Şimdi Ara

370. Dönem [Şubat 2018] 1. Grup MEBS Okulu -Acemilik- Ankara/Mamak (Ana Konu) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
13.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bizim zamanımızda soyada göre sıralamıslardı acemilik ve ustayı mebs de yapmıştım 331 KD dedenizden selamlar :) Şimdi hiçbir komutan kalmamıştır orda heralde. Acemilik cok rahat ama usta da mebs olursa %90 eğitim çavuşusunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 349. Kd mamak mebs 2. Tabur 5. Bölük.. 17 gunluk acemilikten sonra ustalik anitkabir.. Hey gidi gunler.. Kisa donem acemilik icin rahat bir yer.. Yemekleri disaridan bir firma yapiyor ve gayet guzeldi. Pide firinina kdr her sey vardi taburda. Bir de nakit kullanilamio ziraatbank kartiniz varsa 1 tllik bsy bile alsaniz kart kullanabilirsiniz. Yoksa eger basvuru aliyorlar kartin gelisini bekliyirsunuz.. Simdiden hayirli teskereler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askercell zorunlu mu? Kendi hattımızı götürsek girişte veya sonrasında sıkıntı çıkar mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • askerlik öncesi muayeneye ek olarak sol kolumda kist çıktı ve belirli aralıklarla izlenmesi gerekiyormuş kırılma riski olabilirmiş.hafta içi mamak'a gidiyorum ordan gata'ya mı sevk ediyorlar bu durumda ? bilen eden var mıdır prosedürü?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • B gidenlerin yemin toreni ne zaman usta birlikleri ne zaman belli olur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 16 Şubat 2019'da bu birliğe teslim olcam. Bedelli askerlik mevzusu. Eskimo kıyafetleri satın alacağım internetten, birliğe teslim olunca sorun çıkarmazlar di mi?
  • Daimon88 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim o kıyafetleri teslim olana kadar giyebilirsin
  • Daimon88 kullanıcısına yanıt
    18 Şubat olmasın 😁

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erdalceelik

    18 Şubat olmasın 😁
    1 Şubat'ta dağıtımına başlanan sevk kağıdında 18 yazıyor.. İyi oldu, toplam 19 gün askerlik yapcaz. 17'si Pazar'a denk geliyor diye öyle yaptılar galiba
  • Konu sahibi olarak 1 yıl yaptım ve 15 gün önce döndüm. Acemilik yerim burasıydı. Hey gidi nereden nereye. Şimdiyse bedelli yapacak vatandaşlar konu altından sohbet edip yardımlaşıyorlar. Biz acemiyi 23 gün yapmıştık. Bizim acemilik süremiz sizin toplam askerliğinizden daha uzun. Arkadaşlar hiç kafanızı takmayın, kendinize bu kısacık askerlik süresini dert etmeyin. Bir çırpıda bitecek. Hele eskimo kıyafeti falan sakın almayın. Artık kış mevsiminin çetin zamanları bitti bundan sonrası bahar ve yaz. Ayrıca zaten bedelli olduğunuz için askere değil 20 günlük turistik geziye gidiyorsunuz.


    @Daimon88
    Sevgili dostum aldığınız eskimo kıyafetlerini giymenize izin vereceklerini düşünmüyorsunuzdur umarım?
    Dışarısı -50 bile olsa üstünüzde sadece parka,gömlek,pantalon,içlik olacak. Bizde eldivene,bereye,boyunluğa bile izin vermiyorlardı. Ha en fazla izin verecekleri bere ve eldiven olur. Onun harici sadece kamuflajla olacaksın. Bu da nedir parka,gömlek,pantalon,içlik. Her gün saatlerce uygun adım yürütecekleri için üstünüz kalın ve ağır olmasın. İsterse -50 olsun sabahtan akşama kadar dışarda bu şekilde olacaksınız, bu halde eğitim yapacaksınız. Ancak akşam 9 dan sonra koğuşta yatacağınız zaman o tür şeyler giyebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 7 Şubat 2019; 23:13:2 >
  • Usta birliği Askeri İnzibat Mamak çıktı hocam. Aynı yer mi oluyor bilgilendirebilir misin ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.