Şimdi Ara

Access Point'de Lag Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhabalar, bu forumda ilk konu açışım. Ben üniversite öğrencisiyim ve yurtta kalıyorum. İnternet bağlantı hızı konusunda iyi (12 mpbs )fakat konu online oyunlara gelince genellikle aktif saatlerde 13:00- 03:00 arası lag problemi yaşıyorum.Her 10 saniyede bir internet gidip geliyor. Bağlantıyı access point üzerinden wifi ile alıyorum ve access pointin üzerinde harici bir lan çıkışı yok. Farklı odalarda kalan arkadaslarımda böyle bi sorun yok, sorunsuz şekilde online oyun oynayabiliyorlar. Bu sebepten dolayı yurttan rica edip access pointi odamın içine kadar aldırdım, fakat o bile fayda etmedi .Kaç aydır uğraşıyorum çözümünü bulamadım. Wifi kartını güncelledim. Windows hizmetlerinde internetle ilgili ne varsa kapattım fakat olmuyor. Benim anlamadığım diğer arkadaşlarımda bu sorun yokda neden bende var? internet aynı internet. Siz değerli donanım haber üstatlarından yardım bekliyorum, nasıl çözebiliriz ? Bi yolu varmıdır ? Teşekkür ederim.







  • kablosuz bağlantı online oyunlar için asla tavsiye edilmez. bant genişliği 12mbps size mi ait sadece? neyse bant genişiğinin yoğun kullanımı da sorun yaratabilir ama bence senin sorunun kablosuz girişimin olması. çevredeki bir cep telefonu veya başka bir cihaz sende sorun yaratıyor gibi. ap' de kanal değiştirmeyi deneyebilirsin. şu da var ap dediğin alet hangi modda çalışıyor. ne yapabilirsin... kendine etherhet girişi olan başka bir ap al, madem ap' yi odana kadar aldırdın.. aslına bakarsan güvenlik duvarundan tut, kullandığın işletim sistemine adaptör ayarlarından tut, port tetiklemeye kadar bir çok faktör var. torrent kullanan olsa yine sistem çöker bence. bence sen arkadaşlarını ragatsız edecek sıkı bir download girişiminde bulun bakalaım ağlayan çıkacak mı tabi bant genişliği yönetimi var mı kullanıcılar için önce buna bir cevap alalım.




  • Evet 12 mbps sadece bana ait, yurtta normalde herkes 8 mbps kullanıyor. Fakat bu problem yüzünden bilgi işlemdeki arkadaş hızımı 12 mbps’e yükseltti.Dediğiniz çok doğru kablosuz kullanmak online oyunlar için doğru değil, fakat başka odalarda başka ap’ye bağlanan arkadaşlarım, sorunsuz online oyun deneyimi yaşıyor. Bu arada yurtta torrente erişim yok. Başka ne gibi çözüm yolları önerebilirsiniz ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.