaklanıyor.
  • aLTaR_07 kullanıcısına yanıt
    turuncu indirimler gerçekden kandirmaca 5000 ni cizip 3000 yaziyorlar. zaten fiyati 3000 lira. dediğiniz gibi fiyatlari takip etmiyen kısım inanip aliyor malesef. halbuki herkesin elinde akilli teleon var artik. google marka model yazsan cikacak gerçek fiyati

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    Yeni nesilde sıkıntı yok zaten, orta yaş ve üstü ayrıca nispeten cahil kesimi görünce ağzının suyu akıyor bunların(işini iyi yapan dürüst insanları tenzih ediyorum),afrikada avını görmüş aslan gibi kapıyorlar. Bazen denk geliyor reyondan geçerken kulak misafiri oluyorum. Usul usul yanına sızıp öyle bir kafa karıştırıyor ki, kendimi tutamayıp lafa giresim geliyor.
  • Teknosa'nın satılması çok doğal. Disney ile anlaşıp mağazaların yarısını oyuncakla doldurdular çoğu mağazasında da doğru düzgün ürün yok. Bir ürün sorduğunuzda mağazaya sipariş verelim 3 günde elinizde olur diyorlar. Mağazaya sipariş edilecekse ben zaten aynı ürünü internet sitesinden alırım neden mağaza ile uğraşayım.

    Sitesinde zaman zaman bazı elektronik ürünlerini beğeniyorum ve mağaza hemen teslim yazan mağazasına gidip bakayım diyorum. Mağazaya gidince mağazada yok ama hemen sipariş geçebiliriz diyorlar. Böyle yönetilen bir firmanın batması veya satılması çok normal.

    Ne kadar kötü olursa olsun Teknosa'nın yabancı bir firmaya satılmasını istemem.
  • Tekosa uzun zaman önce battı BİMEKS gibi son zamanlarını geçiriyor
  • satılan bşii yok, aradan çıkarmak bu.

  • 3.50 mesut çevik "Amerika da bile öyle bir dürüm yok" der ve Enis şöyle bir tavana bakar gülmemek için kendini zor tutar.
  • Decathlon, Koçtaş ve diğer poşeti para ile sayıldığı mağazalar da verilen poşetler o kadar kalitesiz ki maliyeti 3 kuruş olan poşetten 10 kuruş istiyor ama mağazadan çıkmadan poşet yırtılıyor önceden ücretsiz ken decathlon un poşetleri aşırı kaliteliydi şimdi paralı oldu rezil bir durum var parasını verip iki tane poşet aldığım var decathlon dan ben oraya bisiklet ile gidiyorum 15 km ve o peşetin eve gelmeden yırtılması beni deli ediyor artık giderken ya yanıma koli bandı alacağım yada bim poşeti ile gideceğim başka çare yok
  • Türk ehliyeti italyada ilk adres alımından itibaren 4 yıl geçerli

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Satılmıyor her zaman var bu geyik muhabbeti. Bülent Gürcan'ı takip edin gerçeği öğrenmek için.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.