Şimdi Ara

6.84 Gameplay Update (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://www.twitch.tv/cankodota Cankodota ekibi 6.84 üzerine sohbet ediyorlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mstf0099


    quote:

    Orijinalden alıntı: imakenya dragons

    En ilgincleri

    Invoker

    Seviye başına temel Intelligence kazanımı 2.5’ten 3.2’ye çıkarıldı.
    Halihazırda oluşturulmuş 2 yetenek yer değiştirdiğinde Invoke dolum süresine girmeyecek.
    Sun Strike dolum süresi 30’dan 25’e düşürüldü.
    Deafening Blast maksimum etkisindeyken (Quas, Wex ve Exort son seviyesindeyken) artık Invoker’ın tüm taraflarından aynı anda hedef alınamaz bir çember şeklinde fırlatılacak.

    Legion Commander

    Moment of Courage’ın aktif olma şansı %16/%18/%20/%22’dan her seviyede sabit %25 olmak üzere değiştirildi.
    Moment of Courage’ın sağladığı can çalma %20/%40/%60/%80’den %55/%65/%75/%85’e çıkarıldı.
    Moment of Courage dolum süresi sabit 0.9’dan seviyelere göre 2.7/2.1/1.5/0.9 olarak değiştirildi.
    Aghanim’s Scepter özelliği eklendi: Duel yeteneği 2 taraftan biri ölene kadar devam edecek. Eğer 2 taraf arasındaki mesafe 2000’i aşarsa Duel sona erecek.

    Lifestealer

    Feast artık normal ekstra hasar verecek.
    Open Wounds ile sağlanan can çalma %15/%20/%25/%30’dan sabit %50’ye çıkarıldı.
    Aghanim’s Scepter özelliği eklendi: Satın alındığında kahramana yeni bir yetenek kazandıracak: Assimilate. Assimilate sayesinde Lifestealer dost bir kahramanı yutabilecek ve istediği süre boyunca içinde saklayabilecek. Yutulan kahraman istediği zaman yetenek düğmesine basarak Lifestealer’ın içinden çıkabilecek ve çıktığı 700 birimlik alanaa 300 hasar verebilecek. Eğer Lifestealer ölürse veya başka bir kahramanı yutarsa, hali hazırda içinde bulunan kahraman otomatik olarak dışarı çıkacak.

    Lone Druid

    True Form yeteneği kahraman öldüğünde kapanmayacak. Lone Druid tekrar doğduğunda True Form ile doğacak. (True Form gibi açılıp kapanabilir yetenekler için de aynı durum geçerli olacak.)
    Battle Cry ile kazanılan zırh 5/10/15’ten 6/12/18’e çıkarıldı.
    Battle Cry ile kazanılan fazladan hasar 50/75/100’den 60/90/120’ye çıkarıldı.
    Aghanim’s Scepter özelliği eklendi: Spirit Bear artık Lone Druid’den ne kadar uzak olursa olsun saldırı yapabilecek ve Lone Druid ile birlikte ölmeyecek.

    Morphling

    Adaptive Strike’ın rakibe ulaşma hızı 1150 olarak değiştirildi.
    Aghanim’s Scepter özelliği eklendi: Satın alındığında kahramana yeni bir yetenek kazandıracak: Hybrid. Bu yetenek sayesinde Morphling dost bir birimin kılığına girebilecek ve son yeteneği hariç tüm yeteneklerini kullanabilecek. Yetenek kullanıldığında Morphling kendi özelliklerine sahip olacak. (Str., Int., Agi.) Etki süresi 20 saniye olacak. Süre dolduğunda veya Hybrid öldüğünde Morphling tekrar geriye gelecek. (Yetenek 20 saniyeden önce sonlandırılamayacak.) Dolum süresi 140, Mana Bedeli 200, Kullanım Menzili ise 600 olacak.

    Nature’s Prophet

    Sprout kullanım menzili sabit 600’den seviyelere göre 625/700/775/850 olarak değiştirildi.
    Sprout etki süresi 3/3.75/4.5/5.25’ten 3/4/5/6’ya çıkarıldı.
    Nature’s Call ile oluşturulan treantlerin temel saldırı hasarı 22’den 28’e çıkarıldı.
    Aghanim’s Scepter özelliği geliştirildi: Wrath of Nature ile öldürülen her birimin olduğu yerde bir treant doğacak. Eğer bir rakip kahraman öldürülürse daha güçlü bir treant doğacak. (3 kat daha fazla hasar veren ve aynı şekilde 3 kat daha fazla cana sahip.)


    Nyx Assassin

    Spiked Carrapace kullanıldığında Vendetta ile kazanılan görünmezlik artık bozulmayacak.
    Aghanim’s Scepter özelliği eklendi: Satın alındığında kahramana yeni bir yetenek kazandıracak: Burrow. Yeteneğin 1 saniye aktive olma süresi olacak ve kullanıldığında Nyx Assassin görünmez olacak. Hareket edemeyecek veya saldırı yapamayacak ancak gelen saldırılara karşı %40 direnç ve saniyede %1.5 can ve mana yenilenmesi kazanacak. Nyx Assassin’in yetenekleri de Burrow aktifken daha gelişmiş özelliklere sahip olacak: Mana Burn ve Impale’in kullanım menzili %50 artacak, Impale’in dolum süresi 13’ten 9’a düşecek ve Spiked Carrapace 300 birimlik alandaki herhangi bir rakibi saldırı yapmasa da sersemletecek. Vendetta kullanıldığında Burrow devre dışı olacak.

    Terrorblade

    Reflection’ın kullanım menzili 275’ten 325’e yükseltildi.
    Reflection yeteneği ile oluşturulan illüzyonların verdiği hasar %40/%50/%60/%70’den %40/%60/%80/%100’e yükseltildi

    Wraith King

    Wraith King’e Aghanim’s Scepter yükseltmesi eklendi: Wrath King’e yakın müttefikler (1200 birim alan içerisinde) öldürüldüklerinde 5 saniyeliğine Wraith olacak ve ölümleri bu süre zarfında ertelenecek. Saldırı ve büyü yapmaya devam edebilecekler. Bu süre sonra erdiğinde kahraman ölür ve skor kredisi Wraith olmadan önce öldüren kahramana gider.



    Lone druid efsane olmus
    Lanede bi anda 3 kisi karsiniza cikabilecek naixin yuttugu eleman naixin icine girdigi elemen bide bu spirit breaker olursa cok efsane guncelleme olmus bide itmelere alismak var.




    hocam wk agnm kassin mesela yanindaki adam olecekken 5 snligine olumsuz olacak ya
    1 axe ulti atarsa ne olur dazz grave gibi etkilemeden olur mu
    2 5 sn dolacakken shadow demon veya od skil atsa su gomme skillerini o zmn ne olacak ??

    İlki icin buyuk ihtimal 1 hp kalir ama olmez eger zehir tarzi bisey varsa 5 saniyeden sonra olur diye tahmin ediyorum
    2. Soruda bende bugta kaldim hocam denemeden bilemeyiz pathc bi gelsin cok merak ediyorum valla :D

    Edit: ilk sorunun vidyosuyla karsilastim sanki bi cesit ethereal haldeymis gibi ama atak yapabiliyoruz 5 saniye sure bicilmis o sure sonunda wk bize ulti vermeden once kim son vurus yapti ise kill ona gidiyor yani oluyorsun tabi aklima bir suru sey geliyor o 5 saniye icinde dazzle ulti koyarsa veya senin dedigin gibi od astral yaparsa vsvs



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imakenya dragons -- 28 Nisan 2015; 22:09:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyunu bitirdiler ya.Şunun yerine gelmeyen herolari nc kamplarını getirseler ya saçma salak itemler büyüler .Gelen nerflerden sonra kimse sniper picklemez artık iyice soğuttular oyundan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayat bulldog'a güzel bu patch
  • boyle yenilikler oyuna heyecan katar neyden sikayet ediyosunuz anlamis degilim hic guncelkeme gelmesin o zaman her guncellemede bunu yapmayin artik

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • imakenya dragons kullanıcısına yanıt
    Hero kesin oluyor bence astral bile olsa herolar oluyor veya dazzle axe durumundaki gibi.Benim merak ettigim o 5 saniyede cani kac herolarin huskar dazzle wk combolari mi gorucez yoksa


    Yeni patch heyecan verici ama bir yandan da fazla buldum acikcasi.Od nin ultisi gercekten iyi.Yeni itemlerde de spell yaptikca can vermesi oyunun yonlerini iyice degistirmis.Tank zeuslar gelebilir bol bol
    Ama oyunlarin cogunda mecburen support alan benim gibi bircok kisi sevinmistir sanirim bu patch ile oyun supportlarin gucu adina diyor resmen




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mstf0099

    boyle yenilikler oyuna heyecan katar neyden sikayet ediyosunuz anlamis degilim hic guncelkeme gelmesin o zaman her guncellemede bunu yapmayin artik

    Alışma olayı kötü oluyor baya.Güncelleme olarak tek beklentim snip ve trollün belki beraberinde bir iki heronun ağır nerf yiyip meta dışında kalan ve hiç picklenmeyen bazı heroların bufflanmasıydı.Buna alışana kadar geçen sürede attığın oyunlar pek eğlenceli olmuyor.Yeni güncellemede snip ve troll gibi fazla güçlenmiş herolar olmaz umarım.
  • od ulti atinca astrale aliyor da once statlar gelip sonra ulti gidiyorsa cok cok cok guclu bir ulti olur o. 5 kisilik bir ulti 65 int calar yaklasik 650 damage fazladan abov.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buzlu ok atan bir okçu vardı neydi o? power ranger mıydı beyler?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YesilliksizTantuni

    od ulti atinca astrale aliyor da once statlar gelip sonra ulti gidiyorsa cok cok cok guclu bir ulti olur o. 5 kisilik bir ulti 65 int calar yaklasik 650 damage fazladan abov.

    Yok hocam ultiyi kullandığında önce hasarı veriyor daha sonra alandakileri astrale alıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WKnin olayında ölen adam ölmeden önce 5 sn bi değişiyor :) O sırada skill kullanıp atak yapabiliyor. 5 saniye sonunda hiç damage yemese bile ölüyor. Ölen adam 5snlik yaşıyor gibi bir olay. Silence yemiş ulti atamadan ölen bir tidehuntere ulti kullandırabileceke bir olay.

    İnternette falan videolar var Lotus Orbla ilgili. Rubickin size lotus orb varken ulti atması linken varken doomum doom atması gibi bir şey. Kendi üstünüze kullandığınız halinden bahsediyorum. :P Kolay kolay olmaz öyle şeyler.

    Neredeyse her heroya aghanim geldi ama birçoğu kasmaz bence. Weaver, LegionCommander, WK, NYX ...
  • Yine başlamışsınız her patchten sonra oyunu bitirdiler yhaalara
  • az önce np nin bir maçını izledim aganim ile haritanın her yerinde orta büyüklükte minionlara sahip oluyor. oyun dota dan biraz farklı hale gelmiş :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: apışarası

    az önce np nin bir maçını izledim aganim ile haritanın her yerinde orta büyüklükte minionlara sahip oluyor. oyun dota dan biraz farklı hale gelmiş :D

    Guncelleme herkese acildi mi hocam?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: imakenya dragons


    quote:

    Orijinalden alıntı: apışarası

    az önce np nin bir maçını izledim aganim ile haritanın her yerinde orta büyüklükte minionlara sahip oluyor. oyun dota dan biraz farklı hale gelmiş :D

    Guncelleme herkese acildi mi hocam?

    yok ya girdim güncelleme yok beta sürümü olabilir ama kimse memnun değildi izlediğim oyunda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: apışarası

    quote:

    Orijinalden alıntı: imakenya dragons


    quote:

    Orijinalden alıntı: apışarası

    az önce np nin bir maçını izledim aganim ile haritanın her yerinde orta büyüklükte minionlara sahip oluyor. oyun dota dan biraz farklı hale gelmiş :D

    Guncelleme herkese acildi mi hocam?

    yok ya girdim güncelleme yok beta sürümü olabilir ama kimse memnun değildi izlediğim oyunda.

    Yav agh olayi iyide itemler cok gereksiz yenilik lazimdi ama abarti olmus gibi'

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: imakenya dragons


    quote:

    Orijinalden alıntı: apışarası

    quote:

    Orijinalden alıntı: imakenya dragons


    quote:

    Orijinalden alıntı: apışarası

    az önce np nin bir maçını izledim aganim ile haritanın her yerinde orta büyüklükte minionlara sahip oluyor. oyun dota dan biraz farklı hale gelmiş :D

    Guncelleme herkese acildi mi hocam?

    yok ya girdim güncelleme yok beta sürümü olabilir ama kimse memnun değildi izlediğim oyunda.

    Yav agh olayi iyide itemler cok gereksiz yenilik lazimdi ama abarti olmus gibi'

    aynen öyle yeniliğe hep açığız ama bunları parça parça aktarsalar iyi olurdu. Saçma bu kadar çok değişikliği biranda yansıtmak :D




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Auroth


    quote:

    Orijinalden alıntı: YesilliksizTantuni

    od ulti atinca astrale aliyor da once statlar gelip sonra ulti gidiyorsa cok cok cok guclu bir ulti olur o. 5 kisilik bir ulti 65 int calar yaklasik 650 damage fazladan abov.

    Yok hocam ultiyi kullandığında önce hasarı veriyor daha sonra alandakileri astrale alıyor.

    Od+aghs+ refresher ile rampage hiç zor değil o zaman.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün gece güncelleme geldi şuan 6.84 yayında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirCourage -- 1 Mayıs 2015; 10:21:45 >
  • şimdilik 3 te 3 gidiyorum solo ranked. Bh es necro oynadım yeni gelen itemlardan lotus orb guardian greaves kastım. bakalım ileride bizi ne bekliyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.