Şimdi Ara

A7S2 alınırmı ? Metabones vs Sigma mc 11 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar blackmagic ursa 4k dan a7s2 ye geçmeyi düşünüyorum ursa gayet güzel fakat gimball a koyamadığım için satıyorum maalesef dönüştürücü olarak hangisini almalıyım video çekimi için alıyorum lenslerim full manuel auto Focus yok hiçbirinde metabones e o kadar para vermeye değermi yoksa sigmada görürüm acaba işimi ?



  • merhaba hocam, lensleriniz manuelse böyle pahalı şeyler almanıza gerek yok. Plastik ya da ihtiyaciniza göre daha kaliteli metal yapılı adaptörler işinizi fazlasıyla görecektir, hem de çok daha uygun bir fiyata. 50 lira filandı galiba. Elektronik bağlantısı yok, manuel lensler için süper.
    A7S2 alınırmı ? Metabones vs Sigma mc 11 mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deli Hamsi

    merhaba hocam, lensleriniz manuelse böyle pahalı şeyler almanıza gerek yok. Plastik ya da ihtiyaciniza göre daha kaliteli metal yapılı adaptörler işinizi fazlasıyla görecektir, hem de çok daha uygun bir fiyata. 50 lira filandı galiba. Elektronik bağlantısı yok, manuel lensler için süper.
    A7S2 alınırmı ? Metabones vs Sigma mc 11 mi ?
    birazda uzun ömürlü olsun istiyorum full framede sıkıntı çıkartmasın diye ayrıca netleme değilde diyafram kaçırır falan metabones i geçiyim o zaman drek 2. el bi Sigma işimi baya iyi görür




  • Squares kullanıcısına yanıt
    K&F conceptler kaliteli diye biliyorum.Youtube videolarından gördüğün kadarıyla kaliteli izlenimine ulaştım.Full metal gövdeleri var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.