Şimdi Ara

AcerVN7 791G sorular ve çözüm önerileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
6
Favori
11.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam selamlar,

    Ram ile m2 ssd elime geçti.fakat w8.1 için herhangi bir cd yok.internetten indireyim dedim sadece 8.1 güncelleme paketleri çıkıyor.sıfırdan kurulumu siz nasıl yaptınız.?
  • wi fi kuvvetinin azalması sorunu bende de var çözemedim
  • aurora92 A kullanıcısına yanıt
    ben tp linkin bir usb antenli wifi alıcısını aldım. Mükemmel çekiyor sorunumu öyle giderdim. yapacak başka bişi yok, teknik servise de vermek istemedim. 35 liralık bir alıcı ile hallettim sorunumu.
  • anarki24 kullanıcısına yanıt
    torrentle indirdim ben windows u. siz mevcutu kurmak istiyorsanız recovery yapmanız lazım usb'ye . google a aratırsanız yardımcı olacaktır.

    0 windows 8.1 kuracaksanız bir yerden cd veya bootable usb flash temin etmeniz lazım.
  • T.C.Eylem T kullanıcısına yanıt
    ben haftasonu acer recoveryden fabrika yedeği oluştur kısmından 16gb flasha yedek yarattım
    ama ikinci bir seçenek sürücü ve uygulama yedeği oluştur vardı daha küçük 2gb kadar onu henüz yapmadım
    ikinci hakkında bir fikriniz var mı
    bir de ben bu flasha yedekleme işini tamamladığımda ssd taktıktan sonra falan tekrar kurabilirim windowsu sanırım sorun çıkmaz inş
  • tekno peder T kullanıcısına yanıt
    evet recovery ile flasha yedekleme yaparsanız ve sonradan flash diske hiç müdahale etmezseniz sorun olmaz.

    2. seçenekte dediği gibi sürücü ve uygulamaların yedeklerini oluşturuyor. yani tüm yüklü driverlar ve acer applar ıvır zıvırları yedekliyor. onarım için uygun kanımca komple windows yükleme için yeterli olmaz.
  • Haklısınız ben de servise vermek istemiyorum fakat 3000 liralık bir cihazda wifi az çekmesi sorunu olmaması da gerekiyor diye düşünüyorum@T.C.Eylem
  • Merhaba wi fi sorunu yaşayanlar için ;
    bende de aynı sorun vardı nedenini anlamadığım biçimde bugün tamamen ağı görüp giremedi.İnternette araştırdıktan sonra kendi ağım wpa+wps şeklinde şifrelenmiş gözüküyordu onu sadece wpa yapıp (ağın ismini de değiştirdim) çözüldü denemekte fayda var.
  • Arkadaşlar ben bilgisayarimi 3 gün önce balikesir golddan aldim i5 lisini 5 metreye kadar 4 diş cekiyor tirsiyordum ben çekmez diye yorumlardan ama normalinden bile iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu laptopu bi notebook servisine verdim ssd taksın diye.Takmışlar fakat soldaki 2 usb çalışmıyor neyi bağlamayı unutmuş olabilirler.Zor yerde midir.Yoksa kolayda mıdır bu sorunun kaynağı.
  • ufuks kullanıcısına yanıt
    ana başlığa da taşıyın isterseniz daha çok kişi yardımcı olacaktır
  • muhtemelen anakartla bağlantısı olan slotları takmayı unutmuş olabilirler.bilgisayarı açıp takmak meşakkatli.dikkat istiyor.servise göndermeniz olanaksızsa bulunduğunuz yerdeki teknik servise götürüp taktırabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ufuks

    Arkadaşlar bu laptopu bi notebook servisine verdim ssd taksın diye.Takmışlar fakat soldaki 2 usb çalışmıyor neyi bağlamayı unutmuş olabilirler.Zor yerde midir.Yoksa kolayda mıdır bu sorunun kaynağı.

    aldığın yere götür bir daha para vermemek için, anakart üzerindeki bağlantıları kontrol etsinler, so ltaraftaki usb ler anakartın sol tarafında olsa gerek, sağdakiler mavi uclu usb 3.0 dı, solda siyah takmıştım ben onlar usb2.0 olsa gerek
  • Usbler halloldu.Arkadaşlar bana bu laptopun ekran koruyucu resmi lazım.Şu bilgisayarın resminin olduğu siyah arkaplan.Elinde olan varsa ufuk579@hotmail.com adresine gönderirse sevinirim.Bir diğer sorun:Ben bu pcye format atıp kendim işletim sistemi kurdum.Fakat bu acerın dust defender ve Dolby digital gibi uygulamalarını nerden bulabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuks -- 24 Aralık 2014; 18:27:16 >
  • ufuks kullanıcısına yanıt
    bulamazsın, orjinal olarak. onlar ancak acer tarafından yüklenilen işletim sistemlerinde oluyor, ya recovery den geri yükleme yapcaksın komple windowsa, ya da böyle kullancan =)

    o değilde dolby arıyor insan bende de yok
  • T.C.Eylem T kullanıcısına yanıt
    siz uygulama yedeklememiş miydiniz neden dolby arıyorsunuz ki?
  • tekno peder T kullanıcısına yanıt
    Yaw arkadaşlar bu laptop beni kanser etti.Maceram ssd takmak istememle başladı.SSdyi taktık biosa gömülü Windows seriali nedeniyle orijinal Windows yükleyemedik.Gitti illegal bi sistem yükledik.Driverları felan kurdum şimdiki sorunum harici ekran kartına geçememek.Nvidia denetim masasından ekran kartını gtx 860 oalrak seçiyorum fakat çıktığımda tekrar otomaitk seçe gelmiş oluyor.E haliyle oyunlarda kasıyor.Pes 2015e girerken ekran kartı yetersiz uyarısı veriyor.Pes 2015in ayarlarına girdiğimde en yüksek çözünürlük 1280e 720 görünüyor.Format atılmadan önce nvidia denetim masasından grafik işlemciyi bir kere gtx860ı seçmiştim.Hiç sıkıntı yaşaöıyordum.Şimdi ben bu pcyi servise götürsem bu adamlar bana orijinal windowsumu yeni taktırdığım ssdye yükleyip pcyi ilk günkü gibi verebilirler mi?Ssd takmak ürünü garanti kapsamından çıkarır mı?Ya da bu sorunu düzeltmek için napıcaz bi akıl verin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuks -- 24 Aralık 2014; 21:52:51 >




  • ufuks kullanıcısına yanıt
    Hocam bir kere nvidia otomatik seçer varsayılan olarak gpuyu,yani intel gpu yeterliyse onunla çalıştırır,bilgisayarı yedeklemeden mi ssd kurdunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekno peder T kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle.Yedeklemeden kurdum.Sadece acerın programından bazı uygulamaları ve sürücüleri yedeklemişim.Acer recovery adlı programla.Tamam da kardeşim onboard ekran kartı yeterli diye açıyor ama mesela daha far cry 4ün menü kısmında kasmaya başlıyor.Formattan önce cayır cayırdı.
  • böyle bi hata veriyor mesela
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.