Şimdi Ara

ACCORD 2.4 YARDIM..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • slm arkadaşlar kısmetse bir kaç gün içinde 2.4 accord almayı düşünüyorum araç hakkında bilgi verirmisiniz. km ler genelde yüksek sorun olurmu lpg li araç hiç kullanmadım yakıtı nasıldır. birde 2.4 lerin otomatik vitesi sorunlu diye duydum doğrumudur şimdiden sağolun .



  • Kimse yazmamış ben konuyu yeni gördüm. 2.4 accord sahibiyim, motorda km ye takılma sorunsuzsa al geç. Motora mümkünse kompresyon testi yaptır.



    K24 kodlu motor var araçta ve tam otomatik yağlı şanzıman var. Motor atmosferik olarak bırak Hondayı gelmiş geçmiş en başarılı ve sorunsuz motorlardan, lpg ile %100 uyumlu. Bnm aracımda prins marka lpg takılı performans farkını anlamıyorum bile. Ayrıca turbosuz olduğu için yok turbo soğuk yok turbo ısındı, stop etmeden bekleyim vs öyle dertlerin olmayacak. Bugün bir turbo değişimi 4-5 bin lira o da min.



    Şanzuman olarakta yine gaddar. Dsg ler patır patır dökülürken bu şanzıman bana mısın demez. Geçişleri falan da güzeldir ayrıca. Bu şanzumana sorunlu diyen dsg lere ne der bilemedim



    Yakıt olarakta üzmez. Bu paralara böyle konforlu araç sayılı, temizini denk getirirsen memnun kalmama ihtimalin yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.