Şimdi Ara

Acer Predator Helios 300 PH315-51-78NP - Amazon.com Garanti Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Ürünü uzun zamandır amazon.com'dan takip ediyorum. $999'a düşmüş. Almayı düşünüyorum. Fakat Acer'ın garanti konusunda sıkıntı çıkarttığını duydum. Olayın aslı astarı var mıdır? Garanti konusunda sıkıntı yaşayan oldu mu? Diyelim Acer destek vermiyor, nerede tamir ettirebilirim bu ürünü?



  • Bende bu ürünü almayı düşünüyorum, garanti geçmiyor diyorlar. Bunun haricinde ise i7-7700 olan modelde ısınma problemi yaşayanlar var. Acaba bunda da var mıdır?
  • HeiLi kullanıcısına yanıt
    Okuduğum kadarıyla bunda da varmış. Undervolt, termal macun değişimi ile çözenler olmuş.
  • mrblithe kullanıcısına yanıt
    Hocam sanırım o olay işlemci kaynaklı i7-8750h a sahip neredeyse tüm modellerde termal dar boğaz yaşanıyor. Undervolt yaparak çözenler var bu sorunu ama güncelleme ile çözeceklerdir diye düşünüyorum. Dell G5-15'e baktım onda da ısınma sorunu var gibi gözüküyor.
  • HeiLi kullanıcısına yanıt
    Valla her laptopda var ısınma sorunu. Hele ki oyun içinse. Önemli olan bu sorunun ne kadar büyük olduğu...
  • mrblithe kullanıcısına yanıt
    Hocam sorun aslında ısınma değil, yanlış yazmışım. Termal darboğaz söz konusu bu işlemci modellerinde fakat iyi soğutucuya sahip laptop modellerinde sanırım bu sorun yok
  • Bilgisayarı aldım. Standard shipping seçmeme rağmen 4 5 günde UPS ile geldi. Laptopda biraz ısınma sorunu var. Yükte 90 -95 arası görüyor cpu. Undervolt v.b. yöntemlerle biraz kontrol altına aldım. Onun dışında gayet memnunum şu an. (Maşallah :) )



    Acer Türkiye ve Acer Global ile görüştüm. Acer Türkiye kesinlikle garanti sağlamıyor. Acer US ise ürünü bize gönderin biz yapalım. Ama biz Türkiye'ye geri göndermeyiz, US adresi sağlamanız lazım diyor.Umarım büyük sorun oluşmaz, oluşursa ve Acer Türkiye yüksek ücret çıkarırsa da, Amerikadanİste v.b. servisler aracılığı ile bir adres alıp oraya kargolatabilirim. Ama tekrardan gümrük, kargo v.s. ne tutar bilemeyeceğim.



    Açıkçası çevremde bir çok kişi garantisizse almasaydın şeklinde moralimi bozdu. 30 gün iade süresi bitmeden iade et diyenler de var.



    Açıkçası hayatımda hiç garantiye işim düşmedi. Bir elektronik eşyayı 1.5 2 seneden fazla kullanmadım. Tahmin ettiğim kadarıyla laptopun başına gelebilecek en kötü şey anakart değişimi. Mesela bu tür işlemler normalde garanti olsa, garantiye girermiydi, bilemiyorum. Kafamda deli sorular :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.