Şimdi Ara

350-400TL Oyuncu Kulaklık, 150-200 TL Oyuncu Fare Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Yeni bir sistem dizdim ve yanına oyuncu kulaklık ve fare almak istiyorum. Aradığım kulaklığın dışarıdan ses almamasını ve abartısız bas ile temiz bir ses vermesini istiyorum(bassız da olmayacak tabi). Mikrofonu çok önemli benim için, cızırtı ve statik sesi olmayan, temiz ve net bir ses alan mikrofonu olsun istiyorum. Tasarımı çok abartılı olmayan, kafayı sıkmayan, kulakları terletmeyen bir model biliyorsanız önerilerinizi bekliyorum(350-400 TL).

    Fare olarak ise Logitech oyuncu fareleri ilgimi çekti ancak ben fare kullanan arkadaşlardan öneri almak istiyorum. Kablolu mu kablosuz mu alsam karar veremedim. 150-200 TL civarında, ağırlı orta sağlam ve hoş görünümlü bir fare arıyorum, önerilerinizi bekliyorum.

    Şimdiden teşekkürler.



  • KULAKLIK RAMPAGE SN RW1
    MOUSE LOGITECH G102
  • Forumda en çok kulaklık kullananlardan biriyim ve bir çok arkadaşım bu konuda benden fikir almıştır. Bass, tiz ve extra özellik istiyorsan sana bu kulaklığı öneririm ki şu an bende bunu kullanıyorum. Online oyunlarda ses kasma işine önem veriyorsan al geç dua edersin (Scout mode efsane)
    Ama öyle şahane bir mikrofonu yok. Ben onun yerine ne yaptım; kulaklık + harici mikrofon aldım :) En azından çay içerken yada bir şey yerken mikrofon engeli olmuyor. Bu arada mikrofonun sesi hakikaten çok çok iyi. 60 cm bile uzaklaşsam sesimi çok net alıyor

    KULAKLIK:https://urun.n11.com/mikrofonlu-kulaklik/creative-sound-blaster-tactic-3d-rage-v2-usb-gaming-kulaklik-mik-P270477313
    MİKROFON:https://www.hepsiburada.com/snopy-sn-340m-beyaz-masaustu-mikrofon-p-HBV000003UCR8?magaza=Hepsiburada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CagriErcan -- 19 Ocak 2019; 13:35:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.