Şimdi Ara

698 TL LG 25UM58-P UltraWide 25' 5ms 75HZ 2xHDMI 2560x1080 IPS Monitör (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
7.127
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • UHD olduğu için normalden küçük yuksekligi

    29 yada 34" alinabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    seni dinledim iptal ettim.bunu aldım75 hz kimisi var diyor kimisi yok diyor sanırım dedigin gibi hocam bu p modeli hayırlı ugurlu olsun banabirde benim icin goz saglıgı bakalım nasıl bir monitor.
  • Tv olarak 2. monitör kullanabilir miyim ? Yatay tv de nasıl olur acaba ?
  • Monitörü almak isteyen arkadaşlara söylüyorum , aynı monitöre sahibim ve 1 ay gibi bir süre kullanma fırsatım oldu. Fiyatına göre gerçekten çok kaliteli bir monitör . Ekranı bölme özelliği vs var. Ayrıca Playstation 4 ile beraber kullanıyorum , oyunlarda vs ekranın yan taraflarını kullanmama gibi bir durum olmadı gayet memnunum . Csgo , pubg gibi oyunlarda görüş açısını arttırıyor ve renkler gerçekten çok kaliteli gözüküyor. 75 Hz özelliğine gelirsek RX580 ile 75Hz almayı denedim ancak başaramadım . Ayarlarında 75Hz seçeneğini bulamadım. Yanılıyor olabilirim ancak bu monitörde 75Hz seçeneği yok. Ufak bir araştırmada İnternette overclock edip ekranın küçüldüğünü söyleyenler olmuş. Alacak kişileri yanıltmak istemem ama görüşüme göre 75Hz değil maalesef monitör. Tabii bu fiyata göre gönül rahatığıyla alınabilecek bir monitör. Bende olmasa kaçırmazdım diyebilirim.
    698 TL LG 25UM58-P UltraWide 25" 5ms 75HZ 2xHDMI 2560x1080 IPS Monitör 698 TL LG 25UM58-P UltraWide 25" 5ms 75HZ 2xHDMI 2560x1080 IPS Monitör

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • hocam 17" notebook kullanıyorum şirkette . ağırlık olarak ,internet word . excel , remote bağlantı için kullanacağım oyunla pek işim acaba nasıl olur
  • vyesovshchikov V kullanıcısına yanıt
    Yanlış hatırlıyorsunuz. 690 700 680 dolaşıyordu. Bugün düşüş gerçekleşti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bluENight kullanıcısına yanıt
    Hocam kişiden kişiye göre değişir. Eğer geniş istiyorsanız yan yana iki excel world falan açarım diyorsanız işinizi görür . Ama boy olarak beklentinizi pek karşılamayabilir çerçeveyi saymazsak yaklaşık 24.5 cm oluyor ekran yüksekliği . Tabi ayrıca ofiste böyle bir monitör birçok kişinin de ilgisini çeker :) . Şahsen eve gelen misafirler ilk defa gördüğü için şaşırıyor hatta benden görüp almak isteyen bile oluyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Wesley Benjamin Sneijder kullanıcısına yanıt
    hocam ben verdim siparişi de göz saglıgı için kullandıgı bir teknoloji var mı?marta kadar ders için kullanacagım monitoru.soran oyun için devam ederim.bir de google de gezerken 21.9 desteklemdiği icin eklenti filan kurmak kurmak gerekiyor sanırım.
  • gmyo31 G kullanıcısına yanıt
    Göz sağlığı modu yok sanırım çeşitli görüntü modları var hangisi gözünüzü ağrıtmıyorsa onu tercih edebilirsiniz . Windows üzerinde de var bu ayar gözü yoran renkleri solduruyor diye biliyorum. Hiçbir eklenti vs kurmanıza gerek yok 21:9 için google vs aynı şekil direk açıyorsunuz fullscreen oluyor zaten herhangi bir ek yazılım falan istemiyor :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wesley Benjamin Sneijder -- 11 Kasım 2018; 23:6:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Wesley Benjamin Sneijder kullanıcısına yanıt
    tsk ederim hocam.
  • Bunun 27 inç fırsat var mı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldık bi tane ama parafa taksit yapmamıs, onceden yapıyordu anlamadım gitti,
    MH aradım seçme salakları toplamış lafdan anlamıyor
  • 779 tl olmuş :((
  • ultra wide, bu yüzden satılmıyor da bu fiyata zaten hiçbir zaman almam böyle oranda bir ekranı, hiçbir oyun bu çözünürlüğe göre optimize edilmemiş durumda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M-D-Luffy

    UHD olduğu için normalden küçük yuksekligi

    29 yada 34" alinabilir
    Arkadaş doğru söylemiş, 21:9 oran olduğu için yatay satır sayısı 1920' den 2560' a çıkmış Full HD bir monitör.Alacak olan arkadaşların bu monitörü yerinde görmelerini tavsiye ederim.Çünkü 25 inç olanı amiyane tabirle " cücük " gibi kalmış . 29 ya da 34 inç almak daha mantıklı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dOmi

    ultra wide, bu yüzden satılmıyor da bu fiyata zaten hiçbir zaman almam böyle oranda bir ekranı, hiçbir oyun bu çözünürlüğe göre optimize edilmemiş durumda.
    yukarda counter ve pubg görüntüleri var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun ıcın degıl ama ozellıkle grafık programlar ıcın nasıl olur acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jackhammer

    oyun ıcın degıl ama ozellıkle grafık programlar ıcın nasıl olur acaba?
    Hemen hemen aynı özelliklere sahip LG 25UM57 modelini üç yıldır kullanıyorum. Oyundan çok grafik yazılımları ile ilgiliyim. İkinci bir monitör ihtiyacını önemli ölçüde azaltıyor ve 16:9'lara oranla çok daha kullanışlı oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat fena değil ama bence bu tür monitörler biraz büyük olmalı, en düşük 30 inç. Aşağıdan yukarıdan basık ve dar olması kötü.
  • Arkadaşlar sitede 2560*1440 yazıyor başka sitelerden bakıldığında 2560*1080 yazıyor emin olamadım tam olarak birde oyun için düşünüyorum desteklemeyen oyun çok fazla var mı düşünceleriniz nedir ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.