Şimdi Ara

60 Yaşında Adama Saldıran ahlaksızlar (edit)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
14.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
216 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Babam geldi birkaç saat önce, ağzı burnu kan içinde. Trafikte adamlarla atışmış, adamlar arabadan inip 4 genç ahlaksız babamı dövmüşler. Babam sakin kullanır, 60 yaşında adam, kavgayla filan da işi olmaz, kendi halindedir. Siz nasıl insanlarsınız o yaşta adama yere düştükten sonra bile vurabildiniz? Ne yapacağımı bilemedim el mahkum buraya yazıyorum sinirim hafiflesin diye. Ne yapabilirim hiç bilmiyorum. Kafayı yiyecem. Allahtan bulun.


    Edit: arkadaslar kac gundur bakmiyodum foruma, konuyu da kimseye icimi dokemedigim icin acmistim o anlik sinirle. Simdi goruyorum onlarca destek mesaji gelmis sagolun varolun.

    Babamla ertesi gun konustum olay soyle olmus, babam saga gecerken mi ne sinyal vererek geciyor normal, adamlar hizli geliyormus ama babam gelince hizini kesip kornaya abanmislar, sonra babam da ne var gibisinden geri kornaya basmis, babamin onune vs kirmislar yolda yavaslamislar cek saga diye. Babam da ilerde saga cekiyor, adamlar iniyor kufrediyor, babam sizin yasinizda oglum var terbiyesizler siz gidin babaniz gelsin filan diyor, sonra adamin biri arabayi tekmelemeye basliyor babam da noluyor diyip tam kapiyi acip inince vurmaya basliyorlar serefsizin evlatlari. Babamin ne kufru var onlara ne de bir saldırısı. Gerci daha geçen ay böyle üç tane şerefsiz engelli genci hastanelik etmisti haberlerde görmüştüm.

    Neyseki babamin birseyi yok ciddi. Bilegi incinmis yuzunde ufak sislikler var ama önemli değil neyseki. Sikayet etmeye ikna edemedim babamı sonuçlanmaz ugrasmaya degmez ben unuttum vesaire dedi.

    Size tavsiyem istanbul trafiginde baskalariyla tartışmayın, sozlu diyaloga girmeyin, ortalik serefsiz manyak kayniyor. Yolunuza devam edin allahindan bulsun. Ben bundan sonra sokakta gorsem boyle bir manzara polisi filan aramayi düşünmüyorum. Yasliya kadina engelliye acize boyle saldiranlari gorunce bagajdan sopayi alacagim ya Allah diyip girisecegim elden baska birsey gelmiyor cunku. Ama mevzubahis kendim olunca yoluma devam ederim , dedigim gibi insan sevdiklerine zarar gelince dayanamiyor, babamin olayinda yanlarindan birsuru arac gecmis ama hicbiri mudahale etmemis duruma. Ben sessiz kalmayi dusunmuyorum boyle bir durumda artık, neyse icimi doktum rahatladim tekrar varolun sagolun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi self.uskuc -- 27 Şubat 2018; 22:53:56 >







  • İlk vuranın babası olmadığı belli yazışmalardan. Zaten aklı olan adam 4 kişinin olduğu arabaya gidip de birine saldırmaz. Ancak, ilk vuran baba olsaydı, siz haklısınız. Ancak ben gene de ağız yüz kıracak kadar dalmazdım. 60 yaşında adamdır. Elimde kalır. Adam bana vurduysa "seni indiririm dayı" fikrini verecek kadar hırpalar bırakırdım. Yere yatırıp tekmelemezdim yani.
    --------------

    Bu arada ota boka arabadan inip dayılananların aklında olsun. Ben arabadan inmem. İnen barzoyu da sallamam. Camımı falan yumruklarsa, kırarım direksiyonu. Gerekirse o barzoyu da araba ile ittiririm, gerekirse ayna ile adama da vururum. Gerekirse barzonun arabasını da biçerim. Arabayı köşeye ittire ittire çıkabilecek yer açabileceksem açarım. O arada barzonun arabası pestil olursa umurumda bile olmaz. Daha önce yaptım, oradan biliyorum. Bir maganda küfrederek camımı yumrukluyordu. Önce arabamla adamı ittirdim, sonra geçebilmek için aynasına aynamı vurup, ön çamurluğunda tamponumla boylu boyunca iz bırakıp uzayıp gittim. Manevra yaparken öndeki masum aracın tamponuna da sağımı sürttüm. Ancak geçerken, o aracın sahibine özür dileyen el yapıp, arkamda kalmış olan barzoyu gösterdim: "Bu da böyle işte, bu salak yüzünden oldu, kusura bakma." dercesine. Adam gülerek el etti bana. Uzadım gittim.

    Araçta kamera var. İlk karakola çekerim. "Can güvenliği korkusu ile kaza yerini terk" derim. Bir de üzerine şikayetçi olurum. Barzo arabamı tekmeler, beni dışarı çıkarmaya çalışırken kamera görüntüleri de var. Temiz... Hem arabasını biçerim, hem gene barzo uğraşır. Elimde karakol tutanağı olduğu için aracının hasarını da benden kolayına isteyemez. Onun için de ayrı davalık oluruz. Uğraşır durur. Ben bir tampon boyası, bir ayna tamiri ile taş çatlasın 250TL'ye çıkarım işin içinden.

    Tek fiske vurmadan yerden yere vururlar, dayak yemekten beter ederler adamı. Aklında olsun.

    Elinden bacağından önce beynini kullanacaksın. Beyninden büyük silahın yok. Bizler goril değiliz. Yumrukla indirmiyoruz artık. Bir düğmeye basıyorsun. Drone bomba yağdırıyor. İnsanın en büyük silahı beyni. Kullanın bence... Kullanmayan çok dayak yer, kullanmayanı çok ezerler.
  • Darp raporu alın. Etrafta da güvenlik kamerası vs varsa bulurlar. Sürünsünler şerefsizler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobese veya güvenlik kamerası varsa şikayetçi olabilirsiniz onun haricinde pek birşey çıkmaz, geçmiş olsun babanıza.
  • Mutlaka ilgili yerdeki karakola gidip şikayetci olun darp raporu alın.Yanlarına bırakmayın adi amiplerin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oha ya, vay adi şerefsizler, kimse müdahale etmemiş mı?

    amerikadaki gibi serbest olacak silahlar, çünkü polis yakalasa bunları savcı serbest bırakıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vakit kaybetmeden doğru direk hastaneye gidin. İşgörmezlik raporu ( darp raporu ) zaten adli giriş olacağı için dava açılacaktır. İnşallah en kısa zamanda çözüme ulaşır. Büyük geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes darp raporu alın demiş şikayet edin demiş de babam uğraşmak istemiyor, adam üzgün üzgün gelip yattı, yapanların da yanına kar kaldı. Zaten 2 kere düştü işim emniyete hayatım boyunca, ikisinde de biz bişey yapamayız deyip gönderdiler. Elden birşey gelmemesi beni çıldırtıyor
  • Malesef cok sacma. Genelde bunlara ceza vermiyorlar. Cidden cok sacma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • self.uskuc kullanıcısına yanıt
    Kamera görüntüleri ile savcılığa gittiğiniz de müdahale yaparlar. Darp raporu için babanızı ikna edin. Eğer İstanbul da yaşıyorsanız Anadolu yakasında olduysa olay kartal Avrupa yakasında olduysa çağlayan adliyesine gidin. Karakol ile uğraşmayın olaya polisin müdahalesi olmadığı için karakol işlem yapmaz. Kamera görüntülerin de aracın plakası okusun yeterli. Adliyeye gidip suç duyurusunda bulunduğunuzda da Allah korun babanızın başına gelecek en ufak olayda direk bunları göz altına alırlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar mesajlar için sağolun, babamı tanıyorum darp raporu falan filan uğraşmaz biraz eski kafalıdır. Ben içimi dökmek sinirimi atmak için yazmıştım normalde 12'de uyurum saat 3 oldu hala uyuyamadım sinirimden. Onun o hali gözümün önünden gitmiyor, ne diyeyim inşallah birgün sert kayaya çarparlar. Olay bana olsa emin olun heryerde hakkımı arardım ama babamı sürükleyemem ordan oraya. Bana olsa böyle bir olay neyse ama insanın annesi babası filan olunca sözkonusu gözü görmüyor. O an babamı öyle gördüm adamlar aşağıda olsa ekmek bıçağını kapar ilk gördüğümün gırtlağına sokardım o kadar sinirlenip harap oluyor insan. Neyse Allah hep iyi insanlara denk gelmeyi nasip etsin diyceklerim bu kadar.
  • Darp raporunu en kısa zamanda alın. Yoksa hiçbir şey kanıtlayamazsınız yanlarına kalır..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: self.uskuc

    Herkes darp raporu alın demiş şikayet edin demiş de babam uğraşmak istemiyor, adam üzgün üzgün gelip yattı, yapanların da yanına kar kaldı. Zaten 2 kere düştü işim emniyete hayatım boyunca, ikisinde de biz bişey yapamayız deyip gönderdiler. Elden birşey gelmemesi beni çıldırtıyor

    Yanlarına kalmaz emin ol. Ayrıca bu utanç onlara ömür boyu yeter.
    Zaman herşeyin ilacı. Babanız mahkeme vs. ile uğraşmamakla hakli.Geçmiş olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumu -- 25 Şubat 2018; 7:14:1 >
  • Ben şimdi bunlara sövsem bir de ban yiyeceğim değil mi?

    Çok geçmiş olsun hocam daha kötüsü'de olabilirdi Allah korusun kendinizi bununla avutun.
  • Trafıkte 2 kere cok hatalı hamle yapıp kaza yaptıracak sahısı biraz ilerde yakaladım ama arabada kim oldugunu bilmiyorum gittim bi baktım 60 yas ustu birini gorunce amca biraz dikkatli ol kaza yaptırıyodun dedim gittim. Genc biri olsa olayı uzatırdım ama yaslı olunca kıyamadım. Ben sozlu satasma yapmıyorum adamlar dovuyo hayret bısey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babanızı ikna edin karakola başvursun. “ yarın bir gün başkasına da daha kötüsünü yapabilirler baba” . 2 güne isimleri cisimlerini öğrenirsiniz. Davadan bir şey çıkmasa da adlarını biliyor olursunuz

    Çok geçmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • self.uskuc kullanıcısına yanıt
    Sizde niyet yok. Bununla geçmiş olsun o zaman.
  • Polisle felan olmaz adamlari bul ankara civarindaysa gelirim forumdan 5 6 saglam adam cikaralim canımda kavga istoyodu zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.Ne yazık ki hiçbir şey olmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz gidin şikayetçi olun babanızın durumunu anlatın kamera varsa çoğu şeyi açıklar zaten. Yanlarına kalmasın o adi insanların.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark Territory

    Trafıkte 2 kere cok hatalı hamle yapıp kaza yaptıracak sahısı biraz ilerde yakaladım ama arabada kim oldugunu bilmiyorum gittim bi baktım 60 yas ustu birini gorunce amca biraz dikkatli ol kaza yaptırıyodun dedim gittim. Genc biri olsa olayı uzatırdım ama yaslı olunca kıyamadım. Ben sozlu satasma yapmıyorum adamlar dovuyo hayret bısey

    60-70 km hızla giderken bir doblo paralel olarak önüme çıktı hiç kavşak olmamasına rağmen ne yaptığını anlam veremedim.

    Zorla durdum bir baktım arabayla yaya geçidinden geçmeye çalışıyor ve duba olduğu için geçememiş o sinirle arabaya bağıra çağıra gidip sağ kapıyı açtım 55-60 yaşlarında amca ve teyze.



    Kızdım bağırdım ama onlarda çok korkmuştu belliydi çok acı bir fren sesi geldi çarpsam Allah korusun çok kötü şeyler olacaktı. Gözünü seveyim dikkat et ne işin var yaya geçidinde demekle kaldım. Halen bura daha önce açıktı geçiyordum falan diyor ne diyeceksin ki.



    O kadar hatalı olmasına rağmen hem kendi hem bizim hayatımızı tehlike atmasına rağmen ben yinede üzüldüm sonradan bağırdığım için. İnsanlar nasıl olabiliyorda 4 kişi 60 yaşında birine saldıracak kadar şuursuz olabiliyor anlayamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.