Şimdi Ara

Acil Nakit Para Bulma Yolları...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Acil Nakit Para Bulma Yolları...


    Acil nakit para ihtiyacı için çözüm ve öneriler- Değerli okurlarımız yine merak edilen ve oldukça fazla sorgulanan bir konu başlığı ile karşınızdayız.
    Bugünkü yazımıza da acil para ihtiyacı için çözüm yollarını anlatacağız.
    Sizinde tüm ihtiyaç sahipleri gibi acil nakit paraya ihtiyaç duymuş olabilirsiniz.
    Nihayetinde birde iş yeri işletiyorsanız ve uygun bir mal denk getirmişseniz bunu kaçırmak istememenizi anlayabilirim.
    Veya çocuğunuz il dışında üniversite kazanmış olabilir. Bu örnekleri artırmamız mümkün. Bir çok insan acil paraya sıkışı veriyor. Peki böyle bir durumda ne yapmalıyız? sorusunu dilerseniz gelin hep beraber inceleyelim.


    Acil Nakit Para Bulma Yolları...


    SENET İLE CEP TELEFONU ALMAK

    En çok tercih edilen acil para ihtiyacı yöntemlerinden biri haline gelmiş olan senet ile cep telefonu alarak kısa bir sürede ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Bu sistemin ilerleyişi ise bir telefon bayisi ve elektronik eşya satan marketlere gidip senet ile telefon aldıktan sonra telefonu hiç açmadan ve kullanmadan başka bir kullanıcıya sıfır olarak satarak elinize toplu bir para geçmiş oluyor. Daha sonra yapmış olduğunuz senet ile ödemelerinizi taksitli olarak gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede hem elinize ihtiyacınız olan nakit parayı almış hem de bunu bir zorluk çekmeden taksit imkanı ile ödeyebilirsiniz.

    SENET İLE ARABA SATIN ALMAK

    Eğer acil para ihtiyacınız yüksek rakamlarda ise bu aşamada daha çok paranın elinize geçmesi için senet ile araba veren galericilere başvuru yapabilirsiniz. Galericilerden alacağınız araçları eğer biraz vaktiniz var ise kar yaparak biraz daha yüksek rakamlara satabilmeniz mümkündür. Eğer vaktiniz dar ve para ihtiyacınız acil ise senet ile almış olduğunuz arabayı araba pazarlarına çıkararak ya da bir kaç bin lira altına vermeyi göze alarak başka bir galeriye satabilirsiniz. Bu yöntem size daha çok para kazandırmanın yanı sıra toplu bir şekilde bütün ihtiyacınızı karşılamanıza yardımcı olacaktır.

    Ucuz Ürün Alım Satımı

    Bu fikir size klişe gelebilir.Ancak farklı olduğuna emin olabilirsiniz.Letgo’yu bilmeyen yoktur.Kolaylıkla ücretsiz bir şekilde ürün satabileceğiniz uygulama.Bu uygulamayı kullanıp alışveriş yapanların sayısı çok.Acil para bulmanın yolları arasında yer almasının nedenini şimdi anlatayım sizlere.

    Seri üretim yapılan sıfır bir ürün en uygun fiyata bulamazsınız.Çünkü ne kadar çok alırsanız o kadar indirim hakkınız olur.Sizin satmanız gereken ürünler tamamen ikinci el ve taşıması kolay ürünler olacak.Peki bu ürünleri nerede bulabilirsiniz? Ya da ne satabilirsiniz?Bunun için uygulayabileceğiniz mükemmel bir yöntem var.



    Yazımızın bundan sonraki bölümlerinde madde madde çözüm önerilerini bulacaksınız.

    KREDİ ÇEKME YOLU

    1-) Kredi çekmek; Bir çok banka acil nakit ihtiyaçlarınız için çözüm önerileri sunuyor. Oldukça avantajlı fazi oranları ve vade seçenekleriyle 1.000 TL de neredeyse 50.000 TL ye kadar ihtiyaç kredileri verebiliyorlar. Tabi kredi notunuza göre faiz oranları belirleniyor. Bunun dışında kredi notu çekeceğiniz paranın limitini de etkiliyor. Sadece bunlar mı? evinizin kiram olup olmadığı, bakmakla yükümlü olduğunuz kişi sayısı derken, birde elinize geçen net maaş düşükse verilecek olan kredi de düşük olacak demektir. Bu sizin acil nakit ihtiyacınızı karşılamıyorsa o zaman diğer seçeneğimizi değerlendirebilirsiniz.

    BORÇ PARA ALMA

    2-) Borç para almak; Acil nakit ihtiyaçlarınızı sıkı fıkı olduğunuz eşinizden, dostunuzdan veya akrabalarınızdan isteyebilir böylece de görülmesi gereken ihtiyacınızı gidermiş olursunuz. Borç isteyecek akrabam yok diyorsanız üçüncü seçeneğimiz sizler için uygun olabilir.

    KREDİ KARTLARI NAKİT AVANS

    3-) Kredi kartları avans kullanma; kartlarınızdan acil nakit avans çekebilirsiniz. Oldukça uygun paralar ile her kredi kartınızdan nakit avans kullanabilirsiniz. Buda bir başka seçenek. Bankayla krediyle işim olma diyorsanız o halde buyurun dördüncü seçeneğimiz

    GAYRİMENKUL SATIŞI

    4-) Ev ve arabaları satmak; Çok acil yüksek meblağa sıkışmış olabilirsiniz. Ödeme gününüz de yaklaşmış olabilir. Veya oldukça uygun fiyata iş yeriniz için mal bulmuş olabilir ve stok yaparak kar elde etme isteğiniz de olabilir. Böyle bir durumda ev veya arabalarınızı piyasanın altında ki bir fiyata vererek elinize acil olarak nakit ihtiyacınızı giderebilirsiniz. Atalarımız boşuna kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez dememiş. Daha fazla kar edeceğinizi düşünüyorsanız arabanızı uygun fiyata satabilirsiniz. Ticarette yeri geldiğinde her türlü hamleyi yapabilmeniz gerekiyor ki ayakta kalabilesiniz diye. Buda benim derdime çare değil diyorsanız diğer maddeye geçelim o zaman.

    2. EL EŞYA SATIŞI

    5-) İkinci el eşyalarınızı satın; Mecbur yapacak bir şey yok. Bankalar kredi vermedi. Kredi kartı desen ful dolu. Eeee ozaman ne yapacağız diye soracak olursanız 2. el eşyalarınızı satabilirsiniz diye biliriz. Bu artık son çarelerden biridir. Evinizde 2. bir televizyon olabilir veya laptobunuzun yanında evde boş boş duran tabletiniz olabilir vb. eşyaları uygun bir fiyata sahibinden gibi letgo gibi ortamlarda elinizden kısa bir sürede çıkarabilirsiniz.

    EK İŞ FIRSATLARI

    6-) Ek iş yapmak; Ödeme gününüz yaklaşıyor olabilir ve o ay işlerin kesat gittiğiniz veya sizi karşılamadığını düşünelim. Örneğin bir yerde aşçı olarak çalışıyorsanız, akşamları da başka bir iş yerinde parttime olarak çalışabilirsiniz. Veya öğretmenseniz bir etüt merkezi ile anlaşabilir ve boş zamanlarınız da buralarda ders vererek acil nakit ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Bu seçenek bana uymuyor benimki daha farklı diyorsanız son seçeneğimiz aradığınız çözüm önerisi olabilir.

    7-) Avantajlı sistemlere dahil olmak; Örneğin bir ev alacaksanız veyahut araba. Hatta alacağınız evi de oldukça uygun bir fiyata buldunuz. Ev sahibi 2-3 aya evi boşaltacak ve size oldukça makul bir seviyede fiyat çekti. Bu fırsatı kaçırmak istemiyorsunuz. Yalnız elinizde ki de biriktirmiş olduğunuz paranın az bir eksiği var. İşte o zaman eminevim gibi kuruluşlara başvuruda bulunabilirsiniz.

    KREDİ NOTU AZ RİSKLİ OLANLARA ALTIN TAVSİYELER

    ÇOK ÖNEMLİ; Değerli okurlarımız sakın diyeyim ben size. Yanılmıyorsam siz ne demek istediğimiz anladınız. Kesinlikle tefecilere, karaborsacılara ve faizcilere kapılmayın ve kanmayın. sonunda giden sizin eviniz, arabanız, malınız ve mülkünüz olacaktır. Yüksek faizlerin altından kalkamazsınız. Ayrıca Kredi notu ile ilgili bütün paylaşımlara BURADAN ulaşabilirsiniz. Mutlaka göz atın ve kredi notunuzu yüksek tutmayı başarın!! böylelikle her başvurunuzda bankalardan olumlu yanıt alın!!!

    Kaynak:http://www.mehmettanriseven.com.tr/2018/12/29/acil-nakit-para-bulma-yollari/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemenonline -- 3 Ocak 2019; 1:8:1 >







  • Acil para bulayım derken kimse çarpılmasın son zamanlarda oldukça aktif bir konu kredi çıkartılır konusunu okumanızda fayda var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.