Şimdi Ara

Acer SSD Takma Meselesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Acer a515-51g notebook aldım. Ancak HDD çok kötü, performans alamıyorum bilgisayardan. Onun için ssd takmak istiyorum ama şöyle bir sorun var. Acer teknik servisi sata 3 portuna (hdd'nin yerine) ssd takmak bile garanti dışı bırakır diyor. Böyle saçmalık görmedim. Kasanın kapağını bile çıkartmıyoruz ki hdd kapağında etiket de yok. m.2 sata almıştım takmak için ya servise gönderecektim (kargo parası benden) ya da kendim takacaktım. Baktım garanti sıkıntısı var gittim 860 evonun sata 3 uyumlusunu aldım, Acer yine yamuk yapıyor. Hatta sata 3 portuna kendileri bile takmıyormuş. Garip değil mi?

    Ayrıca bir sorum daha var; kaç yıl önceki lenovo z580 modeline 480 gb ssd takanlar varken bizim bu laptop için niye maksimum 256 gb tavsiye ediyor Acer? Böyle bir sınır var mı?



  • Aradığımda öyle dediler ama mail attığımda da "servisin takmasını tavsiye ediyoruz, takarken fiziksel bir sorun çıkması halinde garanti dışı kalır" demişlerdi. Sorun çıkmazsa garanti devam eder anlamına gelmiyor mu bu? Bir öyle diyorlar bir böyle yani.
    Sınır konusunda ise mail attığında 256 GB takılabileceğini söylediler. Yabancı forumlarda da tavsiye edilen 256 GB yazıyor?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.