Şimdi Ara

ACİL!! MSI Leptop Fan cızırtısı / Fan problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MSI ge 62 2qf model leptobum var. 3. senesinde şuan. Her şey normalken bi anda fanından CIZZZZZ GIZZZZ arası, sanki fan bişeye sürtüyomuş gibi ses gelmeye başladı. pc yi kapatıp açınca düzeliyordu normalde. dereceli oyundayken oldu. çıkamadım. 5 dakika öyle çalıştı sonra çıktım. kapatıp açtım düzelmedi. altını açtım pc nin temizledim fanı. düzelmedi. sadece sağ arka fanda anlamsız bi öyle ses var. ve çok rahatsız ediyor sanki pc bi anda çatır çutur parçalanacak gibi hissediyorum. Şimdilik tek fanın kablosunu çıkarttım,tek fanla çalıştırıyorum. Polonyada yaşıyorum şuan. ve 1 yıl kadar burdayım. burada bi yerde yaptırmalı mıyım? yoksa tek fanla idare eder mi beni 3-5 ay kadar. 3-5 aya türkiyeye gelicem çünkü. ve sorunun sebebi nedir? zaten o fan arada çalışıp arada çalışmıyordu. artık çalışırken sesli çalışıyo o yüzden çıkarttım, sorun olur mu ? bilgisayarı çok zorlar mıyım? Altında 4 fanlı soğutucuyla çalıştırıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JuliAddict -- 28 Ekim 2018; 1:39:27 >



  • Kimse yanıtlamamış veya kimse fikir vermemiş. Belki ihtiyacı olan olur diye bilgilendirmek istedim. Olay fanla ilgili. Fanın titreşim seviyesi ve çalışma rate i bozulduğu için çıkan bir sesmiş. Çare fanı değiştirmekte. Yeni fan aldım uyumlu. Kendim taktım gayet basit bi şekilde. ve düzeldi. Fanı atın, yeni fan alın. Sakın bilgisayarcılara falan götürmeyin derim. 2 katı para alıyorlar. fan ücreti 35 lira civarı.
  • JuliAddict kullanıcısına yanıt
    Bendede aynı sorun var fanı nereden aldınız link atarmısınız ?
  • nDise kullanıcısına yanıt
    Hocam ben polonyada yaşıyorum. Allegro diye bir site var buranın hepsiburadası gibi diyelim. önce hangi fanın sıkıntılı olduğunu tespit et. gpu mu cpu mu diye. ondan sonra sipariş et. Fanların infosunda uyumlu olduğu leptop modelleri yazıyo. Ona göre sipariş edip takabilirsiniz çok basit. daha detaylı anlatmamı istiyorsanız pm atabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.