Şimdi Ara

silinebilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 1 Nisan 2019; 21:48:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • var olmasına rağmen hatalara müdahele edilmedi hadi orta sahada Kuckanın pozisyonu falan onlara müdahele edilmiyo zaten ama gollerde bile girmedi devreye var sistemi gerçekten Türkiye de teknoloji bile nasıl yönetiliyo görüyoruz işte.
  • Alper-Titi pozisyonu bence de net penaltı. Hadi diyelim çarpma olarak değerlendirdi Cüneyt Çakır, top dışarı Antalyalı oyuncudan çıktı, yani bizim lehimize korner olması gerekiyordu ama top Antalya'ya bırakıldı. Maç sonrası spor programlarını izlemedim o yüzden değinildi mi bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lord Joker.

    Alper-Titi pozisyonu bence de net penaltı. Hadi diyelim çarpma olarak değerlendirdi Cüneyt Çakır, top dışarı Antalyalı oyuncudan çıktı, yani bizim lehimize korner olması gerekiyordu ama top Antalya'ya bırakıldı. Maç sonrası spor programlarını izlemedim o yüzden değinildi mi bilmiyorum.
    Tamam işte zaten Cüneyt elden çıktığını görmediği için aut verdi. Bence pozisyon net penaltı ama Var ile inceleyip korner verilmiyor. Pozisyon ya penaltı ya da hakemin verdiği kararla devam ediyor. Göztepe bu arada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.