Şimdi Ara

500 tl Saat Önerisi (Seiko 5 İçerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 500 tl Saat Önerisi (Seiko 5 İçerir) böyke seiko 5 buldum saat fena değil ama fiyatı çok uygun geldi orjinalmidir ve 500 tl ye kadar başka saat öneriniz varmırdır? saat konusunda yeniyim tek bildiğim seiko 5 ler ölüme kadar gidiyo.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Seiko 5 iyi, sağlam ve kullanışlı bir otomatik saat modeli. Fiyat gayet iyi, J modeli made in Japan olduğunu belirtir. Ama satıcıya bir mesaj atın vitrin, teşhir veya müşteriden dönen ürün olup olmadığını sorun ve sıfır/orijinal olduğundan emin olun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekbey kullanıcısına yanıt
    Hocam ya konuyu açtım saat gitmiş satılmıyo artık forumdan ölücü gmrdü hemen aldı galiba, 500tl güzel saat öneriniz var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 500 TL ye kadar otomatik şu an alınabilecek seiko 5 ve Orient 3 star saatler var. N11 den bakabilirsiniz ama çapları genelde 36-39 mm arası olup kalın bilekliler için uygun olmayabilir. N11 11 kasımda kapmpanya yapıyor 50-60 TL lik indirimli kupanlarla saati 500 veya altına denk getirebilirsiniz. Onun dışında Vostok Amphibian saatlere de bakabilirsiniz. Meranom. com sitesinden alış yapılabiliyor. Konuyla ilgili benim 200$ altı saat tavsiyeleri başlığım var inceleyebilirsiniz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekbey kullanıcısına yanıt
    Hocam, n11 den güzel seiko 5, orient 3 star linki atarsanız çok güzel olur bide bunlar haricinde güzel bir yedek plan olarak 400 tl ye varan pilli saat önerebilir misiniz çok teşekür ederim şimdiden

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pilli, kuvars saat pek tavsiye etmem. İlla olacak ise ucuz bir casio veya uygun fiyatlı pulsar, lorus vs. olabilir. N11 de marka Orient, Seiko, Seiko 5 ve mekanizmayı otomatik olarak arama yapıp ucuzdan pahalıya doğru sıralayın, bilek kalınlığı ve zevkinize göre seçin derim. Ama önceden satıcıya bir mesaj atıp bilgi almanızda fayda var...
    TSF Türk saat forumuna da üye olup, güzel bilgiler ve uygun ikinci el saat bulabilirsiniz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekbey -- 8 Kasım 2018; 18:0:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • komenyus123 kullanıcısına yanıt
    Biraz önce sahibinden.com sitesinde seiko 5 snka01k1 beyaz otomatik bir saat gördüm.Bir haftalık saatmiş.270 lira istiyor sıfırı 654 lira haberin olsun.
  • hsayar H kullanıcısına yanıt
    Hocam otomatik saat alcaktım fakat son zamanlarda zor durumda olduğumdan saatede ihtiyacım olduğu için casio retro siyah aldım ahh keşke görseymişim...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İsntagramda çok temiz seiko 5 leri max 250 tlye bulabilirsiniz. Ben 28 yıllık bi taneyi 120 tlye alıp 60 tl bakım yaptırdım, cillop gibi oldu. Bakım gerektirmeyen peri 200-250 bandında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.