Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5520G Kullanıcıları Platformu... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.820
Cevap
25
Favori
677.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 5520 G modeline WinXP kurmayı deneyen ve başarılı olan bi kullanıcı var mı acaba? Her ne kadar Vista yı beğensem de, program desteği eksiklikleri nedeniyle XP kullanmak durumundayım, 5520 G modeline Xp kuran arkadaş varsa bunu anlatabilir mi acaba ?

    İyi akşamlar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: shawitt


    5520 G modeline WinXP kurmayı deneyen ve başarılı olan bi kullanıcı var mı acaba? Her ne kadar Vista yı beğensem de, program desteği eksiklikleri nedeniyle XP kullanmak durumundayım, 5520 G modeline Xp kuran arkadaş varsa bunu anlatabilir mi acaba ?

    İyi akşamlar


    Forumda 5920 diye bir topic var orada nasıl olacağı anlatılmış. Birbakıma benzeri. 7.ya da 8. sayfasında ayrıntılı anlatılıyor.Önce en yukarıda verdiğim linkten Xp driverlarını download ediniz.
  • ben burda ayrıntılı şekilde anlattım vista yüklü iken xp yükleyip her ikisinide kullanamyı.çok kişi okumuş ama kimsede cevap yazmamış
    http://forum.donanimhaber.com/m_18237724/tm.htm
  • quote:

    Orjinalden alıntı: notyetktu

    ben burda ayrıntılı şekilde anlattım vista yüklü iken xp yükleyip her ikisinide kullanamyı.çok kişi okumuş ama kimsede cevap yazmamış
    http://forum.donanimhaber.com/m_18237724/tm.htm


    Sayın notyetktu,

    Açmış olduğunuz konuyu bu başlık altına taşırsanız sanırım daha yararlı olacak. Bu arada açıklama çok güzel olmuş, teşekkürler.
  • 5520 vatanbilgisayarda sadece ankarada var.ben istanbul bostancı şubesinden alabilirim ürünü acaba ankaradan istanbula getirirlermi ürünü?
  • arkadaslar bende 5570z ürününü aldim acer'in ama xp kurucam driver'lerini yukarıda vermis oldugunuz ftp adresinde bulamadım daha dogrusu model'in ismi bile yok ftp'de
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mrtcn_62

    5520 vatanbilgisayarda sadece ankarada var.ben istanbul bostancı şubesinden alabilirim ürünü acaba ankaradan istanbula getirirlermi ürünü?


    Benim bir arkadaşım Adana şubesinden Konya şubesine getirtip almıştı. Büyük ihtimal getirtirler...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bigSty

    arkadaslar bende 5570z ürününü aldim acer'in ama xp kurucam driver'lerini yukarıda vermis oldugunuz ftp adresinde bulamadım daha dogrusu model'in ismi bile yok ftp'de


    5570 in Vista driverları var ancak XP driverları yok henuz...
  • quote:

    GARİP BİR SORUNUM VAR!!!
    Arkadaşlar benim makinede(5520g) tuhaf bişeyler oluyor, aletin kendi kendine tıkladığını düşünüyorum başlarda elim çarpıyordur diye düşünüyordum ama dikkat ettim kendi kendine tıklıyor çok sık değil ama sizdede böyle bir sorun var mı?? sizce nedendir yaa?


    Vatan bilgisayarı aradım recovery yapmamı soylediler bende yaptım düzeldi çok şükür şimdilik bir sorun yok. Bilgilerinize...
  • Bu cihazın klavyesindeki bombelik herkesde var hrhalde sebebini bilen varmı acaba?
  • bende onu sorcaktım çok sorun değil gibi ama tuşlara basınca o bölge biraz aşağıya iniyor. şimdide siz diyince baktım orta kısmı biraz havada ondan oluyo öyle belki bi billdikleri vardır.

  • sistemi uyku moduna sokmadan bilgisayarın ekranı kapadıgım zaman , tekrar açtığımda mavi ekran geliyo ve res atıyo alet kendine sora başlarken güvenli mod başlasınmı nası başlasın ekranı geliyo normal diyip giriyorum. Vista açılınca sistem ciddi bi arızadan kurtarırdı diyor başına gelen varmı ? nası çözebilirim.

    Birde yazı yazarken bazen yazılar ben bastıktan 3--4 saniye sora geliyor o nedendir?

    saygılar...
  • Vistada programların çoğu halen sorunlu. SP1 i beklemek gerekecek zannedersem. Cihazı aldığında Back-up Dvd lerini oluşturduysan bi sıfırla derim sistemini. Büyük ihtimal geçer. Kurduğun bir program saçmalatmıştır sistemini.
  • backup cdlerinden recovery yaptım fakat ilk aşamada sorun hallordu gibi gözüktü fakat tekrar internet e bağlanınca bi deniyim dedim aynı sacmalayı yaptı , net bağlantısını kestim tekrar denedim : )) 3-5 kere ama sorunsuz açtı tekrar kendini.
    Zoom X4 kullanıyorum ve usb den bağladım interneti belki - ethernet masaüstü bilgimde bağlı olduğundan onu denemedim. sorun şimdilik usb den bağladığım internetle alakalı gibi duruyor.
    Hıım tam şimdi soruna çözüm bulundu diye mesaj geldi windows dan :
    Download and install the driver for GlobespanVirata USB IAD LAN Modem

    This problem was caused by GlobespanVirata USB IAD LAN Modem. GlobespanVirata USB IAD LAN Modem was created by Linksys Group, Inc..

    A solution is available that will solve this problem

    Bi yükliyim bakalım ne değişecek .

    saygılar
  • Önerilen güncellemeyi yükledin banamısın demedi , bende çıkardım masaüstündeli ağ kablosundan bağladım nete - uyku moduna geçirince sorunsuz tekrar açıldı.Sorun USB Lan modem demek ki.
    Varsa böyle sorun yaşıyan ve çözen önerileri bekli bekliyorum.
  • recovery den sonra c: de 69 gb ın 49 u bos bos gozukuyo 20 gb kullanımda gozukuyo acaba var olanın üzerinemi kurdu?
  • Var olanın üzerine kuracağını sanmam eğer factory setup işaretlediysen...
  • 5520 g modelinde xp kurlumunu yaptım tüm driverları yükledim ama ses dosyalarını çalmıyor. Ses driverı REALTEK olarak gözüküyor Acer in ftp sitesinde, böyle bir soruna cevabı olan arkadaş var mı ?
  • Valla her bir portu koymuşlar be, maşşallah. 8600 GT li bir AMD modeli yapsalarda alsak yaw. AMD nin tek sorunu biraz daha fazla pil harcaması ve performansının nazaran biraz daha düşük olması, Core2Duo ya göre ancak fiyat / performans ta bence gerçekten iyi bir laptop... Almışken en iyisini alma gibi bir huyumdan dolayı 5920 yi hedeflemeseydim bunu alırdım. Herkese hayırlı olsun, iyi bayramlar.
  • arkadaslar ben senelerdir LG kullanıyorum cd/dvd yazıcıda,hiç bir sorun da yasamamıstım.ama bu makinenin pioneer yazıcısı hiç hosuma gitmedi:(kullanıp yazamadım da.2 dvd heba oldu.
    acaba kullanıp da memnun kaldıgınız dvd marası var mı.bu aralar toplu pakette dvd almak istiyorum,ama markada kararsızım.
    hangi dvd kullanıslı bu "seckin" makine de:))
    acele cvp bekliyorum arkdaslar...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.