Şimdi Ara

A.C. Milan Taraftar Köşesi #SempreMilan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.146
Cevap
20
Favori
252.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • A.C. MILAN TARAFTAR KÖŞESİ





    SAN SIRO

    A.C. Milan Taraftar Köşesi #SempreMilan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 11 Eylül 2022; 13:4:55 >



  • Su konuya girip ispirikci beter ol milan vs yazanların amacı ne bilmiyorum. Milan a sempati duyanlar umursamıyor, sempati duymuyorsan bu konuya yazma amacınız ne ben onuda çözemedim.

    Severdin veya sevmezsin umurumda değil ama ampute gibi buraya gelip beter olun xdxdxdxd yazmanın amacı gerçekten yok. Dışarıdan konu okuyanları bile uzaklaştırıyor bu yazdığınız cümleler.
    Anlamsız ötesi bir yorum.

    Milan'ın ne yapacağını Elliot'un planlarını bilen Milan'lı bile yoktur diyip bi iki cümle sonra Milan kendisi uzun vadeli plan yapamazken hangi şartları sunacak bilmemne diyorsun. Milan taraftarlarının bile bilmediği o planları sen biliyosun galiba maşallah uzun vadeli planımız olmadığını iddaa ettiğine göre. İyi iş tebrikler.
    Sonra da bu sefer kadrodaki oyuncular üzerinden yine varsayımsal konuşup, yine Milan'ı karanlığa itmişsin. Böyle sürekli ihtimaller üzerinden kafana göre senaryo oluşturup oluşturup en kötü sonucu seçip Milan'ı bataklığa saplayınca gerçekçi yorum yapılmış olmuyor.

    Kulübün özellikle son yıllarda uzak doğuda yaptığı çalışmalar ve marka kimliğini canlı tutma formülleri hakkında pek bişey bilmeden Milan'ın isminin unutulması riski üzerine konuşmak zaten nasıl bir gaflet bilemedim. Ayrıca yerel başarılar son dönemde düşük oldu diye takım unutulmaz bi anda. Milan ve Inter İtalya'da stadı hala en çok dolduran kulüpler bilmeden söylemek kolay tabi. Juventus Napoli ile 3ncülük için kapışsın anca. O kadar başarı var yıllardır bak hala Inter ve Milan gibi kulüpler çok daha fazla taraftarı stada getirmeyi biliyor.

    Liverpool kaç tane neslin ufkunda yer alamıyor yıllardır o zaman senin mantığına göre, ama bak şimdi ne durumdalar, ki onların yapılanma süreci de 20 yıldır olan bir süreç falan değil. Öyle tarihi bu kadar derin köklü kulüplerin unutulması gibi şeylerin söz konusu olması için ekstrem olayların dönmesi gerektiği aşikar. Bunun sen de farkındasın da işte yine karamsar olan senaryo ne ise onun altını çizmişsin bütün yorumunda yaptığın gibi.
    Higuain Milan için yıllar sonra A kalite bir santrfora sahip olmanın önemini gösteriyor; Rodriguez de hakkını vereyim iki senedir izlediğim en iyi maçını oynadı belki de, Antonini’nin Barcelona’ya karşı kapasitesinin beş katına çıktığı maçtan beri gördüğüm en iyi Milan sol beki performansı buydu herhalde. Umarım bu şekilde devam eder, Laxalt ile Castillejo da enerjileriyle kısa sürede ışık verdiler. (Casti’nin hızı ve 1’e 1 gidebilmesi Milan gibi yavaş bir takıma çok şey katacak) Gattuso’nun da hakkını vereyim üç değişikliği de isabetli ve oyunu değiştiren türden oldu bu sefer. Hak ettiğimiz şekilde de kazandık bu sefer ki mental açıdan iyi oldu bu bir büyük maçta başarma hissi.

    Dakika 70’ten sonra kenarda girmeyi bekleyecek bu tarz oyunculara sahip olmak güzel, kulübenin zenginleşmesi geçen sezona kıyasla Milan’ın en büyük artısı bu yıl.
    Dörtte dört oldu 11 çıktığı her maçta yazıyor; hele şu maçta attığı gol, yaptığı vuruş ve orta daha gelmeden onun topa gitmesi muazzam. Aklıma Ibrahimovic geldi, bu tarz bir gol görmeyeli uzun zaman olmuştu. Atalanta gibi oyunu çok iyi kontrol edip sahayı parselleyen zorlu takımlara karşı geleni atmak çok önemli, her zaman öyleydi ama takımın bu yönü çok eksikti, öyle ki Milan’a böyle bir leblebici geleceği hiç aklıma gelmezdi ama Piatek belirdi.
    Leonardo gitti. Gattuso da bugün itibariyle ayrıldı, 2021’e kadar olan kontratından kalan 5.5 milyon maaşın %90’ını Milan’a bıraktı ki bu konuda takdiri kesinlikle hak ediyor, hocalığı ayrı konu olsa da karakteri tartışılmaz. Maldini de yönetimin hedefleyeceği yeni stratejiyle hem fikir olmadığı için istifaya hazırlanıyor. Maldini’nin istifası şu noktada önemli; daha önce projelerine inanmadığı için ne Berlu, hoş o dönemde çağrıldığı da söylenemez pek, ne de Fassobelli döneminde görev almamıştı; Elliott çağırdığında ise geldi ancak şu noktada istifa kararı alması onun da durumdan hoşnut olmadığını gösteriyor.

    Gazidis’in gitmek istediği doğrultu Milan’ı bir şirket gibi yönetip kar eden bir organizasyona çevirmek; bunu yaparken de FFP dahilinde hareket etmek ve düzenli ŞL katılımı sağlamak. Bu yetkiyi de tabii ki kafasına göre almıyor, Elliott istiyor çünkü bu sezon Elliott açısından kaybedilen bir kumar oldu bir anlamda. FFP kurallarını ihlal eden takımı ŞL’ye sokabilmek için harcamalar yapıldı, alınan risk ve yapılan yatırım ŞL bileti alıp oradan gelecek geliri cebe koymak için değer diye düşünüldü ama bu gerçekleşmeyince de şimdi işleri kendi istedikleri gibi yapmaya koyuluyorlar. Leonardo ve Maldini gibi adamlar, ki Leo’nun görevinin devamı büyük ihtimalle ŞL biletine bağlıydı, bu işi başarı ve kupa olarak görürken Elliott gibi bir yatırım fonu da para ve giren/çıkan dengesi olarak görüyor. Bu konuda da pek suçlanamazlar çünkü sportif kulüpleri yöneten Amerikan modeli bu, Milan’ı da renklerini sevdiklerinden değil, parlatıp üzerinden kar ederek satmak için devraldılar.

    Aslına bakarsanız insanlar buna tepki gösterse de Elliott’tan bağımsız olarak da bugünkü Milan bu koşullarda bu yola girmek zorunda. Unutulan şey maalesef Milan’ın eski Milan olmadığı ve futbolun değiştiği; sene 2005 değil. FFP varken, UEFA’nın ne diyeceği bile netleşmemişken ki Avrupa Ligi katılımından feragat edip onu bir sezonluk yasağa çevirtmek de ihtimallar arasında duruyor, Araba satılıp her yerine Emirates, QNB, Bein vs. basmayı saymazsanız başka bir yol pek de yok.

    Leonardo’nun yolunun başarıya daha çabuk giden olduğunu kabul ediyorum ama Milan’ın ihtiyacı olan da akıllıca ve artık doğru bir proje. Eğer doğru adımlar atılabilirse her ikisi de elde edilebilir, ha Elliott yoluyla bu daha çok vakit alır elbet ama ihtiyaç olan şey stabil ve sabır gösterilebilecek bir plan + başında da doğru bir hoca. Gıpta edilen Tottenham, Atletico, Napoli ya da Monaco gibi kulüpler benzer yollardan geçtiler ve her ikisini de başardılar; hem mali dengelerini stabilize ettiler, üstüne kara bile geçtiler, hem de başarıya kavuşup unutulmadılar. Her iki alanda da ilerlediler. Bugünün Milan’ı yıllardır düzenli olarak zarar edip ŞL bile göremiyorsa, maaş bütçesi ligin ikincisi olup ligde beşinci oluyorsa, son dört sezonda 400 milyon harcayıp FFP’yi süzgeç yaptığı halde ŞL göremeyen belki tek takım olarak tarihe geçiyorsa bu işin başka bir yolu yok. Bunun illa ki sonuçları olacak ve sportif başarısızlıkları kapatmak için bazı oyuncuları satmak ve iş modelinizi değiştirmek ilk çözüm her zaman. Eğer illa biri suçlanacaksa bu Berlusconi ve devamında takımı sattığı üçkağıtçılara, Fassobelli ikilisinin tek dönemde harcadığı 250 milyon ve karşılığında sıfır başarıya kadar gider. Yapılan her hatanın elbet sonuçları olacaktı ve Milan zaten yıllardır hata koleksiyonu yapan bir kulüp, Elliott da ilk sezonunda ŞL’yi kaçırınca iş bu noktaya gelmek zorunda kaldı. Muhtemelen akıllarında bu ikinci ihtimal zaten hep vardı, Ocak ayında Godin ve Ibrahimovic transferlerinin bloke edilmesinin sebebi de bu olsa gerek.

    Leonardo hazır oyuncu peşine düşmek istiyordu, Gazidis ise Milan’ı satan bir kulübe çevirmek istiyor; genç oyuncuların peşine düşüp hem kendilerine hem de kulübe katma değer yaratarak onlardan hem mali hem de sportif anlamda yararlanabilmek. Her ikisi de elde edilebilir ama önemli olan ortasını bulabilmek; ne ŞL göremediği halde her transfer döneminde 35 Paqueta’ya, 35 Piontek’e, 35-40 da Everton’a tarzı bir lüksü var Milan’ın; ne de tersine suyunu çıkarıp futbolcuların basamak olarak gördüğü bir bir kulübe dönüşüp öyle de kalmak.

    Ancak sürekli zarar eden ve sportif başarı görmeyen bir organizasyon olarak da ligin bu yayın geliri, eski stadı, hayat kurtaramayan sponsor gelirleriyle de Milan da en azından 3-4 yıl sürecek bir minimum maaş yükü/maksimum sportif getiri tarzı saydığım kulüpler gibi bir model benimsemek zorunda. Sonrasında doğrultunuzu yine çizersiniz ama Milan geçici olarak bu dönemden geçmeli. İnsanlar Milan Dortmund oluyor, Arsenal oluyor, Monaco oluyor diye tepki gösteriyor ama keşke olsa; bir sezon daha para harcayıp seneye yine ŞL dışında kalırsanız borcunuz ve olası UEFA sopasının boyu büyür. Bu takımın her şeyi geçtim daha bir oyun kimliği bile yok; burun kıvrılan takım modellerinin çoğu da an itibariyle Milan’dan daha iyi durumdalar. O yüzden neyin ne olacağını görmeden tepki vermek yersiz, mantıklıca beklemek ve hangi adımların atılacağını görmek en iyisi; UEFA mevcut anlaşmada bile 2021’e başa baş ol demişken Milan’ın çok bir hareket alanı zaten yok.

    ŞL’ye kalabilseydik belki bu yola girilmeyecek, gelirler artacak ve FFP konusunda elimiz daha rahat olacaktı; muhtemelen Leo ile Maldini de kalacaktı ama ŞL fırsatını kendi kendimize kaçırdık, üstte paylaşıldığı gibi bu kadar bedavadan puan dağıtırsanız ŞL şansını son maça bırakabildiğiniz için şanslı bile sayılırsınız. Parma maçında Alves’in son dakika frikiği olmasa, daha doğrusu Borini o aptalca faulü yapmasa Milan bugün ŞL’deydi ama futbolda yapsaydı etseydi yok maalesef, işin açıkçası bu oyunla Milan’ın da ŞL’yi hak etmekle uzaktan yakından alakası yoktu. Empoli elinden geleni yaptı, önemli de fırsatlar yakaladı, bu kadar bitiricilik özürlü olmayıp bir gol atabilseler Milan bugün yine ŞL’deydi ve belki bambaşka şeyler konuşuluyordu ama Inter derbisi öncesi ŞL yolunda bu kadar avantajlıyken devamında bilimum hata yaparsanız son haftada da kimseden bir şey beklemeye hakkınız yok. Bu sezon ŞL fırsatı bu kadar yakınken kaçmamalıydı ve bu noktada en büyük kabahat de bütün sezonu Gattuso ile geçirten yönetim, son yıllarda Milan’ı yöneten kimsenin olmadığı gibi Elliott da hatasız değil.

    Elliott giderleri kısmak ve brüt maaş yükünü FFP’ye uyum sağlayacak kadar düşürmek istiyor. Montolivo, Abate, Zapata, Bertolacci, Mauri, Bakayoko ve Leonardo bu yüzden gidiyor ki hepsinin toplam maaşı 17 milyon civarında. Teknik direktör olarak Jardim, Simeone Inzaghi ve Giampaolo’nun adları geçiyor. Sportif direktör olarak Luis Campos olabilirse çok isabetli olur, Monaco ve Lille’de düşük bütçelerle harikalar yaratmış ve yetenekli oyuncu konusunda isabeti yüksek bir isim. Bir tek bazı söylentiler Lille’deki görevine de devam edip Milan’a dışardan transfer danışmanı olacağını söylüyor ki bir adamın biri içerden biri dışardan iki takımla nasıl bağlantısı olabilir, en önemlisi bir yetenek bulsa Lille mi yoksa Milan mı göndereceği yer olacak, bu söylentide akla yatmayan şeyler fazla ama önümüzdeki günlerde çıkar aslı astarı.
    Bu sakatlıklar can sıkmaya başladı.
    Şimdi de Musacchio gitti galiba. Maşallah takım Zapata'ya kaldı resmen.

    Devre arasında hem bir iki tane kiralık oyuncu hamlesi hem de TD değişikliği şart oğlu şart.
    Bu sene CL sıralamsında bitirmemiz lazım ligi ne yapıp edip. Hazır Roma tökezleyerek başlamışken, bu fırsatı değerlendirip yıllar sonra CLye katılıp yaz hamleleri için elimizi güçlendirmemiz lazım bu yıl bi şekilde.

    Geri dönüşümüzün başlangıcı olabilecek nitelikte önemli olaylar bunlar. Umarım istediğimiz pozisyonda yer alıp artık sahneye geri dönmek için adımlar atmaya devam eder daha da büyük adımlar atmaya başlarız hatta.
  • Bu sene Şampiyonuz kimse bizi durduramaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HyperioИ

    Bu sene Şampiyonuz kimse bizi durduramaz

    ibrahimovic sakatlanmazsa şampiyonuz tabiki

    şu ronaldinho'da bi toparlasa tadından yenmezde takımın aslında


    asıl kafamı karıştıran bu bonera nası t.d.'lerin gözüne giriyo anlamıyorum
  • Duyduğuma göre Ronaldinho İtalyada 3 tane Bar satın almış,Geceleri barlardan çıkmıyormuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gremory

    Duyduğuma göre Ronaldinho İtalyada 3 tane Bar satın almış,Geceleri barlardan çıkmıyormuş.

    doğrudur.

    yedek kaldığı için ve performansı düşük olduğu için oynatılmadığından içiyodur garibim

    şu seedorf'un performansı düşse ronaldinho oraya monte edilebilir. o da yaşlı kurt herifin performansı hiç düşmüyo istikrar full
  • Arkadaş şu Seedorf'un performans nasıl düşmez anlamadım. Kendimi bildim bileli Milanda 11 oynuyor herif ve hep bildiğimiz oyunu ne eksiği ne fazlası. Bir penaltı zaafı var o kadar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mechaniker

    Arkadaş şu Seedorf'un performans nasıl düşmez anlamadım. Kendimi bildim bileli Milanda 11 oynuyor herif ve hep bildiğimiz oyunu ne eksiği ne fazlası. Bir penaltı zaafı var o kadar

    Büyük futbolcu olmak böyle bişey oluyo galiba.

    Adam kaç seneden beri sırtlıyo Milan'ı.
    Devre arası veya sezon sonu takımdan ayrılması gündemde ama bence gitmemesi gerek.
    Tahminimce 2 sene daha bu istikrarını korur : )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mechaniker

    Arkadaş şu Seedorf'un performans nasıl düşmez anlamadım. Kendimi bildim bileli Milanda 11 oynuyor herif ve hep bildiğimiz oyunu ne eksiği ne fazlası. Bir penaltı zaafı var o kadar

    Büyük futbolcu olmak böyle bişey oluyo galiba.

    Adam kaç seneden beri sırtlıyo Milan'ı.
    Devre arası veya sezon sonu takımdan ayrılması gündemde ama bence gitmemesi gerek.
    Tahminimce 2 sene daha bu istikrarını korur : )

    Adam 34ünde be. 36sından bahsediyorsun. Oldu olacak naaşını da San Siro'dan kaldıralım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Odinn#21


    quote:

    Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mechaniker

    Arkadaş şu Seedorf'un performans nasıl düşmez anlamadım. Kendimi bildim bileli Milanda 11 oynuyor herif ve hep bildiğimiz oyunu ne eksiği ne fazlası. Bir penaltı zaafı var o kadar

    Büyük futbolcu olmak böyle bişey oluyo galiba.

    Adam kaç seneden beri sırtlıyo Milan'ı.
    Devre arası veya sezon sonu takımdan ayrılması gündemde ama bence gitmemesi gerek.
    Tahminimce 2 sene daha bu istikrarını korur : )

    Adam 34ünde be. 36sından bahsediyorsun. Oldu olacak naaşını da San Siro'dan kaldıralım.

    Oynayacaklar tabi Seedorf,Nesta,Ambrosini'nin yaşlarını rağmen en az 2-3 yıl daha oynamaları lazım Milan onların yerini kolay kolay dolduramayacak çünkü




  • quote:

    Orijinalden alıntı: oguzozan


    quote:

    Orijinalden alıntı: Odinn#21


    quote:

    Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mechaniker

    Arkadaş şu Seedorf'un performans nasıl düşmez anlamadım. Kendimi bildim bileli Milanda 11 oynuyor herif ve hep bildiğimiz oyunu ne eksiği ne fazlası. Bir penaltı zaafı var o kadar

    Büyük futbolcu olmak böyle bişey oluyo galiba.

    Adam kaç seneden beri sırtlıyo Milan'ı.
    Devre arası veya sezon sonu takımdan ayrılması gündemde ama bence gitmemesi gerek.
    Tahminimce 2 sene daha bu istikrarını korur : )

    Adam 34ünde be. 36sından bahsediyorsun. Oldu olacak naaşını da San Siro'dan kaldıralım.

    Oynayacaklar tabi Seedorf,Nesta,Ambrosini'nin yaşlarını rağmen en az 2-3 yıl daha oynamaları lazım Milan onların yerini kolay kolay dolduramayacak çünkü

    bu tempoda sürdürürse oynar. belki 1 sene oynamaz straser, merkel gibi gençlere örnek bir futbolcu olur




  • quote:

    Orijinalden alıntı: oguzozan


    quote:

    Orijinalden alıntı: Odinn#21


    quote:

    Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

    Tahminimce 2 sene daha bu istikrarını korur : )

    Adam 34ünde be. 36sından bahsediyorsun. Oldu olacak naaşını da San Siro'dan kaldıralım.

    Oynayacaklar tabi Seedorf,Nesta,Ambrosini'nin yaşlarını rağmen en az 2-3 yıl daha oynamaları lazım Milan onların yerini kolay kolay dolduramayacak çünkü

    Nesta'nın potansiyelinde olmasa da Silva savunmanın belkemiği artık. Bunlara nazaran genç kaldığı için Pirlo'dan bahsetmediğini varsayıyorum. Aslında bu isimlerin yola devam etmesi gerek çünkü takımın bek ihtiyacı var her şeyden önce. Ama ısrarla bek bakmıyor yönetim.




  • sokratis vardı o neden oynamıyo acaba
  • Büyük bir Juventus taraftarı olmama rağmen şike skandalından sonra Juventus'a olan bağlılığım ve sempatim azaldı. Sıkıcı İtalya ligini sırf Ibrahimovic için izliyorum. Bazen Ibrahimovic'in istediği an skoru değiştirebileceğine inanıyorum, onun attığı harika golleri atabilecek forvet yok şuan dünyada.
  • Allegri'nin sistem değişikliği sayesinde Ibrahimovic kendine geldi.


    Abbiati

    abate-nesta-silva-zambrotta

    ambrossini
    gattuso flamini

    seedorf

    robinho
    ibrahimovic

    güçlü bir orta saha ile ibrahimovic'i oynatmayı başarıyo zaten ibra'da böle bi sistemde başarılı olur
  • Açılın fanatik Milanlı geldi.

    Şimdi burda uzun uzun içimdeki Milan aşkından, ne zamandır Milanlı olduğumdan ve bu takımı ne kadar sevdiğimi anlatmak yerine (ki yazmışımdır da zaten daha önce. ) direkt konuya geçeyim. Forumda bir tek ben, Hyperion ve oguzozan Milanlı olduğundan daha önce fan kulüp açmakla bile uğraşmamıştım fazla kişi olamayız, aktiflik sağlanamaz diye ama başka Milanlılar da olduğunu görmek güzel.

    Thiago Silva sakatlandı geçen hafta, ne zaman döneceği hakkında net bir bilgi yok henüz. Flamini gibi 3-4 haftaya dönecek diyen de var 10 haftadan bahseden de. Silva 2-3 ay kaybolursa yıkılır Milan ŞL'de falan. Nesta'nın işini kolaylaştıran da Silva çünkü. Galliani forvet peşinde ama bu bölgeye takviye şart, ah bir de adam gibi bekler alınsa. Abate son maçlarda fena değil ama onla olacak iş değil, sevmem de zaten Abate'yi.

    Defans için David Luiz, Astori, Canini isimleri geçiyor. David Luiz en pahalıya patlayanı ama içlerinde en iyisi olur. Silva'nın da kankası, milli takımda beraber oynuyorlar. Astori de Paloschi gibi yarı hakkına sahip olunan(sanırım) bir oyuncu, Paloschi de dönebilir forvete. Forvet için aynı zamanda Matri, Floro Flores, Santa Cruz gündemde. Matri Cagliari'yi taşıyan isim, en harikası olur ama Cagliari vermek istemiyor onu. Zamanında Milan alt yapısından çıkmış bir oyuncu, sonradan da parayla geri almaya çalışmak?

    Takım formda, sene başı daha transferler yokken Milan şampiyon dedim ama sadece takıma duyduğum sevgiden kaynaklanan bir söylemdi bu. Sonra takviyeler geldi, lig başladı, maçlar oynandı, git gide inanmaya başladım. Uzun yıllar sonra Milan'ı Serie A şampiyonu görmek en istediğim şeylerden biri, şampiyonluk gelirse bir forma daha alıp 18 numara Campione yazdırabilirim hatta. :P

    Haftaya Roma maçı var, bu cuma da ŞL'deki rakip belli olacak. Umarım güzel bir lider çekeriz, Barça falan gelmesin de.

    Bu arada Reznov hocam, ACM-TR'de de yazıyor musun aynı zamanda? En büyük Bonera düşmanları da ordadır da.
    Ben de hiç sevmem, gayet düz, faydasız biri. Allegri ile arasında ne var da bu adam bu yeteneksizlikle nasıl defansta biri sakatlandığında ilk tercih oluyor anlamıyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

    Açılın fanatik Milanlı geldi.

    Şimdi burda uzun uzun içimdeki Milan aşkından, ne zamandır Milanlı olduğumdan ve bu takımı ne kadar sevdiğimi anlatmak yerine (ki yazmışımdır da zaten daha önce. ) direkt konuya geçeyim. Forumda bir tek ben, Hyperion ve oguzozan Milanlı olduğundan daha önce fan kulüp açmakla bile uğraşmamıştım fazla kişi olamayız, aktiflik sağlanamaz diye ama başka Milanlılar da olduğunu görmek güzel.

    Thiago Silva sakatlandı geçen hafta, ne zaman döneceği hakkında net bir bilgi yok henüz. Flamini gibi 3-4 haftaya dönecek diyen de var 10 haftadan bahseden de. Silva 2-3 ay kaybolursa yıkılır Milan ŞL'de falan. Nesta'nın işini kolaylaştıran da Silva çünkü. Galliani forvet peşinde ama bu bölgeye takviye şart, ah bir de adam gibi bekler alınsa. Abate son maçlarda fena değil ama onla olacak iş değil, sevmem de zaten Abate'yi.

    Defans için David Luiz, Astori, Canini isimleri geçiyor. David Luiz en pahalıya patlayanı ama içlerinde en iyisi olur. Silva'nın da kankası, milli takımda beraber oynuyorlar. Astori de Paloschi gibi yarı hakkına sahip olunan(sanırım) bir oyuncu, Paloschi de dönebilir forvete. Forvet için aynı zamanda Matri, Floro Flores, Santa Cruz gündemde. Matri Cagliari'yi taşıyan isim, en harikası olur ama Cagliari vermek istemiyor onu. Zamanında Milan alt yapısından çıkmış bir oyuncu, sonradan da parayla geri almaya çalışmak?

    Takım formda, sene başı daha transferler yokken Milan şampiyon dedim ama sadece takıma duyduğum sevgiden kaynaklanan bir söylemdi bu. Sonra takviyeler geldi, lig başladı, maçlar oynandı, git gide inanmaya başladım. Uzun yıllar sonra Milan'ı Serie A şampiyonu görmek en istediğim şeylerden biri, şampiyonluk gelirse bir forma daha alıp 18 numara Campione yazdırabilirim hatta. :P

    Haftaya Roma maçı var, bu cuma da ŞL'deki rakip belli olacak. Umarım güzel bir lider çekeriz, Barça falan gelmesin de.

    Bu arada Reznov hocam, ACM-TR'de de yazıyor musun aynı zamanda? En büyük Bonera düşmanları da ordadır da.
    Ben de hiç sevmem, gayet düz, faydasız biri. Allegri ile arasında ne var da bu adam bu yeteneksizlikle nasıl defansta biri sakatlandığında ilk tercih oluyor anlamıyorum.

    Üyeliğim var ama yazmıyorum hocam

    Forumda 4-5 kişi vardı Milan'lı dedim bi topic açayım

    Defans için aslında Yepes ne kadar idare edebilirse Silva'nın yokluğunda oynayabilir yada boşver

    Milan defansında görmek istediğim oyuncu Pique keşke alabilsek

    Matri Alegri'nin eski öğrencisi olduğu için alınabilir ama Boriello'yu göndermezlerdi onun için forvet ihtiyacı yok diye düşünüyorum Milan'ın

    Şl çekilişinde Arsenal'in gelmesini isterim herkes övüyo ama çok dandik bi takım aslında bunu zaman göstericektir elbet




  • Yani, Yepes aslında bence de en iyi tercih olabilir stoperler arasında. 34 yaşında bunu mu aldınız diye eleştirildi ama Yepes geçen sene Chievo'da da en iyi savunmacılar arasındaydı. Sokratis'ten umutluydum ama izlediğim bir kaç maçında hayal kırıklığına uğrattı beni.

    Borriello, ayrılmasına çok üzüldüm yazın, hala da en sevdiğim oyunculardan ama ayrılmayı yedek kalmak istemediği için kendisi istedi. Roma'da da bir iki ileri geri laf etti, satış opsiyonlu kiralık ama bilmiyorum dönüşü olur mu Milan'a. Roma'da kalmak isteyebilir.

    Arsenal'in kurada çıkma ihtimali yok, Milan da Arsenal de ikinci çıktı çünkü gruplarından.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

    Yani, Yepes aslında bence de en iyi tercih olabilir stoperler arasında. 34 yaşında bunu mu aldınız diye eleştirildi ama Yepes geçen sene Chievo'da da en iyi savunmacılar arasındaydı. Sokratis'ten umutluydum ama izlediğim bir kaç maçında hayal kırıklığına uğrattı beni.

    Borriello, ayrılmasına çok üzüldüm yazın, hala da en sevdiğim oyunculardan ama ayrılmayı yedek kalmak istemediği için kendisi istedi. Roma'da da bir iki ileri geri laf etti, satış opsiyonlu kiralık ama bilmiyorum dönüşü olur mu Milan'a. Roma'da kalmak isteyebilir.

    Arsenal'in kurada çıkma ihtimali yok, Milan da Arsenal de ikinci çıktı çünkü gruplarından.

    Unutmuşum yahu

    Boriello'ya bende üzüldüm çünkü adam takır takır atıyo gollerini Roma'da ama geri dönüceğini bende sanmıyorum

    Yepes bence Nesta gibi olur diye alındı yani Nesta-T.Silva ikilisinden Nesta sakatlanınca tecrübeli bi stoper diye




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

    Açılın fanatik Milanlı geldi.

    Şimdi burda uzun uzun içimdeki Milan aşkından, ne zamandır Milanlı olduğumdan ve bu takımı ne kadar sevdiğimi anlatmak yerine (ki yazmışımdır da zaten daha önce. ) direkt konuya geçeyim. Forumda bir tek ben, Hyperion ve oguzozan Milanlı olduğundan daha önce fan kulüp açmakla bile uğraşmamıştım fazla kişi olamayız, aktiflik sağlanamaz diye ama başka Milanlılar da olduğunu görmek güzel.

    Thiago Silva sakatlandı geçen hafta, ne zaman döneceği hakkında net bir bilgi yok henüz. Flamini gibi 3-4 haftaya dönecek diyen de var 10 haftadan bahseden de. Silva 2-3 ay kaybolursa yıkılır Milan ŞL'de falan. Nesta'nın işini kolaylaştıran da Silva çünkü. Galliani forvet peşinde ama bu bölgeye takviye şart, ah bir de adam gibi bekler alınsa. Abate son maçlarda fena değil ama onla olacak iş değil, sevmem de zaten Abate'yi.

    Defans için David Luiz, Astori, Canini isimleri geçiyor. David Luiz en pahalıya patlayanı ama içlerinde en iyisi olur. Silva'nın da kankası, milli takımda beraber oynuyorlar. Astori de Paloschi gibi yarı hakkına sahip olunan(sanırım) bir oyuncu, Paloschi de dönebilir forvete. Forvet için aynı zamanda Matri, Floro Flores, Santa Cruz gündemde. Matri Cagliari'yi taşıyan isim, en harikası olur ama Cagliari vermek istemiyor onu. Zamanında Milan alt yapısından çıkmış bir oyuncu, sonradan da parayla geri almaya çalışmak?

    Takım formda, sene başı daha transferler yokken Milan şampiyon dedim ama sadece takıma duyduğum sevgiden kaynaklanan bir söylemdi bu. Sonra takviyeler geldi, lig başladı, maçlar oynandı, git gide inanmaya başladım. Uzun yıllar sonra Milan'ı Serie A şampiyonu görmek en istediğim şeylerden biri, şampiyonluk gelirse bir forma daha alıp 18 numara Campione yazdırabilirim hatta. :P

    Haftaya Roma maçı var, bu cuma da ŞL'deki rakip belli olacak. Umarım güzel bir lider çekeriz, Barça falan gelmesin de.

    Bu arada Reznov hocam, ACM-TR'de de yazıyor musun aynı zamanda? En büyük Bonera düşmanları da ordadır da.
    Ben de hiç sevmem, gayet düz, faydasız biri. Allegri ile arasında ne var da bu adam bu yeteneksizlikle nasıl defansta biri sakatlandığında ilk tercih oluyor anlamıyorum.


    Selamlar

    Valla şu David Luiz olayını duyduğumdan beri heyecanlıyım. Gerçekten tam ihtiyacımız olan adam gibi duruyor. İlaç gibi gelir o defans hattına bana kalırsa.

    Bu arada ben de bi Milan forması almak istiyorum bu sene ama nerden alabilrim emin değilim. İnternetten yada İzmir'de bulabileceğim bi yer var mı isim ve numara da yazan bi yer.
    Lakers formasının yanına bir de Milan forması lazım bu sezon




  • Seedorf hakkında konuştukta hatırlarsınız ya bu sezon yada geçen sezon FB yönetimi almak istemişti ancak Seedorf Milanı bırakmamıştı. Muazzam bir oyuncu ama artık yaş geçiyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.