Şimdi Ara

7. Sınıf Pantera Yayınları İngilizce Ders Kitabı Cevapları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
15.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 7. Sınıf Pantera Yayınları İngilizce Ders Kitabı Cevapları

    7. Sınıf İngilizce Pantera Yayınları Ders Kitabı Cevapları Etkinlik temelli eğitimin kabul edildiği ülkemizde Fen ve Teknoloji ders kitapları, öğrencilerin bilimsel bilgiyi kazanmak için başvurdukları en temel kaynaktır. 7. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları Pantera Yayınları Kitap öğrenciye öğretmeninden ve velisinden daha yakındır ve ona her an ulaşma imkânı vardır. Bu yüzden ders kitaplarındaki etkinlik ve kavramların eleştirel düşünme standartlarından açıklık standardına uygun olarak hazırlanması gerekir. Pantera Yayınları 7. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları Eleştirel düşünme açıklık standardı kriterleri doğrultusunda etkinlik ve kavramlar; açık yazılmalı, kolaylıkla anlaşılmalı, sade olmalı, örneklerle anlaşılır hale getirilmeli, görsellerle desteklenmeli, yanlış anlaşılma ihtimali taşımamalı, anlatımı ve diliyle hedef kitleye uygun olmalıdır.


    İngilizce Pantera Yayınları 7. Sınıf Ders Kitabı Cevapları Bu özellikleri taşıyan bir kitap öğrenci tarafından kolayca anlaşılacak ve ihtiyaç duyduğunda kaynak olacaktır. Aksi takdirde yazılı bir metinden ileri gitmeyecektir. Bu araştırmada incelenen kitabın “Greatings” ünitesinin eleştirel düşünme standartlarından açıklık standardını karşılamadığı düşünülmektedir. Bu sonucu daha önce yapılan çalışmalar desteklemektedir. 7. Sınıf Ders Kitabı Cevapları İngilizce Pantera Yayınları göre İngilizce kitaplarının bireysel öğrenmeye olanak sağlaması noktasında eksikliklerinin olduğu tespit edilmiştir.

    CEVAPLARIN TÜMÜNE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ







  • 2017 - 2018 eğitim öğretim yılı 7. Sınıf Pantera Yayınları İngilizce Ders Kitabı Soru Cevapları sitemizde güncellenmiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.