Şimdi Ara

5 gün Ukrayna Odessa Gezisi Detaylar İçerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
5
Favori
3.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhaba ,

    bu sene Türkiye güney kıyılarından çok arkadaşımla farklı bir plan arıyordukki ukraynaya vizesiz giriş bizim için avantaj oldu .Onur airden gidiş dönüş biletleri alıp ( ortalama gidiş dönüş 700 tl ) booking üzerinden rezervasyonumuzu yaptık .

    Atatürk havalimanı pasaport kontrolüne girmeden önce yurtdışı çıkış pulu harcını mutlaka yatırın 15 tl fiyatı var sırada boşuna beklemeyin.

    Pasaport kontrolünde Tr polisi size bir kağıt dolduruyor ne zaman ülkeden çıkıyorsun ne zaman döneceksin bunun üzerine kaşe basıp çıkış yapıyorsun dönerken size lazım olacak saklayın

    Odessaya inişte mutlaka yanınızda gidiş dönüş bileti çıktınız booking rezervasyon çıktınız olsun bu size çok avantaj sağlıyor diğer türlü bekliyorsunuz ukrayna askeri size bir kağıt doldurtuyor Türiyedeki gibi bu size lazım olacak ülkeden çıkış yaparken .

    Pasaporttan geçtik bagajı aldık peki ya telefon ulaşımı nasıl sağlayacaz ? Bunun cevabı çok basit havaalanı çıkışında Lifecell( Turkcell) kart satıyor 150 grivna verdik 25 gb yurtiçi bedava konusma paketi aldık .Yaşasın Turkcell


    Havaalanı çıkışında taksilerden uzak durun uberle 100 grivna hesap edilen yolu 1200 grivna istediler .Biz şehir içinde hep uber kullandık ucuz ve güvenilir.

    Bu arada ufak bi TL=Grivna paritesi ekliyeyim ..... 100 Grivna 18 TL - 100 Dolar 2600 grivna

    Biz ev kiraladık gayet güzel içinde hersey mevcut market hemen bina altında (marketler 24 saat açık ) eşyaları attıktan sonra daireye çıktık sokaklara

    Burda size tarihsel yerleri pek anlatmıcam nette bir çok blogda yazılar mevcut hepsi birbirine çok yakın yürüme olarak 2 günde bütün tarihsel yerleri bitirebilirsiniz .

    Odessanın en canlı en güzel yeri deribasovskaya caddesi bizim istiklal caddesi gibi alışveriş yemek hersey burda mevcut ilk gün mcdonaldsda menu yedik 2 big mac menu 140 grivna civarı soslara para ödüyorsunuz her bir sos 6 grivna .Et yemekten çekinmeyin buranın halkı pek domuz eti tüketmiyor dana eti çok fazla var zaten belirtirseniz ona göre hazırlıyorlar .

    Pasta pizza italyan lokantasında 1 orta pizza 2 kola 2 patates 400 grivna civarı fakat muhteşem tadı var

    Bizim için fiyasko olan Türk lokantası Alibabada 2 mercimek çorbası 2 pilav üstü döner 550 grivna Toprak Toprağı gurbette öpermiş

    Birkaç yer ekliyorum daha değişik tatlar mevcut Nusret gibi Steakhouseda 2 tbone 2 kola 1 salata 165 tl tuttu .

    Dolayısıyla yemekle alakalı bütçe sıkıntınız olmasın yiyecek içecek sigara alkol ucuz.Kent sigaraları 6 marlboro 7 tl ortalama.


    Deribasovskaya Caddesi

    5 gün Ukrayna Odessa Gezisi Detaylar İçerde


    Şehir içinde içeçek almak için ufak arabalar mevcut mutlaka deneyin değişik tatlar var .

    5 gün Ukrayna Odessa Gezisi Detaylar İçerde

    Pasta Pizza italyan lokantası


    5 gün Ukrayna Odessa Gezisi Detaylar İçerde

    5 gün Ukrayna Odessa Gezisi Detaylar İçerde

    Gelelim Gece klubu ve striptiz kluplere ,

    Arkadaşlar İbiza ve İkita klup buradaki en iyi 2 gece klubu girişi 150 Grivna biz loca aldık 1500 grivna depozito verdik (yediğiniz içtiğiniz depozitodan düşer kalan para iade edilir .)

    bir şişe jack daniels 70 lik 2200 grivna yanında 4 5 şişe kola geliyor kova içinde .mojito 180 grivna .

    Ortam iyi istediğiniz kişiyle gidip sohbet edebilirsiniz.Bizim locamıza 2 kız oturabilirmiyiz dediler beraber eğlendik garsona 20 grivna bahşiş atarsan yanından ayrılmıyor servis çok hızlı hale gelebiliyor .

    İbiza Club


    Striptiz klupte Office Club buranın en iyisi Ukrayna havaalanında kocaman billboard var :)

    Burada foto yada video alamadım yasakmış güvenlikler beton giriş ücreti 150 grivna ,500 grivna depozito ödüyorsunuz yediğiniz içtiğiniz buradan düşüyor . Ortalama 25 kız var bir gecede sırayla şov yapıyorlar kızlar muazzem güzel bir içeçek menüsü birde striptiz menüsü geliyor , Striptiz menusunda istediğin bir çok seçenek var mesela özel odada 6 dakika sadece sana dans ediyor kucak dansı vs hepsi dahil 300 grivna süresi 6 dk , Seninle duş 1000 grivna , artı bir kız eklettirmek istersen özel oda şovuna 100 grivna bir çok seçenek daha mevcut Kızlar sizin masanıza sırayla oturur sohbet ederler eğlenip eğlenmediğinizi sorarlar özel odada dans istermisin diye sorar hayır dersin ve gider , herkes çok kibar

    Office Club


    Masaj salonlarında Stella Odessa bence başarılı thai masajı 1 saate 400 grivna odedik oldukça iyi bir içecek hediye ediyorlar .


    Şimdilik bu kadar zamanla ekleyeceklerim olur mutlaka umarım gitmeyi düşünen arkadaşlara yardımı dokunur ibiza kluple alakalı görsel eliyicem .Tavsiyeleriniz varsa mutlaka yazın buraya ekleyelim atladığım bir yer olabilir.

    Herkese İyi forumlar .







  • Ben de geçen hafta geldim ukraynadan, en bilinen şehirlerini gezdim genel itibari le beğendim tabi bunda beklentimi düşük tutmamın büyük etkisi var neyse odessada en çok dikkatimi çeken şey gece 10 gibi pilaja gidelim dedik, gidiş yolundan itibaten pilaja inen merdiven bölümü dahil ışıklandırma yok millet hep telefonun ışığıyla gidip geliyor hep karanlık oralar sordum niye böyle diye elektrikten tasarruf yapıyolarmış, adamlar sadece işlek caddeleri ışıklandırıyorlar diğer şehirlerinde de böyle de odessada çok daha etkin bu tasarruf olayı bir de fakiri çok fakir zengini çok zengin aynı caddee ferrari porche da var hacı murat da orta sınıf yok inşallah bizim ülkemiz de bu hale gelmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustalation kullanıcısına yanıt
    Evet genel olarak böyle . Über araçları 15 yaşında falan geliyor çağırdığımızda. Fakat yanımızdan lamborgini geçiyor kumsala gittiğimizde ışıklar yanıyordu belki sana denk gelmemiştir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toplam bilet + yemek filan kaça tl ye patladı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ShibLeg

    toplam bilet + yemek filan kaça tl ye patladı.
    Biz biraz olayı abarttık hergün klüpler vs yol dahil 380 dolar harcadık kişiye göre değişir tabi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Odessa için kızları çok paragöz diyorlar. Senin de yanına oturmuşlar mesela. Muhtemelen yediniz, içtiniz, gittiler öyle mi ?

    Türk olduğunuz için negatif tavır gördünüz mü ? Yine Odessa'da kızlar Türklerden bıkmış gibi bir hava olduğuna dair pek çok yorum okudum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: steven_stiffler

    Odessa için kızları çok paragöz diyorlar. Senin de yanına oturmuşlar mesela. Muhtemelen yediniz, içtiniz, gittiler öyle mi ?

    Türk olduğunuz için negatif tavır gördünüz mü ? Yine Odessa'da kızlar Türklerden bıkmış gibi bir hava olduğuna dair pek çok yorum okudum.
    Kızlar gitmedi beraber takıldık biz çok fazla yiyici görmedik masamıza oturan kızlar klüpte hesabı biz ödedik dışarı çıktık karnımız acıktı onlar ödedi mesela , ben sana şöyle söyleyim Odessa kızları çok haklı Türkler oraya gidince bütün kızları hemen götürürüm havasında önüne gelene teklif ediyorlar laf atıyorlar Türklerin imaj bitik anlayacağın yani klüpte kim Türk dersen sana direk gösteririm sende anlarsın zaten , bizde İngilizce olduğu için konuştuk ettik beraber takıldık sonrası olağan gelişti , önüne çıkanada zaten ilişki teklif edersen önyargılı olurlar birebir şahit oldum

    Edit : eksik cümle



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evinda -- 23 Temmuz 2018; 17:53:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • evinda kullanıcısına yanıt
    Eyvallah, ben de sağa sola salça olan bir tip değilim. Ortam olursa olur, olmazsa canım sağ olsun. Beni imaj korkuttu. Sonuçta iki sap amele muamelesi görmek için Ukrayna’ya gitmeye gerek yok. Kendi ülkemizde de herhangi bir tatil beldesinde bu muameleyi görürüm :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 5 gün nasil odessada kaldınız? ben sabah odessaya vardım aksam lvive gectim onda bile odessanın her yerini gezmistim. paso club gezmen lazım sıkılmamak için o bile bayıyordur kievde falan daha iyileri var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-DA02D78F4

    hocam 5 gün nasil odessada kaldınız? ben sabah odessaya vardım aksam lvive gectim onda bile odessanın her yerini gezmistim. paso club gezmen lazım sıkılmamak için o bile bayıyordur kievde falan daha iyileri var.
    Gündüz bi günde gezdik çok büyük bi yer değil zaten , Kiev için farklı planımız olduğu için rotaya eklemedik , her akşam farklı bir klup eğlence zaman geçti valla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler yarın gece Kieve gidiyorum 1 hafta kalacam başka şehirlere de geçecem ama aklımda bir soru var otel rezervasyonu 2 gece yaptırdım,havalimanında arıza çıkarırlar mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varzim -- 30 Temmuz 2018; 22:15:35 >
  • harkov nasıldır varmi gidip gezen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evinda

    Evet genel olarak böyle . Über araçları 15 yaşında falan geliyor çağırdığımızda. Fakat yanımızdan lamborgini geçiyor kumsala gittiğimizde ışıklar yanıyordu belki sana denk gelmemiştir
    Anladığım kadariyla kimlikle girişe bir sıkıntı yaşamadınız. Ayrica eve giriş yaparken kimlikle bir sıkıntı çıktımı, yani illa pasaport isteriz şeklinde?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ch4ylak kullanıcısına yanıt
    Harkov da güzel sakin yeşillik bir yer, büyük güzel parklar var ben en bilinen yerlerini gezdim ukraynanın fazla bir beklentiniz yoksa memnun kalırsınız ben en çok kamenitz podilskyi beğendim yemyeşil sakin havası güzel küçük bir yer bir de uman vinitsa bölgesinde sofievsky park var çok güzel yemyeşil, ben yeşili yoğun bölgeleri çok severim o yüzden bu yerleri söyledim onun dışında kiev, liviv,harkov,odessa da kendine has güzel şehirler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trojana T kullanıcısına yanıt
    Hayır kimlikle gittik evdede problem çıkmadı sadece birer adet fotoğraf çekti kimliklerin o kadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Varzim kullanıcısına yanıt
    Bazıları bakıyor bazıları bakmıyor , biz bakana denk geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evinda kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evinda

    Bazıları bakıyor bazıları bakmıyor , biz bakana denk geldi
    Gittim bugün döndüm geri,hiçbirşeye bakmadılar,belgeyi doldurup geçtim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.