Şimdi Ara

3 Senedir deniyorum ama ama ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba değerli forum üyeleri

    Ben 27 yaşındayım askerligimi yapmadım 2 yıllık bilgisayar mezunuyum üstüne işletmeden tamaladım.

    Ben yaklaşık 3 senedir subay astsubay olmak için deniyorum.kaç defa sınava girdim hatırlamıyorum.bu süreçte evlendim yuvamı kurdum.şu an bir işim var kendime ait evim var.eşimle tanıştığımdan beri ona hayalimi söyledim bana hep destek verdi sağolsun.

    Şimdi jandarma astsubaylık yedekteyim ve yüksek ihtimal bana sıra gelecek.şimdi elimi başımın arasına alıp düşünmeye başladım acaba diye ?

    Internet üzerinde okumadığım yorum makale forum kalmadı.jandarma astsubay olup mutlu huzurlu olan iyiki bu meslekteyim diyen toplasan 2 kişi ya gördüm ya görmedim. Astsubay arkadaşlarım akrabalarım da gitmem taraftarı değil cevremdeki bütün arkadaşlarım da gitme diyor.

    Yahu bu meslek niye bu kadar kötü bu kadar zor ? Şimdi üniforma şan seref konusuna girmek istemiyorum çünki hepimiz bi savaş olsa cepheye koşarız o apayrı bir olay. Ama bu benim mesleğim olacak sonuçta.. ben sabah 8 akşam 5 cumartesi pazar tatil de demiyorum biliyorum fedakarlık özveri olacak ben 2010 dan beri vardiyalı özel sektörde çalışıyorum zaten.ama benim anladığım jandarmada astsubaylar düzenden komutanlardan tayinden baskıdan yorulmuş bıkmış işin kendinden değil ...

    Ama diyorum ki ben bu meslek icin bu kadar uğraştım ilerde pişman olur muyum ?

    Bilmiyorum abilerim ablalarım kafam çok karışık ne olur yol gösterin bana vereceğiniz her cevap benim için çok değerli teşekkür ederim şimdiden...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Buraya bi el atın hocalar, konu önemli.
  • Hocam maaş az diye biliyorum. Maaş fazla olsa da askeri şeyler sonuçta bir risk tehlike falan var hep. Evlenmişsiniz eşiniz sizi çok seviyordur Allah korusun başınıza bir şey gelir eşiniz harap olur. Çoluk çocuk düşünüyorsanız da onu da düşünün biraz dediğim gibi Allah korusun babasız bile büyüyebilir. Bilgisayar eğitimi almışsınız teknoloi çağındayız bilginiz yoksa bilgisayar hakkında da gidin eğitim falan alın bir yerde dil öğrenin havada kaparlar sizi. Askerliğe göre düşük risk yüksek maaş olur hem.



    Dedem askerdi ama onun zamanında Türkiye bu halde değildi. Şimdi ışidi pkksı her şeyi var. Kendisi Türkiye'yi gezerek geçirdi askerliğini nispeten daha rahattı. Açıkçası bedelli çıksın da gitmeyeyim bile diyorum ben şu durumda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam hayalinizin peşinden gidin... pişman olmazsınız.
  • sonuç ne old merak ettim aynı durumdayım
  • Sen hayallerinin peşinden git kardeşim, bende çabalıyorum hayalim olan bu meslek için, ne para, ne rahatlık, ne ego v.b takıntılarım yok, ama başka bir meslekte hayatımı sürdürsem, ömrüm boyunca mutsuz olacağımı biliyorum çünkü gözüm hep askerlik mesleğinde kalacak, her türlü zorluğunu sıkıntılarını göze almışsan her türlü cefakarlığı gösteririm diyorsan, evli bile olsan git, eşin arkanda destekcin ise, sen hiçbir arkadaşını, aileni, anneni, babanı dinleme. Sadece kendi hayallerinin düşüncelerinin peşinden git, şuan benim yaptığım gibi. Ek olarak 1 abim üsteğmen, 1 abim astsubay üstçavuş, 2 yakın arkadaşım ise astsubay çavuş, yani diyeceğim mesleğin içinde gibi, durmadan bilgim oluyor her türlü işlemlerinden.

    HAYALLERİNİN PEŞİNDEN GİT, DUYGUSAL DÜŞÜNME MANTIĞINLA HAREKET ET.
    HAKKINDA VE HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN.
  • nush N kullanıcısına yanıt
    mantigin bittigi yerde askerlik baslarmis

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.