Şimdi Ara

4. Nesil Apple TV Ana Konusu. KODI GELDİ !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.927
Cevap
65
Favori
106.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Takip etmeye değer bir başlık olacak gibi. İnceleme bekliyooruz efendim. Hayırlı uğurlu olsun, heyecanınızı anlayabiliyorum. )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atobaba

    Çok kisa bakabildim. Beklendiği üzere safari yok. İleride başka taraycilar olabilir. Çünkü genişlemeye açık bir cihaz. Asphalt 8 oynamak çok zevkli. Rayman oynamayı pek beceremedim. Alışmak lazım. Plex ve VLC player daha appstore da yok. En kısa Zamanda gelir umarım. Çünkü bende 12 TB nas var :)

    Inceleme yaptiniz mi
    Almayi dusunuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzelmi benimde alasaım varda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mert Kaan Yazıcı

    güzelmi benimde alasaım varda

    Kalitesine kimse bir şey diyemez. Appstore a her dakika başka uygulamalar ekleniyor. Malum çoğu paralı. Netflix veya videolardan gördüğümüz iTunes TV shows kısımları bölgeden dolayı yok. En kötüsü siri bizim bölgede yok. Appstore tam oturması için 1-2 ay gerekli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihaz eline geçen arkadaşlar izlenimlerinizi hatta incelemelerinizi bekliyoruz. Uygulamalar oyunlar nasıl en önemlisi kumandanın ergonomisi nasıl. Hareket sensörü ile çalışan güzel uygulamalar var mı?
  • Arkadaşlar bende 3nesil  TV var. Bunu alsak ne gibi artısı olur, jb gelir diye alasım var ama bir yandan da gerek var mı diye soruyorum kendime.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ahmet©

    Arkadaşlar bende 3nesil  TV var. Bunu alsak ne gibi artısı olur, jb gelir diye alasım var ama bir yandan da gerek var mı diye soruyorum kendime.

    Bence jailbreak gelene kadar bekle. Ben Plex için aldım. Ama Plex pass isteyecek diye söylenti var. Plex pass yıllık 40 dolar :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atobaba -- 2 Kasım 2015; 19:40:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • walkererdem W kullanıcısına yanıt
    Ben Plex'i bekleyemediğimden Simplex isimli bir program satın alacaktım (7 TL) . Bir türlü ödeme yapamamıştım.
    Hatta sabah müşteri hizmetlerini arayıp sorunu çözecektim.
    Sabah bir baktım Plex çıkmış. Kurdum ama denemedim. Bu yüzden işe yarım saat geç kaldım. :)
    Tek kumanda kullanımı çok iyi oldu.
    Eski apple Tv de ses açıp kısmak için illa Tv kumandanızın yanınızda olması gerekiyordu.
  • atobaba A kullanıcısına yanıt
    varmış demekki alamamanda da bir hayır iyi olmuş. kur dene bakalım nasıl olacak. benim bu akşam kurcalama fırsatım olmayacak sanırım misafir var gibi görünüyor gitsinler diye gözlerinin içine bakmak durumunda kalacak gibiyim :)
  • Plex'i apple tv ye kurmanın mantığı nedir? Apple tv den başka cihazlara içerik aktarmak için mi alıyorsunuz? Amaç sadece ağ üzerinden video oynatmaksa infuse hem daha ucuz, hem de pratik bir program. Henüz çıkmadı ama apple tv4 için bir versiyon hazırlıyorlar.
  • Plex tamamen ücretsiz olacağını açıkladı. Yıllardır alıştık artık. Ama bu oyun işi iyi olmadı çocuklardan bana sıra gelmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple tv 2 var evde.sony 5.1 ses sistemi var 5.1 ses alamiyorum

    1-4 almaya deger mi.
    2-Farkini hissettirir mi
    3-Asphalt 8 tvstore da mi indirdiniz yoksa airplay mi
    4-optik cikis olmamasi tedirgin etti

    @walkererdem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • caliskan4 kullanıcısına yanıt
    Bende de apple tv2 var ve dd ve dts 5.1 sesleri avr ye aktarabiliyorum. Sizdeki jb yapılmamışsa bile dolby digital ses alabilmeniz lazım. Airplay ile aktarımı kastediyorsanız onda alamazsınız. Ama beamer adında bir uygulama var mac için. Airplay üzerinden mükemmel görüntü ve çok kanallı ses iletimi yapabiliyor. Windows versiyonu var mı bilmiyorum, varsa bir denemenizi tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ULYSES

    Bende de apple tv2 var ve dd ve dts 5.1 sesleri avr ye aktarabiliyorum. Sizdeki jb yapılmamışsa bile dolby digital ses alabilmeniz lazım. Airplay ile aktarımı kastediyorsanız onda alamazsınız. Ama beamer adında bir uygulama var mac için. Airplay üzerinden mükemmel görüntü ve çok kanallı ses iletimi yapabiliyor. Windows versiyonu var mı bilmiyorum, varsa bir denemenizi tavsiye ederim.

    Hocam Mac mini ,iPad 4 ve apple tv2 , Sony 5.1 ev sinema sistemi var. Bendeki sıkıntı 5.1 randımanlı alamıyorum. İtuneste izlediğim filmlerde dört dörtlük ses alamıyorum. Dediğiniz uygulamayı yüklerim. Jailbreak yapmadım.

    Apple TV alma sebebim oyun ve film izlemek.
    YouTube videolarında asphalt 8 Apple TV 4 de oynanıyordu.sanırım Apple TV nin kendi uygulama mağazası gelmiş.
    @ULYSES

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle hayırlı olsun. Kafama takılan birkaç soru var: Öncelikle bu cihaza USB disk bağlanabiliyor mu ? Bağlanamıyorsa malesef film izlemek için bir değeri kalmıyor çünkü NAS kullanarak ağ üzerinden film izlemek herkesin yapabileceği bir iş değil. İkincisi, ses çıkışı surround oldu demişsiniz, bu esnada ses çözücüsünde "Dolby Digital" veya DTS yazıyor muydu ? Normalde eğer ses çözüsü bunu gösterebiliyorsa yazması gerekir, yazmıyorsa sanal çevresel sestir. Son olarak da Jailbreak konusu bence tamamen muamma. Nasıl ki Tronsmart gibi cihazlar vaadlerde bulunup yerine getirmiyorlarsa bunlar için de aynı şey geçerli ve cihazın Jailbreak yapılacağı garantisi yok. Apple TV 3'e yapıldı mı bilmiyorum ? Evet cihazın fiyatı kalitesine göre çok çok iyi ama film izleme öncelikli olan kendi kullanım şeklime göre yetersiz bir cihaz olduğunu düşünüyorum. Sadece online içerik için geliştirilmiş bir cihaz olduğunu teknik özellikler tablosunda da belli ediyor. H265 desteği bile yok, gördüğüm kadarıyla mkv'yi de tanımıyor. Açık söyleyeyim birisi bana verse muhtemelen biraz kurcalar ve satardım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 4 Kasım 2015; 8:33:30 >
  • Seko92 S kullanıcısına yanıt
    Jalbreak'li apple tv2 dışında usb den disk bağlayamazsınız. İlk apple tv modelinden bu yana dijital surround ses aktarımı var. Yani sanal değil. Bu alette 7.1 desteği de var. Muhtemelen üçüncü parti yazılımlar dts hdma ve h265 desteği desteği de sağlayacaktır. Çünkü donanım bu işler için uygun. Ancak nas cihazı şart. Bence hangi medya çalar olursa olsun nas kullanmak büyük avantaj. Kendi evimde torrent istemci bilgisayarda kurulu, ama kayıt adresi nas üzerinde. Müzik arşivim de dahil tüm indirmeleri oraya yapıyorum, sonra istediğim cihazdan evin her yerinde ulaşabiliyorum. Bu cihazların en önemli artısı görüntü kalitesi bence. Apple çok kaliteli görüntü çıkışına sahip cihazlar üretiyor. 720p olmasına rağmen apple tv2 den aldığım renk ve kontrast kalitesini ps4'e tercih ediyorum. 120" projeksiyon perdesinde bile durum böyle.
  • Safari cıkmasını beklıyorum
  • caliskan4 kullanıcısına yanıt
    kesinlikle 4 almaya değer buna bakıldığında eski apple tvler hiçbirşey değil sadece airplay için kullanılabilecek bir cihaz.

    asphalt 8 tv storede cihaz için yapılmış özel versiyon iphone daki ile aynı olabilir bilgim yok.

    evet optic çıkış yok ama ben ve benim gibiler için sorun yok ilk konuda kurulumumun nasıl olduğunu anlattım ama elbet benim gibi kurulum yapamıyacak direk optic çıkış ihtiyacı olan insanlar vardır ama yeni nesil bir tv ve ses sisteminiz varsa saten optik çıkışa gerek kalmıyor bile.
  • türkçe kutu açılışı yapılmış youtube da

    yenilenmesini uzun süredir bekliyordum almak için yakında alacağım

    https://www.youtube.com/watch?v=KUD5Vqs3shI
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.