Şimdi Ara

8.000 TL'ye iMac 27' Alıyorum Yardım Lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamun Aleykum,

    1 adet 2. El Apple iMac 27" 5K retina ekrana sahip

    3.4 ghz dort cekirdekli 7. Nesil i5 islemcili, 3.8 ghz'e kadar turbo boost

    8 gb 2400 mhz ddr4

    1 tb fusion drive

    4 gb video bellegine sahip radeon pro 570

    Magic mouse 2

    Pro apps 065-c171 none

    Logic pro 065-c172 none

    Satin alacagim arkadas Kanadali ve cihazi 06/2018 de apple store internet magazasindan satin almis olup cok kisa bir sure kullanmis. Kendisi ile yuzyuze gorusup detayli inceleme sonucunda alacagim. Cihazda kucucuk bir cizik dahi bulursan hatta ve hatta kutusunda dahi ufak bir ezik bulursun her buldugun hata icin 1.000 TL fiyattan duserim diye soz verdi. O kadar ki malina guveniyor. Apple faturasini mail ile gonderdi Apple ile gorustum teyid ettim sorun yok. Fiyat olarak en son 8.000 TL'ye anlastik sizce nasil?

    Satin alma esnasinda nelere dikkat etmem gerekir? Apple ile seri no sorgulama yapacagim web uzerinden. Ayrica arayip teknik destek ile de gorusup teyid edeyim mi? Herhangi bir magazaya falan goturup baktirsam mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • önce cihazın mühürlerine bak açılan bir yeri varı kısa bir net kontrollerle belli olur daha sonra bellek testlerini yap bana sorarsan fiyatıda iyi ama ekran kartı düşük gibi geldi iş kullanımın ne olcak ofisde falanmı kullanacaksın 4 gb bellek duruma göre yetmeye bilir görüntü işleme yaratma gibi şeylerde ama genel kullanım için uygun ve fiyatıda iyi çünkü biliyorsun bizim ülkede apple :D çılgınlık hoş bana sorsan sadece yazılım sayesinden adamlar parayı götürüyor ama korkma testleri yap fotolarını at bakalım inş istedigin gibidir iyi forumlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.