Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5520G Kullanıcıları Platformu... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.820
Cevap
25
Favori
677.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bende dün aldım 5520G yi.gayet memnunum.senin bahsettiğin tıklama sorunu yok.
    gayet sessiz çalışıyor.kesinlikle ısınma sorunu yok.birlikte gelen nortonu hiç yüklemeden sildim ve avast yükledim.
    call of duty2 yi yükledim bu akşam.1280*800 de gayet akıcı oynuyor.sırada test drive ı denemek var.yüklediğimde onunla ilgili izlenimlerimide paylaşacağım sizlerle.
  • arkadaslar makine dun aksam elime gecti,gayet gusel...her goren tuh tuh tuh,MAŞALLAH diyor:)
    perfformansı da gusel,hiç bir kasılma yok.vista kullanmayacagımı dusunuyodum yalnız insan kendini alamıyo:)
    klavye kısmı biraz bokbeli gibi?sizinkinde debole bi sorun va mı?
    her sey yolunda,bence laptop almayı dusunenler hiç dusunmeyip alsınlar...

    bir de bu derneği boş bırakmayalım,herseyi paylaşalım!
  • image ini olustururken sadece C nin kini olusturup format atıp yuklerken de sadece C ye format atıp yukleme sansımız var mı.makineyi yeni almama ragmen arsivin buyuk bi kısmını aktardım,tekrar onlarla ugrasmayayım:(
    herhangi bi bilgiisi olan var mı arkadasalr
  • merhaba arkadaşlar ben normalde toshiba A210-133 modelinin almayı düşünüyordum ama bu laptobu görünce çok beğendim ve ikisi arasında kaldım bu iki laptobu karşılaştırabilirseniz çok sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fyilmaz -- 9 Ekim 2007; 16:30:49 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fyilmaz

    merhaba arkadaşlar ben normalde toshiba A210-133 modelinin almayı düşünüyordum ama bu laptobu görünce çok beğendim ve ikisi arasında kaldım bu iki laptobu karşılaştırabilirseniz çok sevinirim.


    bece acer 5520yi almalısın.Çünkü acerdeki ekran kartı 8400 iken toshibadaki x1200 burada acer önde, toshibadaki harddisk 120gb iken acerdeki 160 gb, toshibadaki işlemci x2 1,6 iken acerdeki x2 1,9 ve ikiside aynı fiyat acer almak daha mantıklı
  • bide 5520 sahibi arkadaşlar wirelesslerinizden memnunmusunuz?Kapsasma alanı veri çekim kuvveti iyimi?
  • fyilmaz eğer illaki toshiba almak istiyorum ondan başka laptop tanımam demiyorsan bence de acer almalısın. Çünkü hem tasarım olarak hem de özellik olarak bu iki model arasında acer daha önde. 40 gb harddisk farkı var ayrıca işlemcilerde de acerın üstünlüğü var. Tasarım ve bu özellikler senin için yeterliyse acer senin için tercih sebebidir. Ben çok şükür bir sorunla karşılaşmadım ısınma ve ses yok. Hatta işlemciyi bile hiç tam yüke sokmadım. Dengeli modda işlemci 800 mhz ile çalışıyor o bile rahatlıkla yetiyor. Wireless denemesi yapamadım etrafımda wireless yok henüz pc yi dışarı da çıkaramadım, ama acer bu laptoplarda signal up diye bir özellik kullanıyor faydası olur mu bilmiyorum. Gerçi laptopların normal de wireless çekim güçleri ne kadar onu da bilmiyorum... Alan herkese hayırlı olsun, almak isteyenler de fazla düşünmesin bence...
  • arkadaşlar ben 5520G me XP yükledim Vista ve XP yi aynı anda kullanıyorum ve ne ilginçtirki vistada sadece benim evdeki kablosuz ağımı bulurken,notebookum XP ile çalışırken benimkinin haricinde 2 tane daha wireless buluyor.Yani XP de wireless çekim gücü daha fazla.Forumdada vistada wirelessin sorunlu olduğu konusunda birkaç yazı okumuştum galiba acer 5920 forumundaydı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: notyetktu

    arkadaşlar ben 5520G me XP yükledim Vista ve XP yi aynı anda kullanıyorum ve ne ilginçtirki vistada sadece benim evdeki kablosuz ağımı bulurken,notebookum XP ile çalışırken benimkinin haricinde 2 tane daha wireless buluyor.Yani XP de wireless çekim gücü daha fazla.Forumdada vistada wirelessin sorunlu olduğu konusunda birkaç yazı okumuştum galiba acer 5920 forumundaydı.

    Arkadaşım sen XP yüklerken vistayı sildin mi yoksa ikisini farklı disklere mi yükledin? Ben de XP yüklemek istiyorum ama elimde lisanslı sistem varken de lisanssız kurmak istemiyorum ama bazı programlarda vista gerçekten sorun çıkarıyor. Görünümü değiştiriyor vs. Yani ben vistayı komple kaldırıp XP yüklesem sorun olur mu???
    Ve XP ile gerçekten kablosuz ağ daha fazla mı bulabiliyor mu???




  • quote:

    Orjinalden alıntı: tolga164

    bencede düşünmesinler ama alacaklar 20.11.2007 tarihini beklemek zorunda sanırım

    Hayır beklemek zorunda değilwww.hizli al.com burda var olması gerekiyor. Ben burdan aldım yeni bir yer olduğu için sıkıntı yaşadım ama sonunda sorunsuz kavuştum. Altyapıları oturmadığı için müşteri hizmetleri iyi değil ancak fırça atınca cevabı geciktirmiyorlar. Ben havaleyi yaptıktan bir gün sonra sipariş alındı bir gün sonra da elimde oldu.

    Not: Firma ismi yasak mı bilmiyorum çünkü yazıp gönderince ***** çıkıyor o yüzden ayrı yazdım ama burası bir şekilde tavsiyelerin de verildiği bir yer olduğuna göre yasak olmaması lazım ama yasaksa beni uyarın arkadaşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmaralıterbiyeci -- 9 Ekim 2007; 17:19:24 >




  • Arkadaşlar bende aşağıdaki Aceri almayı düşünüyorum CrySIS,FarCry,NFS:Carbon ve Test Drive Unlimited gibi oyunları rahat bir şekilde çalıştırırmı acaba :?


    http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125030551&CS_Category=_SBA_63_1662_444_2103&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63
  • merhaba arkadaşlar
    test drve ı yükledim.1280*800 ve full detayda gayet güzel oynatıyor.biraz kasayım dedim bilgisayarı ve test drive açıkken call of dutty 2 yi açtım.bu durumda bile test drive ı hala oynayabiliyordum.açıkçası bu kadarını beklemiyordum.

    wireless e gelince;binada ben 1.kattayım.4.kattaki arkadaşın kablosuzuna bağlanıyorum.benim evden 5101 zayıf düzeyde çekerken 5520 orta düzeyde çekiyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gitartur

    merhaba arkadaşlar
    test drve ı yükledim.1280*800 ve full detayda gayet güzel oynatıyor.biraz kasayım dedim bilgisayarı ve test drive açıkken call of dutty 2 yi açtım.bu durumda bile test drive ı hala oynayabiliyordum.açıkçası bu kadarını beklemiyordum.

    wireless e gelince;binada ben 1.kattayım.4.kattaki arkadaşın kablosuzuna bağlanıyorum.benim evden 5101 zayıf düzeyde çekerken 5520 orta düzeyde çekiyor.


    gitartur sen wireless kullanırken yani o ağa bağlanırken XP mi kullanıyorsun yoksa vista mı kullanıyorsun?
  • vista.
    bende alırken xp yüklerim diyordum ama şimdi vista'dan memnunum.
  • gitartur
    Yukarda notyetktu arkadaş XP ile wireless daha iyi demişte ben de acaba bendemi XP kursam dedim gerek varmı acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmaralıterbiyeci -- 9 Ekim 2007; 17:39:38 >
  • ben ilk kez o arkadaşın yazdıklarından öğrendim öyle bir şey olduğunu.ama ne derece etkilidir bilmiyorum.vistayı kaldırmaya değer mi açıkçası fikrim yok.
    ayrıca vistayı çok beğendim ben.
  • benwww.hizli al.com dan aldım
    biraz gelmesi gecikti,musteri hizmetlerinden kaynaklanıyo.ama urunlerde hiç bir sorun yok.acer kont servisi garantisinde.
    dusunmeden alabilirsiniz
  • Vistayı ben de beğendim şimdilik kullandıklarımda bir sorun yok inşallah olmaz da. O zaman kalsın böyle. karoten seninki de hayırlı olsun güle güle kullan
  • tesekkurler kardeşim saolasın...
  • Almadan önce "Vistanın Allah canını alsın, alır almaz XP ye geçicem" deyip de halen Vista'da kalan sadece biziz herhalde notebook kullanıcıları arasında :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.