Şimdi Ara

3.Nesil Yeni Auris 2018

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Yeni Auris Geneva fuarında ortaya çıktı, işte başlıklar:


    Resmi tanıtımın gerçekleştirilmesine karşın Toyota’nın kokpit detaylarıyla ilgili bilgi ve fotoğrafları şimdilik gizlemeyi tercih ettiği 2018 Auris ebatsal olarak da iyileştirmeler elde etti. Toplamda 40 milimetre artırılmış uzunluğuyla fark yaratan modelde aks mesafesi ve genişlikte yapılan artışlarla birlikte, içeride çok daha ferah bir yaşam alanı sunuluyor. Markanın yeni nesil platformu TNGA üzerine geliştirilmesiyle birlikte en büyük eksikliklerinden biri olarak görülen sürüş dinamiği konusunda da artık çok daha iyi olan Auris, arkadan çok noktalı süspansiyonu ve artırılan burulma direnciyle özellikle virajlarda eksiklerini kapatacak gibi gözüküyor. Toyota’nın dış tasarım konusunda “evrim” tuşuna bastığı Auris’te slim-LED gündüz farları, LED arka stoplar, sportif tamponlar, difüzör ve egzozla asi görünüm her noktada hissediliyor. Gövdeden farklı tavan rengine de sahip olduğunu gördüğümüz araç bu özelliğiyle de kullanıcıları memnun edebilir.

    Yeni Toyota Auris’in motor kısmındaki resmi bilgiler: sadece benzinli ve hibrit seçeneklerle satın alınabilecek olan aracın giriş seviyesinde 1,2 litrelik motor yer alıyor. Üzerinde elektrik motoru bulunmayan bu versiyonda yaklaşık 116 beygirlik bir güçle gelecek olan Auris’e hibrit olarak sahip olmak isteyenleri ise diğer iki seçenek beklemekte. Bunlardan ilki C-HR’da da kullanılan ve 122 beygirlik güç üreten 1,8 litre hacimli ünite. Ben daha güçlü bir hibrit motor istiyorum diyenler ise yaklaşık 180 beygir güç üreten 2.0 litrelik versiyonu tercih edebilecek. Bu yılın son ikinci yarısında satışa sunulması beklenen Auris’in üretiminin önemli bölümü İngiltere’de gerçekleştirilecek.


    Kaynak: Detaylı bilgi için https://www.log.com.tr/resmi-tanitim-gerceklesti-iste-2018-toyota-auris-one-cikan-ozellikleri/


    3.Nesil Yeni Auris 20183.Nesil Yeni Auris 20183.Nesil Yeni Auris 2018



    Şahsi beklentim, devletin 2.0 Hybrid ilk alış MTV avantajı sağlaması, hem tasarruflu hem de performans sağlayan bir araç olacak. Umarım beygir gücüne göre MTV ödenmesi gibi bir durum ortaya çıkmaz. Büyük ihtimalle böyle bir durum oluşursa fındık motorların da bir avantajı kalmayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSN_vs_XBOXLive -- 17 Mart 2018; 12:21:33 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.