Şimdi Ara

30 YAŞ VE ÜSTÜ DOTA 2 OYUNCULARI KULÜBÜ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
9
Favori
6.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benimde yasim 30 arkadaslar uzun suredir oynuyorum ancak tek oynadigim icin mmr oldukca dusuk ama oyun bilgime guveniyorum eklerseniz steam id: ownerplus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benide ekleyebilirsiniz
    yaş: 31

    http://steamcommunity.com/id/bukrek
  • Yaş:31

    http://steamcommunity.com/id/r00t_0/

    Ekleyebilirsiniz ihtiyarlar LUL
  • yaş 32 Çorluda yaşıyorum.. isim : berat // 32 // Çorlu

    Aynı şeylerden bende müzdaribim özellikle ruslarla oyunama konusunda. çok ultra pro bi oyuncu değilim ama elimden gediğince supportlamaya çalışırım =)
    Akşamları 22:00 den sonra genelde aktif oluyorum eklerseniz çok sevinirim tanışmak ve birlikte oynamayı çok isterim..

    http://steamcommunity.com/profiles/76561198165097930/
  • yasım 24 ama bende katılmak ıstıyorum .memurum. aranızda sırıtmayacğımı düşünüyorum.olursa öezleden yaz abi
  • Merhaba,

    Bende katılmak isterim. işten geline akşamları 1-2 el oynuyorum. aşağıdaki yeterli oluyor mu.?

    http://steamcommunity.com/profiles/76561198066186199
  • Hoşgeldin hocam, olur neden olmasın.
  • Herkese merhabalar, mümkünse bende katılmak isterim.


    http://steamcommunity.com/profiles/76561197985634891/
  • yakında katılırım.
  • beyler bir discord grubu kuralım da akşam ve haftasonları party felan atarız ne dersiniz?
  • Herkese günaydın, n3k hocam onu başlarda denedik. Ancak, birbirimizle daha önce hiç oynamadığımız halde 3-4-5vs5 denedik haliyle dota2 motoru ona göre rakip çıkardı . Haliyle pek çoğunu kaybettik. Sinirler gerildi. O yüzden şunu rahatlıkla söyleyebilirim bu grupta birbirimize ve oynayışımıza alışmadan peş peşe win alınacağı hayaliyle oyuna girmemek lazım. Bu bir süreç ve sabırlı olmak gerekli ki bir şeyler oluşabilsin. Ancak o şekilde başarılı olunabilir. Ha birde malesef pek çoğumuzda şu var; bir kişi hep sup oynamak istiyor öbürü sürekli cary tank hep tank. Yok öyle birşey. Sonuçta herkes bu oyunu en önce zavk almak için oynuyor. Bunu unutmamak gerekli.
  • [juggernaut] [ kullanıcısına yanıt
    tabii ki en başta amacımız oyundan zevk almak olmalı. kimse kimseyi kırmamalı.

    ama öncelikle her ne kadar oyun olsa da ciddi olunmalı orası ayrı bir konu.

    tanışmak ve beraber oyun oynamak isteyen olursa beni ekleyebilir.
  • Amaç yenmek değil amaç seviyeli insanlarla beraber oynamak olmalı. Yenilince sinirleri gerilen insanlarla dota oynanmaz zaten.
    30 yaş üstünün amacı bu yoksa dürüst olmak gerekirse çoluk çocuklar bizden bu oyun konusunda çok daha yetenekli ve iyi oluyorlar:)
    sürekli tanımadıklarımızla oynamak yerine seviyeli insanlarla tanışarak beraber oynamak bence de güzel olur.
  • Merhabalar
    Yaşca kategoriye uygunum GG
    http://steamcommunity.com/id/tufancap/
  • ahmetninja kullanıcısına yanıt
    Amaç yenmek olmalı. Seviyeli insanlar da güzel oynayıp yenebilir. Yenilince herkes potansiyeli kadar elinden geldiğini yaparsa, saçmalanacaksa da kazanmak için çok uğraşan kişinin emeğine saygısızlık etmeden, hep birlikte saçmalanırsa sorun yok.

    Sonuçlarından biri galibiyet olan hiçbir oyunda amaç yenmek değil denilemez. Tek amaç olmayabilir, ben de huzurlu ve eğlenceli insanlarla oynamayı seviyorum. Eğer bir de iyi oynarsa genelde yön vermeye çalıştığım takımımda kedi gibi söz dinleyen uysal biri de oluyorum.

    Yine de potansiyeli çok olmayan, düzgün insanlarla oynamayı rastgele insanlarla oynamaya tercih ederim. Çünkü DotA, rastgele insanların genelde çok kötü olduğu bir oyun. İyi birini bulursam asla affetmem, eklerim. Genelde Türkler'de bir yerler eksik kalıyor. Ya oyun bilgisi, ya karakter, ya özgüven. Bu yüzden kemikleşmiş bir yabancı arkadaş kadrom var, çok seviyeli ve çok iyi oynuyoruz. Kaybedince en ufak bir öfke, fevri davranış, kırıcı konuşma olmuyor. Arkadaşın olunca zaten lafını esirgiyorsun, bir de normalde iyi oynayan, bir çizgisi olan birini kötü bir oyun/gün geçiriyor diye kötülemiyorsun.

    Tabiî herkesin her konuda farklı görüşü olduğunu göz önünde bulundurursak oyunlara bakış açınız "Seviyeli insanlarla tanışmak ve beraber oynamak" ise ve dediğiniz gibi amaç yenmek değil ise buna saygı gösterilebilir. Ben şahsen öfkelenebilen, çocuksu davranan ama çok iyi oynayan birini seviyeli ama sürekli hata yapan, hata yapmaması için uyarılan ama takımın her zaman aksayan kısmı olan birisine göre daha çok tolere ederim.

    Tartışmalarda, kavgalarda haklı olmayı ve karşı tarafı yenmeyi çok da umursamayan biri olarak DotA içimdeki canavarı çıkartıyor belki. Sorun belki bendedir :) LoL de oynamıştım yıllar önce, onda yenmek yenilmek DotA kadar önemli değildi.

    Karşı takım iyiyse yenilmede bile bir kalite oluyor zaten. Müsait bir vaktimde bir arkadaşımın tüm takımı kötüleyen bir davranışı sebebiyle nasıl sildiğimi de anlatırım, tabiî okumak isterseniz.

    Ben İzmir, İstanbul ve Ankara kanallarında profilimi paylaşıp "İyi oynayan arkadaşlar ekleyebilir." diyorum çoğunlukla. Ama Türk oyuncular genel olarak iyi oynamıyor, benim ulaşabildiğim güruhta pek yok.




  • Ekleyin hocam.Akşamları 22:30'dan sonra girebiliyorum. http://steamcommunity.com/profiles/76561198295479579/
  • [juggernaut] [ kullanıcısına yanıt
    http://steamcommunity.com/profiles/76561198079892523

    bende var
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.